Razne slike i video sadržaji vezani uz F1

📺 Fotografije, video i ostali multimedijalni sadržaji vezani uz F1.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
kako je ovo prekrasno slušat bez komentatora...koji zvuk....uf.... :P
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Navija za: Red Bull, Alonso
zekohonda je napisao/la:kako je ovo prekrasno slušat bez komentatora...koji zvuk....uf.... :P
Da, ali ako znamo da danas se postižu iste brzine sa 4 cilindara manje, je li zvuk baš toliko vrijedan? :? :? :?
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Nije stvar vrijednosti, već doživljaja, ali nisi bio nikad na utrci pa nije ni čudno zašto si neupućen.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Majki2111 je napisao/la:
zekohonda je napisao/la:kako je ovo prekrasno slušat bez komentatora...koji zvuk....uf.... :P
Da, ali ako znamo da danas se postižu iste brzine sa 4 cilindara manje, je li zvuk baš toliko vrijedan? :? :? :?
je.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
zekohonda je napisao/la:
Majki2111 je napisao/la:
je.
Neprocjenjivo.
Za sve ostalo postoji Master Card. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Majki2111
Formula 2
Formula 2
zekohonda je napisao/la:
Majki2111 je napisao/la:
je.
Ne znam baš.
Explorer je napisao/la:Nije stvar vrijednosti, već doživljaja, ali nisi bio nikad na utrci pa nije ni čudno zašto si neupućen.
Nisi ni ti. 2007-2013 Mađarska sve sam bio.
Lomi te, al se nedaš

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
@majki
bit je u tome da nisi bio 2014-2015, pa ne možeš usporedit tu grozotu. ;)
btw. i ja bijah 2007. u mađarskoj. :party:

Majki2111
Formula 2
Formula 2
zekohonda je napisao/la:@majki
bit je u tome da nisi bio 2014-2015, pa ne možeš usporedit tu grozotu. ;)
btw. i ja bijah 2007. u mađarskoj. :party:
Zašto bi bio bitan zvuk ako smo dobili istu brzinu sa manje cilindara i manjom emisijom ispušnih plinova????
Nisam bio tada da, al znam da se nebi žalio jer znam upravo ovo gore navedeno.
Lomi te, al se nedaš

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Majki2111 je napisao/la:Zašto bi bio bitan zvuk ako smo dobili istu brzinu sa manje cilindara i manjom emisijom ispušnih plinova????
Dobro, tebi nije bitna ta "show" komponenta sporta, to je u redu, iako se ne slažem. Kao idući korak može se na neki trg postaviti ogroman display na kojem će biti prikazana play station igrica koju F1 vozači voze od doma. Ušteda je nezamisliva - ne bi se trebali razvijati bolide u realnosti i trošiti novac na tvornice i inženjere, ne bi trebalo trošiti gorivo uopće, Pirelli ne bi trebao raditi i transportirati gume, da ne spominjemo sve usputne troškove, emisiju plinova, moguće fatalne nesreće i tako dalje. Jebiga, trošila bi se malo struja za taj display i malo interneta za vozače koji voze online - ali, isplativost je višestruka.

Naravno da se zajebajem, F1 je po meni promašila ceo fudbal kad su išli na ovu promjenu pravilnika jer se sa svim tim mjerama racionalizacije počinje gubiti F1 u smislu da mora biti najjači motorsport. Ako koga zanimaju zujalice, super, za to imate Formulu E. Ne može se samo tako zanemariti kakav je sport bio kroz svoju povijest i zašto ga volimo, pa promijenit cijeli kurs razvoja tek tako kako se nekom prohtije. Uostalom, provesti fino službenu anketu među navijačima i vidjeti jasno što žele gledati. A ne napraviti ovo što su napravili pa se čuditi kao pura dreku zašto opada gledanost.

Frantic
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la:....Kao idući korak može se na neki trg postaviti ogroman display na kojem će biti prikazana play station igrica koju F1 vozači voze od doma. Ušteda je nezamisliva - ne bi se trebali razvijati bolide u realnosti i trošiti novac na tvornice i inženjere, ne bi trebalo trošiti gorivo uopće, Pirelli ne bi trebao raditi i transportirati gume, da ne spominjemo sve usputne troškove, emisiju plinova, moguće fatalne nesreće i tako dalje. Jebiga, trošila bi se malo struja za taj display i malo interneta za vozače koji voze online - ali, isplativost je višestruka.....
Hah, dobar. Oplakah na ovo. :rofl:
Energetska efikasnost, državni poticaji i tako to.....
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Zvuk je itekako bitan!
To šta ovaj mali pametuje kao i uvijek treba zanemarit.

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Slavenowsky je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?feature=s ... pp=desktop

Mislim da ovaj video sve govori!
Lol, mene ovo podsjeća na Minidriverse :rofl: A pazi ovo - svi mi volimo Miniće i zabavni su nam, pa zašto onda ne bi imali takav zvuk i u pravoj F1? :prcnjau:

Majki ima svoj đir, uvijek je kontra svih ostalih, stoga ne čudi da mu je zvuk nebitan :D

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Fulao sam 3-4 onboarda jer je bilo prebrzo, ostalo lagano :P
[youtube]https://youtu.be/I5cISMVREzw[/youtube]
slikaslika

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Zvuk je samo popratna pojava. Lako se uživa i u ovome.
croatic f1 je napisao/la:
Slavenowsky je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?feature=s ... pp=desktop

Mislim da ovaj video sve govori!
Lol, mene ovo podsjeća na Minidriverse :rofl: A pazi ovo - svi mi volimo Miniće i zabavni su nam, pa zašto onda ne bi imali takav zvuk i u pravoj F1? :prcnjau:

Majki ima svoj đir, uvijek je kontra svih ostalih, stoga ne čudi da mu je zvuk nebitan :D
Dobro nije uvijek. :thumbs:
Lomi te, al se nedaš

luka vz
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: McLaren
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KNpvpAseTOo[/youtube]

Sjajni trailer za novu 2016!
Ako je netko vec stavio - sori

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QZZiIdwyQeg[/youtube]

I još jedan sjajan video

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Pripreme za Australiju :kokice:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FVoScgNlPNA[/youtube]
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Luka
Karting
Karting
Navija za: Nico Rosberg
Ferrari1345 je napisao/la:Pripreme za Australiju :kokice:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FVoScgNlPNA[/youtube]

Eh koliko mi fali ovakvo utrkivanje.. tko zna hoćemo li gledati ovakve akcije u budućnosti. Uvijek me pegla ta neka nostalgija kad vidim ovakve snimke, nedjelja popodne, već skoro proljeće (zima prošla skoro), sunčani dan, obiteljski ručak i onda stari, buraz i ja na HRT jer počinje utrka. :klopa:
Ali što je tu je, svejedno se veselim početku sezone i ponovnoj utrci, kakva god bila, jer zimska pauza me ubi..
"No matter how good a driver you are, you have to have the right car and the right team behind you in order to succeed."

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
kad bi vako svaki dan neki onboard izbacivali... al čovjek presisa pola grida na lansiranju haha
https://youtu.be/mVGgu_HA9y8

Poslano sa mog HUAWEI SCL-L21 koristeći Tapatalk
slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
F1 vs. Superbike
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7tlxG1-aWtI[/youtube]
Yeah, it's on purpose!