VN VELIKE BRITANIJE 2020. | 31. srpnja-2. kolovoza

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Azavi je napisao/la: 02.08.2020., 17:14
CrashOverride je napisao/la: 02.08.2020., 17:10 Mislim da bi suci trebali uzet pobjedu Hamu jer je bio opasnost na stazi...
Neznam kako mozes biti opasnost na stazi ako si 40 sekundi ispred svih
Ne znam ni ja..
Znam da se ide u box kad imas dijelove bolida koji mogu otpast kad im dodje :)
Fino Alla Fine

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Leclerc lani u Japanu... :chill:
---marš u boks, opasan si

I kako nije opasnost po tvojoj računici?
AKo je 40s ispred svih, svi ti još moraju proći tom dionicom do cilja, dakle tamo gdje lete komadi gume ili djelovi auta...

Mislim da bi svakog drugog makar istraživali!

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
CrashOverride je napisao/la: 02.08.2020., 17:20
Azavi je napisao/la: 02.08.2020., 17:14
CrashOverride je napisao/la: 02.08.2020., 17:10 Mislim da bi suci trebali uzet pobjedu Hamu jer je bio opasnost na stazi...
Neznam kako mozes biti opasnost na stazi ako si 40 sekundi ispred svih
Ne znam ni ja..
Znam da se ide u box kad imas dijelove bolida koji mogu otpast kad im dodje :)
Zadnji je bio krug.
Ovakvih situacija sam viđao dosta puta, ali ne sjećam se da je iko dobio kaznu.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Nisam siguran sprdate li se vi koji zazivate kaznu ili ne, ali u slučaju da je odgovor "ne" - o čemu vi pričate? Leclerc se u Japanu vozio nekoliko krugova s bolidom s kojeg su frcali dijelovi, a Hamiltonu je pukla guma u zadnjem krugu. I da je ušao u boks bi pobijedio, ali ulazak nema nikakvog smisla ako je zadnji krug.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Trebalo je i Bottasa zaustavit negdje, nije mu trebalo dopustit da se dovuce do boxa..

Zanimljiva situacija sa gumama.. Nije nevidjena na ovoj stazi, cisto me zanima ste ce se dogodit/odlucit do petka..
Sjedimo se ATa..
Meni se cini da je ta zadnja guma isto otisla kod Kvjata..
Zadnja izmjena: CrashOverride Verified, dana/u 02.08.2020., 17:37, ukupno mijenjano 1 put.
Fino Alla Fine

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Dosadna utrka. Samo zadnja dva kruga zanimljiva...

Bravo za hamiltona. Uspio je dogurat do kraja a da se sve ne razlet.

Rbr se obilo o glavu jurnjava po bod. Da su ostali pobjedili bi.. ionako je bio rizik ici po fl kad je i bottas isao u box... Sreca pa je bott truba..

Mercedes je trebao preventivno povuci hamiltona al eto, dobro ispalo.

Max opet maximalno, leclerc isto s tim sto mu je max ocitao bukvicu na startu i vratio poziciju jebacki...

Nadam se da ce sljedeca bit zanimljivija.

Ham +30.. ako nesto stvarno ne ode u kurac, 7. naslov je tu a vjerojatno i 8 na godinu...

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Čestitke Mercedesu i Hamiltonu na naslovima prvaka.
slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
senna66 je napisao/la: 02.08.2020., 17:39 Čestitke Mercedesu i Hamiltonu na naslovima prvaka.
Kasnis , to smo iscestitali jos u trecem mjesecu :rofl:
slikaslika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
croatic f1 je napisao/la: 02.08.2020., 17:29 Nisam siguran sprdate li se vi koji zazivate kaznu ili ne, ali u slučaju da je odgovor "ne" - o čemu vi pričate? Leclerc se u Japanu vozio nekoliko krugova s bolidom s kojeg su frcali dijelovi, a Hamiltonu je pukla guma u zadnjem krugu. I da je ušao u boks bi pobijedio, ali ulazak nema nikakvog smisla ako je zadnji krug.
Malo se sprdamo.. Sta cemo drugo..
Leclerc je zasluzio DSQ..
Ako se ne varam, on je odbio poziv da ide u box..
Fino Alla Fine

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
AlkY je napisao/la:
senna66 je napisao/la: 02.08.2020., 17:39 Čestitke Mercedesu i Hamiltonu na naslovima prvaka.
Kasnis , to smo iscestitali jos u trecem mjesecu :rofl:
Konstruktorski da, a sada i vozački naslov :zubo:
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
CrashOverride je napisao/la: 02.08.2020., 17:43 Malo se sprdamo.. Sta cemo drugo..
Za tebe znam da voliš bocnut u ovom stilu, zato sam i dodao ogradu od mogućeg sarkazma :zubo: :thumbs:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
croatic f1 je napisao/la: 02.08.2020., 17:47
CrashOverride je napisao/la: 02.08.2020., 17:43 Malo se sprdamo.. Sta cemo drugo..
Za tebe znam da voliš bocnut u ovom stilu, zato sam i dodao ogradu od mogućeg sarkazma :zubo: :thumbs:
FIA je to..
Nekad se znalo svasta radit da se prvenstvo odrzi iznad vode...
Doduse, neka druga FIA je to :zubo:
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
AlkY je napisao/la: 02.08.2020., 16:52 Sta po novome , kad ti pukne gume , to je sreca ? :rofl: :rofl:
Jbga, da Tuzlu zdrma zemljotres od 6-7 po Richteru, i da kojim slučajem moja zgrada ostane netaknuta, ja bi rekao da sam imao sreće.

Ali kao što sam rekao, postoji vjerovatno logičnije i razumnije objašenjenje od toga da je Hamdo danas imao sreće. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Ovo je jedna od onih trka koja ce se pamtiti po zadnja 2 kruga. 50 krugova uspavanke i onda apsolutno ludilo krs i lom u 2 zadnja kruga.

Zato volimo formulu 1 :pivo:

Zao mi je Sainza, Bottasa mi nije zao, a sve teorije o sreci su prilicno jednostrane i beskompromisne. Ipak danas smo gledali povijest, nesto sto se dugo jos nece vidjeti. Pobjeda na 3 tocka i 7 pobjeda na domacoj stazi :klanjam:
slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
Ali Hamdiju je pogodilo , nije netaknut :D.
Ne kazem da nije imao srece. Imao je. Ali ne toliko da ce se sad danima o tome pricati.

On je imao srecu sta ga je pogodilo toliko kasno da je uspio dogurati do cilja a da ne izgubi poziciju. Mozemo reci , da je on sam sebi ( uz pomoc bolida ) natukao toliku prednost pa ga je tako kasno pogodilo puknuce.

Definitivno je imao srece u nesreci. Znaci imao je i neku dozu nesrece.
Apsolutno nije nikakav narodni heroj , to ne zelim niti spominjati.
Samo kazem da nije sad bas takva situacija da cemo o tome danima pricati.
slikaslika slika

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Ma pogodilo ga je, ali to sto je prosao bez posljedica je izgleda samo sreca i nista drugo :trep: dobre su ove situacije, pokazu sta je kome na srcu :pivo:
slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
Nije to nista na srcu. Samo kako tko gleda situaciju.
Ponavljam , nista draze mi nebi bilo da ga je Max stigao. Iako mi Max nije opce drag , ali jos manje mi je draga konstantna pobjeda Mercedesa.

Ali po mom misljenju se malo pretjeruje oko toga. Prvo je imao nesrecu sta je opce pukla guma. Na tu nesrecu svi okrecu glavu kao da se nije dogodila. Samo gledaju ono sta zele vidjeti. I onda je imao srecu da je zavrsio kako je zavrsio.

Jos cu jednom reci da je definitivno imao srece. Ali nije to najveca sreca ikad videna u Formuli 1 , kako sam ja dobio dojam po ovim komentarima.
slikaslika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
AlkY je napisao/la: 02.08.2020., 18:03 Ali ne toliko da ce se sad danima o tome pricati.
......
Apsolutno nije nikakav narodni heroj
Pa oni koji pričaju da je imao sreće će pričati o tome danas, još možda sutra i tjt.

Oni koji misle da je narodni heroj zbog pobjede na 3 točka će pričati o ovome nadugo i naširoko. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
_bataziv_0809 je napisao/la: 02.08.2020., 18:01 Ovo je jedna od onih trka koja ce se pamtiti po zadnja 2 kruga. 50 krugova uspavanke i onda apsolutno ludilo krs i lom u 2 zadnja kruga.

Zato volimo formulu 1 :pivo:

Zao mi je Sainza, Bottasa mi nije zao, a sve teorije o sreci su prilicno jednostrane i beskompromisne. Ipak danas smo gledali povijest, nesto sto se dugo jos nece vidjeti. Pobjeda na 3 tocka i 7 pobjeda na domacoj stazi :klanjam:
Wow bas volimo da provedemo 2h ispred ekrana da vidimo zadnja 2 uzbudljiva kruga od 50 i kusur! To nije F1 koju volimo! Iskreno ne znam u čemu ti to uživaš? De mi samo objasni kako ti uživaš gledajući F1 utrku, pogotovo Hamiltona...

Ne znam kako vam se ne zgadi ova F1 i smiješno je čuti pobjeda na 3 točka, valjda prošao je cilj sa 4 koliko znam, samo na jednom je pukla guma i sa toliko zalihe ušao je u cilj ko da je imao sve 4 gume i to sa 5 sekundi prednosti nad Max-om.

Zar to nije jad i čemer ove F1, a ne koju volimo... Pazi ej uzbudljivo bude samo ako Hamiltonu rikne guma, ma da i tad nije :facepalm:
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Slavenowsky je napisao/la: 02.08.2020., 18:42
Wow bas volimo da provedemo 2h ispred ekrana da vidimo zadnja 2 uzbudljiva kruga od 50 i kusur! To nije F1 koju volimo! Iskreno ne znam u čemu ti to uživaš? De mi samo objasni kako ti uživaš gledajući F1 utrku, pogotovo Hamiltona...

Ne znam kako vam se ne zgadi ova F1 i smiješno je čuti pobjeda na 3 točka, valjda prošao je cilj sa 4 koliko znam, samo na jednom je pukla guma i sa toliko zalihe ušao je u cilj ko da je imao sve 4 gume i to sa 5 sekundi prednosti nad Max-om.

Zar to nije jad i čemer ove F1, a ne koju volimo... Pazi ej uzbudljivo bude samo ako Hamiltonu rikne guma, ma da i tad nije :facepalm:
Ha cujte, niko te ne prisiljava da gledas, daljinski imas...
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡