Scuderia Ferrari
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Andrew Benson ima problem s Vettelom, lik je postao meme već s tim svojim hate-bonerom. Mislim da je prošle godine imao famoznu anketu za trenutak sezone pa je u ponudu stavio "Vettel meltdown" u Monzi, a prigodno zaboravio staviti Mercedes meltdown u Njemačkoj, razapeli ga po internetu 

-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Procitao sam na nekom forumu da je Ferrari na filmskom danu testirao novi softver, i da je isti dao dobre rezultate. Navodno je onaj stari softver degradiran direktivom od prosle sezone.
Spekulise se da ce do Monze i Mugela bolid biti brzi i jaci... E sad, da li ce to biti dovoljno za nesto vise, vidjecemo... U Ferrariju se nadaju da ce to biti veliki skok u performansama, uz naravno to, da se bolid sve bolje ponasa u trci.
Spekulise se da ce do Monze i Mugela bolid biti brzi i jaci... E sad, da li ce to biti dovoljno za nesto vise, vidjecemo... U Ferrariju se nadaju da ce to biti veliki skok u performansama, uz naravno to, da se bolid sve bolje ponasa u trci.
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
I mi se nadamo od 2007 i slucajnog naslova Kimija..nelinjo je napisao/la: 11.08.2020., 09:27 U Ferrariju se nadaju da ce to biti veliki skok u performansama
Fino Alla Fine
- Fangio
- Karting
- S nama već: 9 god 11 mj
Pa dobro, sto to nije neki timski rad. Komunikacija vozac - boks.Ferrari je napisao/la: 10.08.2020., 17:09 Debili bi usrali strategiju i Leclercu da ovaj nije inzistirao na jednom zaustavljaju prije i tijekom cijele utrke.
Sada kupe vrhnje s vrha pa kažu "a vidite kako smo MI maksimizirali rezultat", a ono vozač čitavo vrijeme diktirao strategiju...
Ne znam odakle im više obraza da ih vozači stalno vade. Od Alonsa do Vettela pa sada Leclerca.
Sto kaze CL , vozac nekada osjeti i vidi sto telemtreija ne moze. Tako da mislim da situacija nije bas tako crno-bijela kako se nama cini.
Ustolam i MAX je radio po svom. Iako se sjecamo iz povijesti da su neke takve odluke vozaca zavrsile lose.
A sto se Seba tice. Mislim da je on jednostavno takav karakter, ne podnosi bas nabolje konkurenciju. Sjetimo se RB prije nego je otisao.
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
Ferrari: Sebastian will have a new chassis, because after the Silverstone post-race analysis, we spotted a small fault caused by a heavy impact over a kerb. It would not have had much of an effect on performance, but it was the logical decision to take.
-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
https://f1.pulsmedia.hr/35108/promjena- ... rivabenea/
Pročitajte moje komentare prije godinu i 8 mjeseci. Tada ste me svi napali... Mislim da se pokazalo kako sam bio u pravu.
Pročitajte moje komentare prije godinu i 8 mjeseci. Tada ste me svi napali... Mislim da se pokazalo kako sam bio u pravu.