AlkY je napisao/la: 07.08.2020., 19:27
Znaci manje od 0.9?
Ne, manje od 9 desetinki sekunde
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
https://twitter.com/F1FeederSeries1/status/1292119773174792192
https://twitter.com/amystks/status/1292121187036860416
Šalu na stranu, meni su baš bile zanimljive te povijesne reference
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Heh, glupani
Uz rizik da me neko optuži da sam slab na prezime Schumacher, ipak greška Rusa
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Pod istragom Švarcman, ali džaba sad.
Izgubiše bezveze 15 bodova.
Ilott još povećao prednost
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Kaiser je napisao/la: 09.08.2020., 11:48
Definitivno spremni za Ferrari
Sad vidim komentar
Da, odlično bi se uklopili
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Micka na kontra strategiji (i to pogrešnoj, čini mi se).
I još sad Safet "posra" Ilotta, Švarcmana, Nobua (napredovao 15 pozicija) & Co.
A sad će mu do kraja vrisnut i crvene gume.
Ilott, imam osjećaj, da je strašan, dok razvikani Švarcman (zasad) nije ništa posebno.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Ureko sam Ilotta, propisno
Jes zasro nakon oba Safeta, malo je reći.
Nobu
Švarcman iskoristio ponuđeno, Mick, šteta za taktiku
BTW, odlična trka, ali samo zato što je začinjena sa 2 Safeta
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Realno i taktika je bila pod znakom pitanja. Vratio se na 13 poziciju. I to oko 17 krugova da vozi na supersoft koje su bile vec nesto istrosene. Ne znam ali ocekivao sam nakon starta i tog pocetka u najmanju ruku drugo mjesto.
Ne znam sta misle ostali ali po meni Mick je zasr#o. Da ne pricam o greski koju na napravio na sredini trke.
Jer uobicajno sa takvom taktikom ljudi sa 7,8,9 pozicije dodju do pobjede. A on je bio 2 sekunde od Ilota. Morao je dosta bolje. Svarcman djeluje mnogo zreliji i bolji.