Nemoš vjerovati...
Ferrari je napisao/la: 09.08.2020., 16:41 Čekaj, zašto su Hulkenberga u boks povukli na kraju? Da bi Stroll završio ispred?![]()
Nemoš vjerovati...
Takvima i dalje nije mjesto u F1.Wehrlein94 je napisao/la: 10.08.2020., 06:31Ferrari je napisao/la: 09.08.2020., 16:41 Čekaj, zašto su Hulkenberga u boks povukli na kraju? Da bi Stroll završio ispred?![]()
Nemoš vjerovati...
Zar stvarno ne možete prihvatiti da je Lance donekle pristojan vozač a da je Hulkenberg isti onaj Hulkenberg koji je i bio,dakle , isti onaj koji kao obećava i ima savršen engleski i zabavan je i sve super,ali jednostavno nije tip koji može isporučiti neki rezultat i to ti je to, amen .
Živi bili pa vidjeliWehrlein94 je napisao/la: 10.08.2020., 15:09 Ma daj,Multi 21..
Protiv Pereza je imao 2-1 u kvalama, a sa Hulkom ima 1-1 trenutno .
Najbolji rezultat sezone za RP drži upravo Stroll ( P4)
Lance je ove sezone novi Lance Stroll,napredovao je i ide uzlaznom putanjom , ukoliko bi mu se otvorilo da sjedne u pobjednički bolid ja vjerujem da bi on isporučio pokoju pobjedu.
Koji kvalitetan uzorak.Wehrlein94 je napisao/la: 10.08.2020., 15:09 Ma daj,Multi 21..
Lance je ove sezone novi Lance Stroll,napredovao je i ide uzlaznom putanjom , ukoliko bi mu se otvorilo da sjedne u pobjednički bolid ja vjerujem da bi on isporučio pokoju pobjedu.
Izvani se može sve kopirati, svako krilce, svaki element.Pastor je napisao/la: 10.08.2020., 18:47 Ne znam zašto ljudi ne pljuju po FiA-i, jer ona i njena glupa pravila su ovo zakuhali. A RP je, kao što rade i svi ostali, samo gledao kako da ta pravila iskoristi u svoju korist.
Što se tiče napretka, dobro je stariji Stroll rekao. Sa najmanjim budžetom, često i u dugovima, su bili 4. najbolja ekipa. Samo su ih pobjeđivali ovi sa ogromnim budžetima. I što bi bilo čudno da tako sposobna ekipa napravi ovakav skok sada kad imaju više love? A nije baš taj skok tako velik kao što se čini. Opet su tu negdje oko četvrte ekipe. Malo bolji u kvalama, ali u utrci ih čak i ovakav Ferrari pobjeđuje, koji je nazadovao.
A ne slažem se ni da se ovakve performanse ne mogu dobiti sa vanjskim kopiranjem bolida. Jer većina onoga što je unutra, ispod haube, je moguće legalno kupiti. Motor, mjenjač, ovjes, pa čak i kočnice do prošle godine. To je kompletan kostur bolida. I ako sve te dijelove mercedes dizajnira prema svome konceptu bolida, logično je da će najbolje funkcionisati sa tim konceptom. Tako da kopija vanjskog izgleda nije loša ideja. Podnica sa donje strane je uglavnom standardna. Ona daska dole. Difuzor se može kopirati preko slika. Imamo svake godine hrpu slika difuzora od svih bolida. I oni prorezi sa strane na podnici se lako iskopiraju. Krila isto tako je lako uslikati svaki detalj. Kada mogu novinari, zašto nebi mogli i timovi? Oni bargeboardsi isto. Međuosovinski razmak se isto može odrediti preko slika. Nagib bolida (rake) isto tako. To su neke osnovne stvari. Tako da mene ne iznenađuju rezultati. Ako je kompletna aerodinamika gotovo ista, a i kostur bolida (kojeg je legalno kupiti), sa istim međuosovinskim rasponom i istim nagibom bolida, ne znam zašto nebi i rezultati bili barem približni. A što se tiče nekog rasporeda komponenti unutar bolida, pa mislim da svi to rade manje više isto. A nerijetko se mogu vidjeti u garažama rasklopljeni bolidi, pa se tako lako sazna ako neko radi nešto drugačije od drugih.
Moram se još jednom referirati na tvoj post.Wehrlein94 je napisao/la: 10.08.2020., 15:09 Ma daj,Multi 21..
Nije vozac za vece stvari nego je limitiraniji od Pereza..Wehrlein94 je napisao/la: 11.08.2020., 18:55 Lance je očito vozač za veće stvari pa sad kad je bolid dosta konkurentniji,Lance se tu snalazi fantastično