Racing Point

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Dakle oni sada moraju značajnije promjeniti ove kopirke od kočnica ili moraju komplet nove/svoje napraviti?
slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Trebali bi svoje. Jer je zakljuceno da je Merc proizvodac ovih kocnica , a ne RP.
Bar tako logika nalaze
slikaslika slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Sto pravila kazu za ova upozorenja, koliko RP moze sakupiti prije daljnih sakcija?
Tj. po nekoj logici njihov nastup je za DSQ jer sada ekipa svjesno upravlja ilegalnim bolidom, bez obzira što se oni sada prave blesavi.
Ne sviđaju mi se ta upozorenja.
Onda je i Ferrari mogao dobivati upozorenja za svoj motor i par bodova im skinuti.
slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Znači problem su zadnji brake ductovi. I to problem je samo što nisu iste koristili i prošle godine, iako su ih legalno kupili kad i prednje. Nisu mogli ove zadnje koristiti prošle godine zbog različitog koncepta bolida. Da su ih koristili prošle godine, mogli su ih minimalno promijeniti i bili bi legalni, kao što su uradili sa prednjim.

Pastor
Formula 1
Formula 1
Evo Racing Point ovu utrku koristi manje zadnje krilo. I izgledaju odmah bolje. Pogotovo Hulk. :thumbs:

Pastor
Formula 1
Formula 1
https://twitter.com/Vetteleclerc/status/1291701730829373442

AlkY
Formula 1
Formula 1
Hehehe dobro je i rekao. Bajke su da je netko kupio kameru i napravio bolid za postolje preko slika :rofl:
slikaslika slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Najluđe je to što RP još uvijek nije uzela podij :chill:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 1 mj
Navija za: Raikkonen
Ferrari je napisao/la: 07.08.2020., 15:48 Najluđe je to što RP još uvijek nije uzela podij :chill:
Pa kako češ uzeti podij pored 2 Mercedesa koji su van svake konkurencije a tu je i Red Bull koji je brži dosta od RP-a .
I tek su 4 utrke prošle, Lance je bio P4, korak do postolja .

AlkY
Formula 1
Formula 1
Wehrlein94 je napisao/la: 07.08.2020., 16:04
Ferrari je napisao/la: 07.08.2020., 15:48 Najluđe je to što RP još uvijek nije uzela podij :chill:
Pa kako češ uzeti podij pored 2 Mercedesa koji su van svake konkurencije a tu je i Red Bull koji je brži dosta od RP-a .
McLaren i Ferrari ladno uzeli podij , a dosta sporiji od RPa :chill:
slikaslika slika

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 1 mj
Navija za: Raikkonen
hajd,nemam odgovor na ovo :koska:

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Wehrlein94 je napisao/la:
Rb nema gotovo nikakav napredak naspram prosle sezone. RP ima proslogodisnji Mercedes. Mozda i cak brž verziju jer je Mercov motor dobio dosta snage. Jednostavno nema isprika.
slika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Nisam uprati treninge ali vidim da spominjete gume... Pa se pitam..

Ima li smisla startati i riskirsti stsrtnu poziciju (hulk) i uzeti hard u q2? Pa rastegnuti.. vidjeli smo, vec nekoliko puta, da gume znaju crkavat na silverstonu pred kraj (u ovoj eri valjda 7-8 bolida izvisilo) pa ono, razvuci prvi na hadru pa na med ili soft i kad svi pocnu cuvat gume, vozit kvale sa u praznom bolidu

Mislim da bih osobno riskirao... Osim ako podatci ne bi bas ono 100% rekli ne.. a mislim da ne bi..

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

VettelFerrari
Karting
Karting
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: Sebastian Vettel, Ferrari
zelot je napisao/la: 07.08.2020., 20:05 Nisam uprati treninge ali vidim da spominjete gume... Pa se pitam..

Ima li smisla startati i riskirsti stsrtnu poziciju (hulk) i uzeti hard u q2? Pa rastegnuti.. vidjeli smo, vec nekoliko puta, da gume znaju crkavat na silverstonu pred kraj (u ovoj eri valjda 7-8 bolida izvisilo) pa ono, razvuci prvi na hadru pa na med ili soft i kad svi pocnu cuvat gume, vozit kvale sa u praznom bolidu

Mislim da bih osobno riskirao... Osim ako podatci ne bi bas ono 100% rekli ne.. a mislim da ne bi.. slika

Mislim da se rizik ne isplati, upadneš u promet, gume se potroše, a i jedan prolazak kroz box će biti nemoguća misija.
M.B.: Ferrari nije u krizi

zelot
Formula 1
Formula 1
Al ima i sc.. vjerojatbi ce izaci..

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Iskusno svrstavate Ferrari i McL u underdogove u usporedbi sa RP.
Da je sreća malo vise pomazila RP mozda bi i uzeli, neke strateške odluke, a tu i tamo vozač ih je uskratio podija.
Na VN Britanije RP je bio 5. najbrzi bolid. (Al drzim da je Lance odvozio losu utrku)
VN Mađarske, Max i Merc zavrsili utrku.
VN Austrije 2, Max i Merc zavrsili utrku,
VN Austrije 1, Perez nije pozvan u boks po nove gume nego ostavljen na milost i nemilost Ferkana i McLa.
Pričate kao da RP ima 0.5 sec ispred ostalih...

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
http://www.gptoday.com/full_story/view/ ... cedes_car/

RP nije koristio samo 3D printer za kopiranje, nego i 3D kameru... Inovativnost.

Wolff krenio prati ruke od svega, a zna i sam daje za ovaj ples treba dvoje...

Pastor
Formula 1
Formula 1
Ma još RP nije dovoljno upoznao taj bolid. Treba još vremena dok ga ne mognu podesiti za bilo koje uvjete. Na kojoj smo ono utrci imali kišne kvale, bili su katastrofalni. A znamo kakav je Mercedes uvijek bio po kiši... Trebaju oni dosta učiti oko tog bolida. Pa pogledaj prošlosedmičnu utrku. Jedini su išli sa high downforce krilom. Ove sedmice su se već malo opametili. I odmah izgledaju dosta bolje. Sa žutim gumama su na 4. i 5. mjestu.

Oni po meni imaju drugi najbrži bolid, ali ga za sada ne znaju iskoristiti.

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Daj taj bolid boljim vozačima i bilo bi podija. Čist jednostavno. Ovogodišnji RB i Ferrari su i dalje sporiji od W10 jer su sporiji i od samih sebe prošle godine . :prcnjau:
"What a little star." May 26, 2012.

Pastor
Formula 1
Formula 1
Ma nije toliko do vozača. Bolji vozač mu može donijeti par desetinki. Ali bolje postavke mogu napraviti drastičnu razliku. Prošli vikend sa previše downforcea pojeli gume. Ovaj vikend kažu da su na Mercedesovom nivou... Ja mislim da će ovaj vikend biti u borbi sa Maxom u tempu. A na kvalama bi ih trebali dobiti glatko.
Zaključano
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡