Ferrari je napisao/la: 29.07.2020., 18:52
Je li 0.6 ili 6 sekundi?
Čekaj malo, zar nije 6 desetinki sekunde?
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
"When I arrived in December, I remember the car I drove; I remember the results they had in 2006. And now, you know, I brought to the team half a second, six tenths, whatever, and I don't see anything giving me back."
Ispucaj se Fernando sada, i skockaj se za slijedeći vikend.
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
Ma ništa strašno za Indy 500.
Klasični lagani poljubac
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ferrari je napisao/la: 14.08.2020., 10:43
Svake godine do sada je poljubio zid na Indianapolisu...
Mislim da 2017. nije bilo nikakvih poljubaca, guglao sam sad na brzinu i nisam našao ništa iz te godine. Bilo kako bilo, bolje da na treningu pronađe granicu, nego na utrci.
Tempo zasad izgleda odlično, P5 i P8 na prva dva treninga
Ferrari je napisao/la: 14.08.2020., 10:43Svake godine do sada je poljubio zid na Indianapolisu...
Mislim da 2017. nije bilo nikakvih poljubaca, guglao sam sad na brzinu i nisam našao ništa iz te godine. Bilo kako bilo, bolje da na treningu pronađe granicu, nego na utrci.
Tempo zasad izgleda odlično, P5 i P8 na prva dva treninga
E moj @Ferrari, u laži su kratke noge
2017 je naletio na pticu