MotoGP sezona 2020.

🏍️ Sve teme vezane uz MotoGP.

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Ferrari
Moto GP za F1 je druga galaksija... :klanjam:
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Slavenowsky je napisao/la: 09.08.2020., 14:55 Moto GP za F1 je druga galaksija... :klanjam:
Odavno...
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 2 mj
Navija za: Raikkonen
Brilliant Brad !
I Pol Espargaro je imao šanse biti na postolju da mu se nije dogodio "racing incident" sa Zarcom.
Stvarno vrlo dobra utrka.. Ne mogu opisat kako mi je drago što je Zarco P3 !

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Drago mi je za Bindera pogotovo za KTM, prva pobjeda a nadam se da ce ih jos bit, Zarco, Rins i Rossi fenomenalni danas, steta za Pola mogao je sigurno do 2 mjesta ali sam je sebi kriv. Vinales, Dovi očaj teski, a i Fabio je ocigledno malo zakazao. KTM sad ide na svoj teren mogli bi i tu iznenadit.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Wehrlein94
GP3
GP3
A gle,Dovi katastrofa kažeš.. a pogle Millera isto,užasan je.. i Petrucci.. cijeli Ducati je u banani baš

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Dobar potez KTM-a, da su odgojili mladog vozača na svom motoru kroz niže serije. I sad se odmah isplaćuje. Do sad koga su god dovodili pored Pola, niko mu nije moga primirisat. A sad, Binder već u trećoj utrci dolazi do pobjede. Pa Quartaro je tek ove sezone upisao prvu, a imao je prilika. A KTM-u svaka čast. Po tempu su trebali imati 1-2. Ali Pol je sam zajebo. Već je bio došao iza Bindera, i trebali su obojica stići i prestići Morbidelija, a onda je pogriješio. I onda ono zatvaranje Zarca. Zarco nije imao kuda. Glupo je kažnjen, a da nije bilo kazne mogao je i do drugog mjesta.

Ali zanimljivi su ova braća Espargaro. Jedan već godinama gura KTM dokle može, a drugi Apriliju. A oba su imali zvučnih timskih kolega koji im nisu mogli ništa. Pa evo i dalje je Pol bolji od Bindera. Juče je imao drugo najbrže vrijeme na kvalama, koje mu je poništeno zbog žute zastave. Ali Binder ozbiljno prijeti već u trećoj utrci u MotoGP-u. A do sada nije imao ozbiljnu prijetnju u svom timu, kojeg napušta na kraju godine. Biće zanimljivo vidjeti šta može na Hondi.

I ovaj Petronas mi je zanimljiv. Ako se ne varam, ove godine imaju iste motore kao i fabrička Yamaha, samo na Morbidelijevom motoru nema neki uređaj koji ima na ostala 3. Ali Petronas obavlja puno bolji posao. Nebi me iznenadilo da i Rossi procvjeta sljedeće godine u Petronasu, ako budu i dalje imali aktuelni motor od Yamahe.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
https://twitter.com/Motorsport/status/1292779729020280832

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Uh kako čudesan dan juče. Prvo je Bastia pokazao da je ipak trenutno za klasu iznad svih u moto2, što se tiče čuvanja guma, konstantnosti, tempa i brzine. Zadnje dvije utrke nitko osim njega nije vodio niti jedan krug. :fakjea: Gledam MotoGP lineupove za 2021. i ostalo je još samo nekoliko motora mada su i oni skoro popunjeni, a biće šteta ako ostane i protrači još godinu u moto2.

Meni iskreno jako čudna sezona u MotoGP, ne kažem da mi se ne sviđa ali je baš izvrnuto da jedva vidiš u kadru fabričke motore cijelu utrku. Ali to je samo po sebi za gledatelje fantastična stvar, i drago mi je što sada u nedostatku Honde iskaču svi kojima je inače veliki uspijeh ući u top10 ali te pozicije rijetko tko hvali. Binder je bio mašina još u moto3, vidjelo se da taj momak funkcionira na nekom drugom nivou u odnosu na ostale, nešto slično kako su npr Vinales i Rins progulili kroz moto2 i 3, bez kapi znoja.

Pitam se žalili li sada na primjer Iannone što nije tu, sada kada je pitanje prvaka otvoreno, ili Rossi da je koju godinu mlađi, ili Ducati da nije usrao motku. :)
Obrigado Felipe

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
2ipo sata uzivanja.

Emisiju koji vodi komentatorski dvojac Srdjan Erceg i Alensandar Dzankic a gost im je glumac Viktor Savic. Ne znam koliko ga znate.
Preporucujem da ogledate. Dok sam slusao imao sam osjecaj kao da sam tamo. Kolika je bila dobra, opustena atmosfera.
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Evo kako se dolazi do pobjedničkog motocikla :rofl:

Ducatijeva odluka o Doviju nakon utrka u Austriji, u nekim ludim kombinacijama se spominje i Jorge Lorenzo
https://www.motorsport.com/motogp/news/ ... 21/4856159

Wehrlein94
GP3
GP3
Meni je to neprihvatljivo,takav odnos prema Doviziosu.

Pastor
Formula 1
Formula 1
Kanta bio i ostao. Zarco i Lorenzo bi bili odlična postava.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Evo ga Dovi van Ducatija za sljedeću godinu, baš raspad sistema kod njih u jako malo vremena.
Obrigado Felipe

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Vinales :shock:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: KMag, Seb
Frantic je napisao/la: 15.08.2020., 15:01 Vinales :shock:
Sutra poslije prvog kruga neće biti ni u top 10 :zubo: :zubo: :zubo:

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Grah0 je napisao/la: 15.08.2020., 15:10
Frantic je napisao/la: 15.08.2020., 15:01 Vinales :shock:
Sutra poslije prvog kruga neće biti ni u top 10 :zubo: :zubo: :zubo:
Pa s obzirom da će mu u prvom zavoju sa desne strane biti Miller, sve je moguće :mrgreen:
Obrigado Felipe

Wehrlein94
GP3
GP3
Ajmo Dovi, danas se uključuješ u borbu za naslov prvaka :fakjea:

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Sablasna situacija
Obrigado Felipe

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kakav sudar u Moto2 :shock: :shock:
Valjda su svi u redu.
slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
Wehrlein94 je napisao/la: 16.08.2020., 12:25 Ajmo Dovi, danas se uključuješ u borbu za naslov prvaka :fakjea:
:rofl: :rofl: :rofl:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡