IT svijet, vijesti, pitanja itd.
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
http://m.banggood.com/KINGZONE-K2-5-Inc ... 08131.html
Vrlo povoljan telefon vrijedi pogledati!
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Vrlo povoljan telefon vrijedi pogledati!
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Ima nas par koji slikamo mobitelom, pa bi vas mogao zanimati ovaj slijepi test s GSM Arene. Uglavnom, četiri modela pokazuju svoje performanse u svim uvjetima, tri su poznata, dok je četvrti nepoznat. Poznati modeli su LG V10, Nexus 6P i Samsung galaxy Note 5. Naravno, poanta testa je da ne znate koju je fotografiju koji mobitel napravio. Moja pretpostavka je da je četvrti mobitel iPhone 6S. Ako sam falio (a vjerujem da nisam), onda je Lumia 950. No ne vjerujem da je ona jer na nijednoj fotografiji nemamo prežarkih i nenormalnih boja, što je obilježje gotovo svih Lumija. Ako su ispravili softver, onda je moguće da je Lumia. Ako nisu, onda nema šanse da je ona.
http://www.gsmarena.com/galaxy_note5_lg ... w-1362.php
Mobitel pod D je zagonetka, i po toplijim tonovima se čini da je to iPhone 6S.
http://www.gsmarena.com/galaxy_note5_lg ... w-1362.php
Mobitel pod D je zagonetka, i po toplijim tonovima se čini da je to iPhone 6S.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Još tri sata pa ćemo saznati 
Nije Xperia sigurno, svi njihovi mobiteli do danas su imali karakteristiku da u automatskom modu preeksponiraju sve što se nalazi na fotografiji.

Nije Xperia sigurno, svi njihovi mobiteli do danas su imali karakteristiku da u automatskom modu preeksponiraju sve što se nalazi na fotografiji.
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Otkriveni su rezultati. Misteriozni mobitel je Meizu Pro 5. Svaka čast mladoj firmi, napravili su sjajan posao po pitanju kamere. Ovaj model je, kao što je rečeno na mnogim portalima, kopija iPhonea 6S, a i Meizu je sve na njemu pokušavao približiti iPhoneu. I uspjeli su, respektabilan rezultat u najmanju ruku.
- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1
Loše pogađate 

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Trudili smo se što više falit 

- MrDoomroom
- Formula 1
Mislio sam taj stavit... U Kini je na prvom mjestu. Damn
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Istražujem zadnjih dana Meizu pro 5 po GSM portalima i youtube video recenzije, i kameru su spominjali kao najslabiju kariku kod Meizu pro 5, tako da mi je fora sad bilo vidjet ovaj anonimni test gdje je zapravo solidno prošao.Explorer je napisao/la:Otkriveni su rezultati. Misteriozni mobitel je Meizu Pro 5. Svaka čast mladoj firmi, napravili su sjajan posao po pitanju kamere. Ovaj model je, kao što je rečeno na mnogim portalima, kopija iPhonea 6S, a i Meizu je sve na njemu pokušavao približiti iPhoneu. I uspjeli su, respektabilan rezultat u najmanju ruku.
Što se tiče iPhone 6 plus, nije mi skroz jasno u čemu je fora. Dizajn je kopija čista, to se vidi iz aviona, ali što se tiče performansi - Meizu ga ubija. Evo na Ubergizmo na dnu stranice grafovi, iPhone je izgubio u 5 od 6 kategorija. I to u nekima prilično uvjerljivo, sudeći po ovome (http://www.ubergizmo.com/products/lang/ ... ne-6-plus/). A onda otvorim Phonearena.com i vidim da su oni ocijenili Meizu sa 7.2, a iPhone sa 9 (dobro, korisničke ocjene su opet na strani Meizua, 9.0 naprema 8.8), ali što bi bio argument na strani iPhonea?
Ja ne pratim tržište mobitela, pa sam relativno neinformiran, ali obzirom da me se jebe za to hoće li mi mobitel imat jabuku na sebi ili samsungov logo - gledam samo performanse i recenzije, a po njima je ovaj Meizu nelogično jeftin, obzirom da je rame uz rame s ovim trendy modelima. A kupujem mobitel uskoro pa me zanima, zašto uzeti iPhone, a ne Meizu?
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Apple nikad nije igrao na brutalne performanse, nego na fluidnost i brzinu samog sustava. I to im savršeno uspijeva, jer se najjači ovogodišnji androidi jedva bore sa 6 plus, koji je telefon star skoro godinu i pol. O 6S da ne govorim, posramio ih je sve. Ima dosta testova na youtubeu što se tiče brzine samog sustava, i tu dolazi do izražaja appleov savršeni multitasking. Na androidu se često dogodi da ponovno učitava aplikaciju koju nisi ugasio, a toga na iPhoneu nema nikad, osim kad se aplikacija sruši, ali i to je rijetko, jer su većinom sve barem za klasu bolje od onih za android.
Što bi bio argument na strani iPhonea 6plus naspram Meizu Pro5? Evo čisto da počnemo od ekrana, koji je za klasu bolji, počevši od maksimalne svjetline (Meizu nije neka sreća na suncu), reprodukcije boja ili greške prikaza slike. Kod Applea je i nedvojbeno bolji touch, baš dosta precizniji. Premaz preko ekrana je također više premium, a pinch to zoom je do dana današnjeg nedostižan za konkurenciju.
Što se tiče samog sustava i ažuriranja istog, kod Applea si praktički bezbrižan. Sve uvijek radi kao podmazano, softverska podrška ti je zagarantirana do rujna 2018., a možda i poslije, ovisi o volji glavešina u Appleu. iPhone ti podržava jedno 5 puta više frekvencija, i sigurniji si da ćeš imat signal i net gdje možda s ovim nećeš moć.
Što se tiče kamere, ne bih znao točno ocijeniti, ali prednost Meizua je ipak dosta više megapiksela, ali su veličinom dosta manji. Nije to najvažnija stavka kod fotografije, no nisu na odmet ako nešto želiš izrezat iz fotografije. Također može snimati 4K video, ali kvalitetom nije kao onaj na iPhoneu. Fotografije u noćnim uvjetima su sigurno bolje na iPhoneu zbog boljeg softvera kamere i optičke stabilizacije.
Wi-fi antena je kod iPhonea uvijek bila odlična, samo je Samsung tu negdje s njim. Ostali uvijek imaju nekakvih problema (recimo Sony često nešto uprska na tom polju). Zvučnik kod iPhonea je kvalitetniji, kao i izlaz za slušalice. Ne znam kakve se slušalice dobiju s Pro 5, ali ove kod Applea su solidne.
To je to od mene. iPhone je oduvijek bio klasa, a posebno je to došlo do izražaja zadnjih godinu-dvije, kada se svi proizvođači lome da ih stignu. Kako kažu, za dobrim konjem se prašina diže.
Što bi bio argument na strani iPhonea 6plus naspram Meizu Pro5? Evo čisto da počnemo od ekrana, koji je za klasu bolji, počevši od maksimalne svjetline (Meizu nije neka sreća na suncu), reprodukcije boja ili greške prikaza slike. Kod Applea je i nedvojbeno bolji touch, baš dosta precizniji. Premaz preko ekrana je također više premium, a pinch to zoom je do dana današnjeg nedostižan za konkurenciju.
Što se tiče samog sustava i ažuriranja istog, kod Applea si praktički bezbrižan. Sve uvijek radi kao podmazano, softverska podrška ti je zagarantirana do rujna 2018., a možda i poslije, ovisi o volji glavešina u Appleu. iPhone ti podržava jedno 5 puta više frekvencija, i sigurniji si da ćeš imat signal i net gdje možda s ovim nećeš moć.
Što se tiče kamere, ne bih znao točno ocijeniti, ali prednost Meizua je ipak dosta više megapiksela, ali su veličinom dosta manji. Nije to najvažnija stavka kod fotografije, no nisu na odmet ako nešto želiš izrezat iz fotografije. Također može snimati 4K video, ali kvalitetom nije kao onaj na iPhoneu. Fotografije u noćnim uvjetima su sigurno bolje na iPhoneu zbog boljeg softvera kamere i optičke stabilizacije.
Wi-fi antena je kod iPhonea uvijek bila odlična, samo je Samsung tu negdje s njim. Ostali uvijek imaju nekakvih problema (recimo Sony često nešto uprska na tom polju). Zvučnik kod iPhonea je kvalitetniji, kao i izlaz za slušalice. Ne znam kakve se slušalice dobiju s Pro 5, ali ove kod Applea su solidne.
To je to od mene. iPhone je oduvijek bio klasa, a posebno je to došlo do izražaja zadnjih godinu-dvije, kada se svi proizvođači lome da ih stignu. Kako kažu, za dobrim konjem se prašina diže.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Znači, u principu razlike ćete vi primjetiti frikovi koji znate što gledate, jerbo je za moje pojmove i moj S5 na suncu na max svjetlini vrhunski
Ovo sa signalom je zanimljivo, to mi je jedino bitno zapravo od svega, jer mi kamera treba za doslovno 200 fotografija u dvije godine (znači skoro nikad), zvuk isto, češće su mi slušalice u ušima kao čepići da ne čujem ništa oko sebe nego da slušam muziku. Provjerit ću još malo sa signalom iskustva, to mi je sad goruće pitanje, tnx!

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
nisam mob freak i maks. davam 1000 kn za isti. kad mi je htc s one (kojeg mi je brat ostavio) lagano otišo u k, nabavih ovog preko edigital za 900 kn, stigo za 3-4 dana.
http://www.doogeemobile.com/doogee-x5-pro.html
osim što je prevelik (a nema više baš manjih mobova) zadovoljan sa svime, jedino je kamera bzvz, ali to mi nije nešto bitno.
http://www.doogeemobile.com/doogee-x5-pro.html
osim što je prevelik (a nema više baš manjih mobova) zadovoljan sa svime, jedino je kamera bzvz, ali to mi nije nešto bitno.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Taj Doogee X5 Pro sam i ja htjeo uzeti.. za neku siću od 550kn preko kineske stranice, unaprijed kupim dodatnu bateriju (to imam naviku od kad mi je jedanput nestalo baterije u divljini, i umalo se izgubio) i silikonsku navlaku.. i nakon par dana od toga odlučim se za Umi Rome (850kn).
Danas šaljem tu bateriju i navlaku Luki Pivčiću za 'Dubravku' (mjesto ženskog imena pored Cavtata uz granicu Crne Gore, Dubrovačko-neretvanska), negdje blizo tebe. Kad sam vidio ime mjesta mislio sam da je tipfeler, dobro da sam našao mjesto prije nego što sam se zblamirao preko SMS-a

Danas šaljem tu bateriju i navlaku Luki Pivčiću za 'Dubravku' (mjesto ženskog imena pored Cavtata uz granicu Crne Gore, Dubrovačko-neretvanska), negdje blizo tebe. Kad sam vidio ime mjesta mislio sam da je tipfeler, dobro da sam našao mjesto prije nego što sam se zblamirao preko SMS-a

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
@ex sjajno si ovo pojasnio za Iphone dosta tih stvari sam znao a evo i ponesto sam novo saznao iz tvog posta.
I ja koristim Iphone i vise sam nego zadovoljan sa njime i uvijek bi prije izabrao IOS od Androida upravo zbog te njegove brzine u prijevodu on nemoze zastekat.
Cim budem dobar s parama uzimam malo noviju verziju Iphonea.
I ja koristim Iphone i vise sam nego zadovoljan sa njime i uvijek bi prije izabrao IOS od Androida upravo zbog te njegove brzine u prijevodu on nemoze zastekat.
Cim budem dobar s parama uzimam malo noviju verziju Iphonea.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- MrDoomroom
- Formula 1
IOS je stvarno odlican, nadam se da ce Android uhvatit prukljucak u blizoj buducnosti jer nudi puno vise slobode u personalizaciji telefona. Jedan od minusa na nasem trzistu je sto se ni jedan telefon ne isplati uzet bilo da je pretplata ili sam uredaj. Jednostavno se preplati uredaj. Stoga pametno pri odabiru telefona. Radije izabrati svake godine novi telefon do cca 200€ ili manje, nego jedan koji se otplacuje 2 godine uz tarifu koja ne odgovara uredaju koji se uzima. Na kraju dobijes kad ga otplatis zastarjeli telefon a platio si ga kad se sve sracuna kao 3x nova, a svaka iduca generacija ce biti bolja i bolja. Ovo se vecinom odnosi na androide.
- Explorer
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Problem je šta je Meizu Pro 5 na polju svjetline ekrana primjetno slabiji od S5. Da se razumijemo, nije to katastrofa, ali uvijek moraš namještat mobitel, skrivat ga malo da vidiš i slično. To za signal je s kinezima još uvijek malo upitno, pričekao bih barem još godinu dana kad bi ga uzimao za primarni mobitel.avetma je napisao/la:Znači, u principu razlike ćete vi primjetiti frikovi koji znate što gledate, jerbo je za moje pojmove i moj S5 na suncu na max svjetlini vrhunskiOvo sa signalom je zanimljivo, to mi je jedino bitno zapravo od svega, jer mi kamera treba za doslovno 200 fotografija u dvije godine (znači skoro nikad), zvuk isto, češće su mi slušalice u ušima kao čepići da ne čujem ništa oko sebe nego da slušam muziku. Provjerit ću još malo sa signalom iskustva, to mi je sad goruće pitanje, tnx!
Evo jedan primjer valja li takvo nešto ili ne, na čovjeku je da razluči što mu treba. Onaj tko je uzeo Xperiju Z1 u jesen 2013., imao je odličan mobitel do kraja 2014., dok je kroz ovu godinu imao vrlo dobar mobitel s ažurnim softverom. To je i sada prilično dobar mobitel, s jakim procesorom i 2 gb rama, vrlo dobrom kamerom i baterijom, vodootporan je, izrađen kao tenk. Što bi za to vrijeme imao da kupuješ svake godine neki telefon od recimo 200 eura? Ništa bolje nego jedan solidan mobitel, dok si vamo ipak imao godinu i nešto vrhunski uređaj koji mlati tog Kineza gdje god se okreneš. I da dvije godine poslije Xperije kupiš nešto za 200 dolara (recimo Xiaomi redmi Note 2 je tad bio best buy), opet je lošiji mobitel od njega. Što je tu onda isplativo? Po meni apsolutno ništa.MrDoomroom je napisao/la:IOS je stvarno odlican, nadam se da ce Android uhvatit prukljucak u blizoj buducnosti jer nudi puno vise slobode u personalizaciji telefona. Jedan od minusa na nasem trzistu je sto se ni jedan telefon ne isplati uzet bilo da je pretplata ili sam uredaj. Jednostavno se preplati uredaj. Stoga pametno pri odabiru telefona. Radije izabrati svake godine novi telefon do cca 200€ ili manje, nego jedan koji se otplacuje 2 godine uz tarifu koja ne odgovara uredaju koji se uzima. Na kraju dobijes kad ga otplatis zastarjeli telefon a platio si ga kad se sve sracuna kao 3x nova, a svaka iduca generacija ce biti bolja i bolja. Ovo se vecinom odnosi na androide.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Evo sad bio u Hangar18 da vidim uživo svjetlinu i signal, nema tu frke nikakve, uzimam ja njega 

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
a mogo si se prije javit, ja naručio navlaku, a o bateriji razmišljam. imam xiaomi powerbank od 16 000 mah pa mi ne treba, ali kad je jeftina baterija...možda uzmem.hattrick je napisao/la: Danas šaljem tu bateriju i navlaku Luki Pivčiću za 'Dubravku' (mjesto ženskog imena pored Cavtata uz granicu Crne Gore, Dubrovačko-neretvanska), negdje blizo tebe. Kad sam vidio ime mjesta mislio sam da je tipfeler, dobro da sam našao mjesto prije nego što sam se zblamirao preko SMS-a![]()
što se tiče dubravke, to mjesto je stvarno (bez uvrede) u pm.... pitaj blakhawka za detalje, on je iz konavala.

Zadnja izmjena: zekohonda Verified, dana/u 14.01.2016., 19:20, ukupno mijenjano 2 puta.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.