Prilično sam siguran da ipak nijestipest je napisao/la: 23.08.2020., 15:12 WOW kakva trka. I onda se neki ćude da je moto GP danas gledaniji od F1.
MotoGP sezona 2020.
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 2 mj
- Navija za: Raikkonen
Formulu večinu utrka krenem gledati,ali jedva čekam da završi,a Moto GP ne želiš da završi utrka koliko je dobro .
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
To nema nikakve veze s tim koliko ljudi gleda i prati sport. Netflix je učinio nevjerojatnu stvar za F1 s onim serijalom. Pogledaj malo na redditu, F1 ima preko milijun subskrajbera, a MotoGP nema ni 100 tisuća.Wehrlein94 je napisao/la: 23.08.2020., 18:27Formulu večinu utrka krenem gledati,ali jedva čekam da završi,a Moto GP ne želiš da završi utrka koliko je dobro .
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Kakva pobjeda Oliveira!
Drugu utrku u Austriji nakon jako opasnih incidenata gledamo skroz drugu utrku s drugim akterima za pobjedu...
Odlična utrka sve u svemu, a glavni konkurenti za naslov (Quartararom, Dovizioso i Vinales) vjerujem da su najnezadovoljniji, svako na svoj način.

Drugu utrku u Austriji nakon jako opasnih incidenata gledamo skroz drugu utrku s drugim akterima za pobjedu...
Odlična utrka sve u svemu, a glavni konkurenti za naslov (Quartararom, Dovizioso i Vinales) vjerujem da su najnezadovoljniji, svako na svoj način.
- Wehrlein94
- GP3
Dovi skupio dobre bodove u danu kad nije trebao, i najavio sam P4 da će biti, a Rins i Mir su veliki gubitnici restarta, te naravno Japanac, nažalost.
Oliveira pobjedio a nekako mi se baš ne uklapa on u pobjednike, radije bi da je Miller pobjedio,šteta.
Espargaro kad nije danas,stvarno neće nikad pobjedit .
Oliveira pobjedio a nekako mi se baš ne uklapa on u pobjednike, radije bi da je Miller pobjedio,šteta.
Espargaro kad nije danas,stvarno neće nikad pobjedit .
- Lux14
- Formula 4
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Alonso
Da, Netflix je učinio čuda za marketing F1 kao i odlična aktivnost po mrežama i općenito življenje na staroj slavi. A realno velika većina epizoda je pravljenje pite od... Najjače mi je kad ih uspoređuju s vojnim pilotima.f1zd je napisao/la: 23.08.2020., 18:45 To nema nikakve veze s tim koliko ljudi gleda i prati sport. Netflix je učinio nevjerojatnu stvar za F1 s onim serijalom. Pogledaj malo na redditu, F1 ima preko milijun subskrajbera, a MotoGP nema ni 100 tisuća.

U usporedbi s MotoGP natjecanje i utrkivanje je sprdačina, i to ne samo zadnja 2 mjeseca. Naravno da su ovo sasvim drugi strojevi i da bi vjerovatno puno toga bilo drugčije da se utrkuje Marquez, ali trenutno ih se ne može uspoređivati... Uostalom na motorima kad si genijalac kao Marquez ili Rossi onda i pobjeđuješ (ali ni tu sa 5 minuta prednosti nad p3), a i drugi dobiju šansu za razvoj, pa kad tad upecaju nešto.
A što se tiče reddita, mislim da je "problem" MotoGP što je njihove fanbase puno više talijansko-španjolsko-japansko... a manje Anglo-Američki, pa općenito imaju manje korisnika među navijačima. Npr na IG situacija je drukčija.
Samo čekam kad će ovi iz F1 početi potencirati priču LH44 GOAT kad im i iduća sezona bude očajna ko' ova, pa da američani koji su počeli pratiti F1 prije 3 dana mogu svjedočiti njegovom stvaranju (ništa protiv nekome koji stvarno ima to mišljenje, pod uvjetom da prati Hamiltona cijelu karijeru).
A Moto fanbase će sigurno rasti, ali ne zahvaljujući lažnoj euforiji.

You should never underestimate the predictability of stupidity
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Pa naravno, to sam i rekao. Ja sam pogledao dvije epizode prve sezone i nije mi se dalo više. I bit cijelog serijala je da privuče novu publiku, ne znam kako to nisi shvatio..Lux14 je napisao/la: 23.08.2020., 19:31
Da, Netflix je učinio čuda za marketing F1 kao i odlična aktivnost po mrežama i općenito življenje na staroj slavi. A realno velika većina epizoda je pravljenje pite od... Najjače mi je kad ih uspoređuju s vojnim pilotima.![]()
![]()
- Lux14
- Formula 4
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Alonso
Ma slažem se ja sa tobom u potpunosti.f1zd je napisao/la: 23.08.2020., 20:12Pa naravno, to sam i rekao. Ja sam pogledao dvije epizode prve sezone i nije mi se dalo više. I bit cijelog serijala je da privuče novu publiku, ne znam kako to nisi shvatio..Lux14 je napisao/la: 23.08.2020., 19:31
Da, Netflix je učinio čuda za marketing F1 kao i odlična aktivnost po mrežama i općenito življenje na staroj slavi. A realno velika većina epizoda je pravljenje pite od... Najjače mi je kad ih uspoređuju s vojnim pilotima.![]()
![]()

Morao sam, par epizoda je zanimljivo, al puno ih je žešća glupost za svakog zapravo prati sport.
You should never underestimate the predictability of stupidity
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Kakva borba za BMW.
Pol Espargaro neće nikad pobijedit. Kakve greške u ključnim trenucima. Svaka čast Oliveiri. Odlično je iskoristio ponuđeno. Restart najviše pomogao, a kome će drugom nego Doviziozu. Binder, Rins, Nakagami, čak se i Lecuona spremao da ga prestigne u prvoj utrci. Kasnije svi iza njega završe, još je bio i ispred Mira, pa je pogriješio i pustio ga ispred. U prvoj utrci bi završio samo jedno mjesto ispred Quartarara. A ko zna šta bi se još dešavalo da se vozila prva utrka do kraja.

Pol Espargaro neće nikad pobijedit. Kakve greške u ključnim trenucima. Svaka čast Oliveiri. Odlično je iskoristio ponuđeno. Restart najviše pomogao, a kome će drugom nego Doviziozu. Binder, Rins, Nakagami, čak se i Lecuona spremao da ga prestigne u prvoj utrci. Kasnije svi iza njega završe, još je bio i ispred Mira, pa je pogriješio i pustio ga ispred. U prvoj utrci bi završio samo jedno mjesto ispred Quartarara. A ko zna šta bi se još dešavalo da se vozila prva utrka do kraja.
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Pedrosa je sada testni vozač. Mali očito ima dara za to. I drago mi je da uz ducati imamo još jedno europskog proizvođača koji je sposoban za pobjede.Slavenowsky je napisao/la: 23.08.2020., 15:29 Kada je KTM usao u moto gp, izgledao je laicki receno nezrelo, testni vozaci kao sto su Hofmann, Kallio, Puniet su imali more problema, od toga da je motor tezak za voznju te pogotovo da je nepouzdan itd i vidi ih danas!
Pa ovo moze samo Moto GP!!!![]()

- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Sjećate se Suzukijevog prvog izlaska na stazu u Valenciji na FP1 prije koju godinu, drhtali su da li će motor da izdrži krug na stazi. Ko god je ušao u Motogp zadnjih godina i uložio novac imao je eksponencinalni rast uspjeha, a vjerujem da su i u plusu osim ako baš ne prosipaju novac na razvoj. Ako i Aprilija uspije, a već su u bodovima redovno, zamislite koliko konkurentno prvenstvo može postati.
Kawasaki ne vjerujem da će se vraćati i ako uspiju ovi svi, oni imaju previše usojeha u Superbikeu, jedino BMW da hoće uletiti.
Kawasaki ne vjerujem da će se vraćati i ako uspiju ovi svi, oni imaju previše usojeha u Superbikeu, jedino BMW da hoće uletiti.
Obrigado Felipe
- Wehrlein94
- GP3
@felipe,evo tek sad sam pogledao utrku Moto2..
Pa ovo je krađa.. Martin je zaslužio pobjedu.. bezveze mu je oduzeta pobjeda.. to nije dobro za sport.
Martin je trebao ovo dobiti,zašto mu uzeti ovo ???
Pa ovo je krađa.. Martin je zaslužio pobjedu.. bezveze mu je oduzeta pobjeda.. to nije dobro za sport.
Martin je trebao ovo dobiti,zašto mu uzeti ovo ???
-
stipest
- Karting
- S nama već: 4 god 10 mj
A ja znam da je. Ja govorim o gledateljimau živo i u tv prijenosima. Već tri godine je tako. Što se tiće gledatelja uz stazu, mogao si se i sam uvjeriti prošlih godina. Niti jednu utrku Moto GP ne prati manje od 80 000 do preko 100 000 ljudi. Te brojke su za F1 nedostižne. A zbog pada TV gledanosti su Amerikanci i naredili svim momčadima da puste Netflixovu ekipu u padock, ne bi li tako povećali gledanost.f1zd je napisao/la: 23.08.2020., 18:45To nema nikakve veze s tim koliko ljudi gleda i prati sport. Netflix je učinio nevjerojatnu stvar za F1 s onim serijalom. Pogledaj malo na redditu, F1 ima preko milijun subskrajbera, a MotoGP nema ni 100 tisuća.Wehrlein94 je napisao/la: 23.08.2020., 18:27Formulu večinu utrka krenem gledati,ali jedva čekam da završi,a Moto GP ne želiš da završi utrka koliko je dobro .
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
F1 i MotoGP nisu ni usporedivi po popularnosti. F1 je u 2019. imala otprilike 100 puta veću gledanost nego MotoGP.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
Može link ?avetma je napisao/la: 25.08.2020., 18:51 F1 i MotoGP nisu ni usporedivi po popularnosti. F1 je u 2019. imala otprilike 100 puta veću gledanost nego MotoGP.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Nemam ga, zapamtio podatak, neka netko kvalitetno izgugla tko ima vremena.
Doduše, mislim da se radilo samo o TV-u, ne o internetu tj. društvenim mrežama. Racefans je nešto istraživao po tom pitanju ako se ne varam.
Doduše, mislim da se radilo samo o TV-u, ne o internetu tj. društvenim mrežama. Racefans je nešto istraživao po tom pitanju ako se ne varam.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
guglam, i ne mogu baš pronać savršeno usporedive podatke, ali motogp je sigurno (barem) blizu f1.
https://www.formula1.com/en/latest/arti ... Trk22.html
https://www.motogp.com/en/news/2018/03/ ... 018/252697

https://www.formula1.com/en/latest/arti ... Trk22.html
https://www.motogp.com/en/news/2018/03/ ... 018/252697

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Wehrlein94
- GP3
Moto2 title contender Jorge Martin will miss this week's race after testing positive for Coronavirus .
Nakon što su mu uzeli pobjedu na zadnjem Moto 2 vikendu,sad još i virus ima, tako da vjerojatno Martin ispada iz utrke za naslov u Moto 2.. šteta..
Nakon što su mu uzeli pobjedu na zadnjem Moto 2 vikendu,sad još i virus ima, tako da vjerojatno Martin ispada iz utrke za naslov u Moto 2.. šteta..