VN Belgije 2020. (28.-30. kolovoza)
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Zašto moraju biti peti na pravcu? Ispred njih sve ove osrednje ekipe. Niko iz vrha ne ide na toliku brzinu na pravcu. Zašto jednostavno ne stave više krila pozadi? Pa smiješno je koliko im bježe u drugom sektoru ekipe sa njihovim motorom. Da ne spominjem Mercedes...
- Matek14
- GP3
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso, McLaren
- Kontakt:
Mene vise zanima moze li Ricciardo ili McL do P3 u kvalifikacijama.. Spa je uvijek bila staza na kojoj je netko iznenadio u kvalifikacijama
Fernando is faster than all of you 

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Službeno najnesposobnija momčad na gridu. U apsolutno svakom području. Ne samo bolid.
Postaju totalno nebitna momčad, kao da ih nema.
Sami su si krivi.
I iskreno drago mi je. Godinama su si sami ovo kuhali svojim bahatlukom. Stvarno ne vidim drugi način za kompletnim remontom i uklanjanjem nekompetentnih ljudi nego ponorom na samo dno.
Postaju totalno nebitna momčad, kao da ih nema.
Sami su si krivi.
I iskreno drago mi je. Godinama su si sami ovo kuhali svojim bahatlukom. Stvarno ne vidim drugi način za kompletnim remontom i uklanjanjem nekompetentnih ljudi nego ponorom na samo dno.

- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
Mislim da nakon Monze i domaćeg debakla Binotto leti.
Nekako smatram da nemogu dopustiti ovakvu sramotu.
Iako, uvijek oni iznenade...
Nekako smatram da nemogu dopustiti ovakvu sramotu.
Iako, uvijek oni iznenade...
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Ja držim daljinski i uopće ne želim prebaciti na Arenu. Prvi put u životu. Ferrari ako ne vidi razmjere ove sramote, ne moram ni je gledati kvalifikacije.
Veseli me ipak Renault, Mclaren, Russellov Williams... I eto, sad ću gledati znajući da ću si upropastiti dan.
Veseli me ipak Renault, Mclaren, Russellov Williams... I eto, sad ću gledati znajući da ću si upropastiti dan.
"What a little star." May 26, 2012.
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Necu govoriti jesu li Mercedesovi bolidi legalni, ali kada je netko za sekundu brzi od svih pa moraju postojati barem male sumnje. U onom Renaultu 2006. koji je bio tek malo brzi od Ferrarija nasli su “mass dumper” pa mi je vrlo tesko za povjerovat da u ovom Mercedesu nema nesto ilegalno. Sramotno da se testirao proslogodisnji Ferrarijev motor pored ovakvog Mercedesa pa makar i da su imali ilegalan motor.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Izvuče se Leclerc kroz iglene uši...
Bravo Russell
Bravo Russell

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Vidjet ćemo Merc bez party moda. Možda će biti brži samo 0.8 sec, a ne za punu.
"What a little star." May 26, 2012.
- pero iz bukurešta
- Formula 1
Davidson je u šoku; nemože ni pričat dok se čudi šta su to usrali u Ferariju

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- Navija za: Fernando Alonso
Renault se budi.
-
PhillSF
- Karting
- S nama već: 7 god 2 mj
Ispravite me ako grijesim, nakon onog deal-a s FIA-om Binotto je izjavio da je Ferrari izgubio 0.6s po krugu. U odnosu na proslu godinu izgubiti toliko puno vremena tjera me da mislim, ne da je Ferrari bio u "sivoj zoni", nego u toliko crnoj poput dna marijanske brazde.
Jako respektiram momcad ali ovo mi jako smrdi, od sad zelim i ja znati svaki detalj tog deal-a.

Jako respektiram momcad ali ovo mi jako smrdi, od sad zelim i ja znati svaki detalj tog deal-a.