Mene je ona gesta Hamiltonova nakon kvalifikacija baš dojmila. F1 vozači i super junaci su nešto što cijeli život smatram herojima svake na svoj način, maginarne instvarne. Razlog zbog kojeg na svu sreću neću nikada odrasti.
Draži mi je pozdrav Black Pantheru nego cijelo Black Lives Matter silovanje razuma.
Na današnji dan 1998 se desio možda najskuplji lančani udes ikad
Onaj ko veruje u astrologiju danas je na iglama glede današnje utrke
Šalu na stranu očekujem standardnu rutinu od podija Lewis/Valtteri/Max ali naravno klanje u sredini poretka, ono što me najviše interesuje je tempo Renaulta te koliko gadno će proći Ferrari. Nažalost La Source je nebrojeno puta pokazao da može promenuti utrku iz korena zbog vrućih glava tako da je to ključni faktor utrke.
Mislin da su performanse ferraria vezane za dogovor oko motora s FIA-om, nisu iz službeno kaznili ali su im nešto uvjetovali i ograničili- mimo službenih pravila jer drugačije ne znam njihovu brzinu objasniti, neki su tu dogovori na većoj razini, jer da su ih kaznili bila bi i novčana kazna, to ruši i ugled ferrarija na puno veće staze nego slab plasman ove godine u prvenstvu, i brzo će se zaboraviti ova godina ako dogodine slože nešto dobro ili bolje. Sa službenom kaznom loš glas bi daleko jače odjeknuo, a to si ferrari ne želi priuštiti...mišljenja?
Mislim da je Ferrarijev bolid puno više od samo slabijeg motora. Ne vjerujem da je motor tu jedini problem. Isto tako, vjerujem da Mercedes najbolje pliva u političkim vodama, lobiranju, trgovanju ispod stola i sivim zonama.
Kod Ferrarija sve ne štima. Kupci koji su brži nego lani pokazuju da motor nije krivac, ok izgubili su oni tu dosta očito, ali ne toliko. Dodali kao downforce-a, a u 2. sektoru opet sporiji, pa logično da u prvom i trećem dodatno gube.
Lagano vuče na priču iz 2014 kad je RB skidao krilca da bi se ubrzali na pravcu i ubrzali vrijeme po krugu.
Renault je nešto gadno upiko s ovim bolidom.
Vidjet ćemo iduću trku šta će biti...a i što je s onim dostavljanjem slika i kompletne arhitekture ERS sustava na pregled.
Ja sam imao neki stav oko Ferarivih bolida zadnjih godina, i nekako ...na mnogim trkama ispada da je tako
Ferarijev pod bolida i difuzor ne stvaraju dovoljno Df-a....i tako Ferari je ,,obvezan,, sav Df da pravi na prednjem i zadnjem krilu, a to znamo usporuje bolid na pravcima.
Ako samo malo postave tanja krila..odmah su u banani....nemaju Df
Mercedes a posebno Rb stvaraju mnogo Df-a pomoću poda bolida i difuzora, i ovakvih staza gde se stavljaju puno manja krila , ne im padaju lose
Znaci po mome....na svim trkama gde se ne koriste krila sa max Df nagibom...Ferari je u banani
kolike su šanse da im FIA ne dozvoljava slobodan razvoj aerodinamike ,s obzirom na mućke s motorom prošle godine...mislim ekipa je 13 i 14 na startu, prošle godine su imali PP...to nešto gadno ne valja, tj toliko gadno da ne mogu zamisliti da s onoliko ljudstva, novaca i infrastrukture ne mogu biti bolji od 13 i 14 pozicije..i jasno je da se ferrari već na veliko okrenuo 2022, ali i toga me strah
Ricciardo i Renault su skoro jedina stvar koja me zagrijava za ovu utrku. Bit će zanimljivo vidjeti može li rozi Mercedes napredovati u poretku, kao i Ferrari koji mi s obzirom na startna mjesta izgleda kao izgledan kandidat za krš i lom u La Sourceu.
Ibarac00 je napisao/la: 30.08.2020., 11:32
oće'l kiša?
Trenutno sunčano.
Do 15:10, ko živ, ko mrtav, Ardeni su to, čudna je tamo mikroklima.....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.