VN Belgije 2020. (28.-30. kolovoza)

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Mercedes
@Multi21, Albon-a odavno izbacujem iz kalkulacija ;)
@Vettel-Ferrari hvala na podsjetniku :thumbs:

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ovo mu je zasad jedan od boljih vikenda po brzini. Nadan se da sutra moze bar nekako utjecati na borbu u vrhu. Neka off strategija vjerojatno
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Sanjao sam DNF Hamiltona.
slika

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Kontakt:
Mene je ona gesta Hamiltonova nakon kvalifikacija baš dojmila. F1 vozači i super junaci su nešto što cijeli život smatram herojima svake na svoj način, maginarne instvarne. Razlog zbog kojeg na svu sreću neću nikada odrasti.

Draži mi je pozdrav Black Pantheru nego cijelo Black Lives Matter silovanje razuma.

Svaka čast za to.
"What a little star." May 26, 2012.

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
ferrari12 je napisao/la: 29.08.2020., 21:30 Možda je loš na suhom, ali je zato užasan na mokrom!
Možda nije velik, al je zato tanak :zelenazastava:
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Na današnji dan 1998 se desio možda najskuplji lančani udes ikad

slika

Onaj ko veruje u astrologiju danas je na iglama glede današnje utrke :klopa:

Šalu na stranu očekujem standardnu rutinu od podija Lewis/Valtteri/Max ali naravno klanje u sredini poretka, ono što me najviše interesuje je tempo Renaulta te koliko gadno će proći Ferrari. Nažalost La Source je nebrojeno puta pokazao da može promenuti utrku iz korena zbog vrućih glava tako da je to ključni faktor utrke.
slika

manualgearboxfan
Karting
Karting
S nama već: 9 god 8 mj
Mislin da su performanse ferraria vezane za dogovor oko motora s FIA-om, nisu iz službeno kaznili ali su im nešto uvjetovali i ograničili- mimo službenih pravila jer drugačije ne znam njihovu brzinu objasniti, neki su tu dogovori na većoj razini, jer da su ih kaznili bila bi i novčana kazna, to ruši i ugled ferrarija na puno veće staze nego slab plasman ove godine u prvenstvu, i brzo će se zaboraviti ova godina ako dogodine slože nešto dobro ili bolje. Sa službenom kaznom loš glas bi daleko jače odjeknuo, a to si ferrari ne želi priuštiti...mišljenja?

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Kontakt:
Mislim da je Ferrarijev bolid puno više od samo slabijeg motora. Ne vjerujem da je motor tu jedini problem. Isto tako, vjerujem da Mercedes najbolje pliva u političkim vodama, lobiranju, trgovanju ispod stola i sivim zonama.
"What a little star." May 26, 2012.

renato2107
GP3
GP3
S nama već: 9 god 3 mj
Kod Ferrarija sve ne štima. Kupci koji su brži nego lani pokazuju da motor nije krivac, ok izgubili su oni tu dosta očito, ali ne toliko. Dodali kao downforce-a, a u 2. sektoru opet sporiji, pa logično da u prvom i trećem dodatno gube.
Lagano vuče na priču iz 2014 kad je RB skidao krilca da bi se ubrzali na pravcu i ubrzali vrijeme po krugu.

Renault je nešto gadno upiko s ovim bolidom.

Vidjet ćemo iduću trku šta će biti...a i što je s onim dostavljanjem slika i kompletne arhitekture ERS sustava na pregled.

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 4 mj
Ja sam imao neki stav oko Ferarivih bolida zadnjih godina, i nekako ...na mnogim trkama ispada da je tako

Ferarijev pod bolida i difuzor ne stvaraju dovoljno Df-a....i tako Ferari je ,,obvezan,, sav Df da pravi na prednjem i zadnjem krilu, a to znamo usporuje bolid na pravcima.

Ako samo malo postave tanja krila..odmah su u banani....nemaju Df

Mercedes a posebno Rb stvaraju mnogo Df-a pomoću poda bolida i difuzora, i ovakvih staza gde se stavljaju puno manja krila , ne im padaju lose

Znaci po mome....na svim trkama gde se ne koriste krila sa max Df nagibom...Ferari je u banani

manualgearboxfan
Karting
Karting
S nama već: 9 god 8 mj
kolike su šanse da im FIA ne dozvoljava slobodan razvoj aerodinamike ,s obzirom na mućke s motorom prošle godine...mislim ekipa je 13 i 14 na startu, prošle godine su imali PP...to nešto gadno ne valja, tj toliko gadno da ne mogu zamisliti da s onoliko ljudstva, novaca i infrastrukture ne mogu biti bolji od 13 i 14 pozicije..i jasno je da se ferrari već na veliko okrenuo 2022, ali i toga me strah

fjaka
Formula 4
Formula 4
Navija za: jordan
Alen13ASC je napisao/la: 30.08.2020., 09:45 Na današnji dan 1998 se desio možda najskuplji lančani udes ikad
najbolji spa ikad, možda i najbolja utrka ikad! ne zato šta san jordan fan :mrgreen:

kad bi prislikali danas odna bi hamliton u boksevima ganja albona i tija ga tuć a dva alfa taurija bi imali 1-2 :klanjam:

wouldn't it be beautiful? :) samo to se u ovoj danas usranoj f1 ne može desit ne boj se...

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Ricciardo i Renault su skoro jedina stvar koja me zagrijava za ovu utrku. Bit će zanimljivo vidjeti može li rozi Mercedes napredovati u poretku, kao i Ferrari koji mi s obzirom na startna mjesta izgleda kao izgledan kandidat za krš i lom u La Sourceu.
slika

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
oće'l kiša?

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Ibarac00 je napisao/la: 30.08.2020., 11:32 oće'l kiša?
Trenutno sunčano.
Do 15:10, ko živ, ko mrtav, Ardeni su to, čudna je tamo mikroklima.....
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

VettelFerrari
Karting
Karting
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: Sebastian Vettel, Ferrari
Ibarac00 je napisao/la: 30.08.2020., 11:32 oće'l kiša?
Nadam se, šansa je 50:50, možda padne pred kraj utrke.
M.B.: Ferrari nije u krizi

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Kad god očekujem kišu padne nakon utrke.
Stoga nemam očekivanja :rofl:
slika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ricciardo vodi nakon prvog sektora :aww:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

fjaka
Formula 4
Formula 4
Navija za: jordan

25_321
Karting
Karting
S nama već: 5 god 9 mj
Navija za: Red Bull Honda
Nece ta kisa nesto, od Hockenheima se ceka.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡