Seb se lijepo maknuo u trećem sektoru, jest da je izgubio sekundu, dvije ali maknuo se.Dani je napisao/la: 17.08.2020., 11:24https://www.planetf1.com/news/stewards- ... lue-flags/
Malo si se preračunao. Uopće se ne čudim da su ova dvojica dobili kazne.
“Hamilton caught me very late in the lap and then the final sector is very tight, very narrow.
“So I didn’t have anywhere, it would have been very unsafe for me to do something there".
VN Španjolske 2020. | 14.-16. kolovoza
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
@Multi 21
To se Seb
Checo se do sad nije iskaza ka netko tko ce slusat naredbe pa makar bile od marshalla
To se Seb

Checo se do sad nije iskaza ka netko tko ce slusat naredbe pa makar bile od marshalla

Fino Alla Fine
-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Nisam vidio u prijenosu koliko ga je zadržao, ali istina, dobio je plavu zastavu u zavoju 6, tek ga je pustio u zavoju 1 a i to nije odradio najbolje, posto je Hamilton morao saci sa trkaće linije.
Dobio je s razlogom kaznu, hvatao ga je Stroll i pošto po to nije htio gubiti sekundu-dvi na propuštanje Hamiltona.
Dobio je s razlogom kaznu, hvatao ga je Stroll i pošto po to nije htio gubiti sekundu-dvi na propuštanje Hamiltona.
- gjoko-mkd
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
Iz RB-ja su izjavili da su promenili PU kod Maksa pre utrke...dali sme da se mjenjaju delovi PU-ja posle kvalifikacije. Znam da se može promeniti neki deo pod nadzorom FIA-e, ali mora se staviti isti takav deo. Kod motora je puno složenija priča...
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Ja ne vidim da je iko preuveličavao njegovu vožnju. Ono kao kad se kaže za Hamiltona savršeno, perfektno, i ostali hvalospjevi. Nisam vidio da je neko slično pisao za Vettela. Jedino što su ga navijači izglasali za vozača utrke (ja nisam glasao, niti znam gdje se glasa, tako da nisam učestvovao u tome nikad). A ne vidim tu nikakav problem, jer ne znam ni sam ko bi više zaslužio tu nagradu. Možda je malo na to imalo uticaja i ova situacija u kojoj se Vettel nalazi...LH44 je napisao/la: 16.08.2020., 21:01 Slažem se da ne treba preuveličavati vožnju Vettela, ali da je odvezao dobru trku, to sigurno. Još kad skontaš da je za Seba plan bio nikakav i da su ga tek poslije 20 krugova pitali da li da idu do kraja, što im je on predlagao prije toga, a najmekša guma u pitanju, dobro je on to razvukao.
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Seb pocinje ka Hulk.. Kad on ima dobru utrku, odustane 1 bolid...
Kad on ima problema, odustane pola grida
Kad on ima problema, odustane pola grida

Fino Alla Fine
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Aaaa vidim da pojedinci odmah kontriraju čim se Seb malo pohvali, zato i kažem.Pastor je napisao/la:Ja ne vidim da je iko preuveličavao njegovu vožnju. Ono kao kad se kaže za Hamiltona savršeno, perfektno, i ostali hvalospjevi. Nisam vidio da je neko slično pisao za Vettela. Jedino što su ga navijači izglasali za vozača utrke (ja nisam glasao, niti znam gdje se glasa, tako da nisam učestvovao u tome nikad). A ne vidim tu nikakav problem, jer ne znam ni sam ko bi više zaslužio tu nagradu. Možda je malo na to imalo uticaja i ova situacija u kojoj se Vettel nalazi...LH44 je napisao/la: 16.08.2020., 21:01 Slažem se da ne treba preuveličavati vožnju Vettela, ali da je odvezao dobru trku, to sigurno. Još kad skontaš da je za Seba plan bio nikakav i da su ga tek poslije 20 krugova pitali da li da idu do kraja, što im je on predlagao prije toga, a najmekša guma u pitanju, dobro je on to razvukao.