Mr.Spaceguy je napisao/la: 01.08.2020., 16:43 https://twitter.com/PHortonF1/status/1289566432531898370 @Alky e jesi nasao klub za kojega ces navijati![]()
![]()
VN VELIKE BRITANIJE 2020. | 31. srpnja-2. kolovoza
- AlkY
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Zar sam ja u potrazi ?

Ili mislis na Barcu ?

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Na Barcu naravno

- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Äestitke Hamiltonu na polu, ostalo sve onako oÄekivano. Izdvojio bi možda loÅ”iju strategiju za Nica te naravno oÄajnog Albona. RB Äini jako glupu greÅ”ku Å”to gradi momÄad oko Maxa te ne idu u rizike tipa da pozovu Seba natrag posle ove sezone. Neka se oni fokusiraju na Maxa te neka mu dovode VKV vozaÄe pa Äe da propadnu jako u 2022. Njihovo je, a Max sam ne može nositi ceo tim na leÄima. Samo ovi neÄe to da skontaju.
Ono Å”to je bilo s RiÄijem i Maxom, to je zlato nebruÅ”eno bilo. Tako bi bilo i sa Sebom.
Jel se to meni Äini ili Seb dobija "Danielov tretman odlaska iz momÄadi" sindrom. Ovo je dno dna.
Ono Å”to je bilo s RiÄijem i Maxom, to je zlato nebruÅ”eno bilo. Tako bi bilo i sa Sebom.
Jel se to meni Äini ili Seb dobija "Danielov tretman odlaska iz momÄadi" sindrom. Ovo je dno dna.

- AlkY
- Formula 1
Da spojim sa Formulom 1. Za njih sam poceo navijati u isto vrijeme kada i za Hakkinena. Znaci tamo 96-97 godine. Prije nisam ni mogao , jer nisam znao sam guzicu obrisat

A od tada je bilo i uspona i padova debelih , ali sam ostao vjeran Barci kao i McLarenu

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god
- Navija za: Ferrari
I onda se cudimo kada nam reziser vrti vodecu dvojku na razmaku od 3 sekunde a iza njega se kolju s pretjecanjima..Ferrari je napisao/la: 01.08.2020., 16:45 ZaÅ”to bi gledao gubitnike (midfield) koji su realno beznaÄajni. Da bi bilo zanimljivo moraÅ” imati borbu naprijed (idealno dvije ekipe i barem dva vozaÄa), sve osim toga je gledanje bez veze.
Svakako da je zanimljivije kada je i naprijed guzva ali ovakav stav mi je

Fino Alla Fine
- AlkY
- Formula 1
A sta ekipe sa sredine nisu bitne ?? Jel ti cujes sebe ?F1 2020 je napisao/la: 01.08.2020., 18:26 Kako vam se samo da uopce i razglabati o ovom proljevu u koji se sport pretvorio, da gledamo borbe sa sredine i kraja poretka, jel vi sebe cujete????? Da me zanima birba sa sredine poretka otisao bi gledati loklane amaterske trke
Fan koji prati sport samo zbog prvog mjesta nije fan , i gotova prica.
Recimo skijanje , zadnjih godina , nebi trebalo opce imati gledatelje jer je Hircsher dominirao ? Kao nikoga ne zanima tko ce biti top 10 ?
Istina , ova dominacija Mercedesa je sramotna za sport. Ali je sramotna samo za prve 2 pozicije u utrci.
A onome , kome nije zadovoljavajuce pratiti borbu od 3. mjesta pa do zadnjeg , neka slobodno prati drugi sport. Sta vise da kazem.

- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 2 mj
Nedobog da prizivam tako nesto, ali bilo bi zanimljivo da se Perezov scenarij desi u Mercedesu pa da vidimo sta bi sa tim bolidom uradila neka rezerva
Dragu volis i kad je top macka i kad se sa godinama udeblja i nabora joj se lice

Ako volis momcad uz njih si u dobru, ali jos vaznije i u zlu. Zamisli kako je navijati za McLaren sve ove godine od ere Mike Hakkinena ili nedo bog za Williams ako je iko takav ostao.Ferrari je napisao/la: 01.08.2020., 16:29 Pa kako ne razumijete Äinjenicu tj. manjak želje da gledam utrku? Å TA se tu ima toliko za gledati?
Borba za drvenu medalju? Da li vi gledate utakmicu kada vam ekipa gubi 5-1 ili nastavite onako ležerno gledati? Da li vam je to interesantno i zanimljivo?
Meni ne. ZaÅ”to bi gubio vrijeme, a osoba sam koja Äu se iživcirati kada OPET vidim Ferrari kako nije tamo gdje bi trebao biti, kada vidim da je ovaj Bottas u rangu Fisichelle, ali u raketi od bolida pa je pokupio viÅ”e pobjeda i PP-a, a i to uspije tek svaki 3-4 vikend. Nije interesantno.
Kada bi bio ravnoduÅ”an, to bi znaÄilo da me nije briga za moju ekipu (Ferrari) i za sport koji volim. Ne mogu biti ravnoduÅ”an, pogotovo kada znam da Äe se ovo ponoviti i za 2021. s obzirom na pravilnik.
Dragu volis i kad je top macka i kad se sa godinama udeblja i nabora joj se lice

-
zelot
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 8 mj
Vidim kako mnogi spominju da neke momcadi bolid rade po nekom vozacu. I sam sam znao nekada to reci no, jucer gledso nicu kako objasnjava silverstone krug pa je bilo i pitanje o tome da se bolid radi po nekome sto je kategoricki odbacio.
Kaze covjek da ne nego da momcad samo pokusava napraviti najbolji posao koji zna da bolid bude sto brzi a da se onda vozaci prilagodjvaju bolidu.
Iskreno, ima mi smisla skroz jer ne vidim kako bi netko po vozacu krojio bolid. Em ni sami ne znaju kako ce bolid tocno reagirati na promjene medju sezonama sve dok ga ne stave na stazu u spanjolskoj a i nema bas smisla pokusat ugodit vozacu.
Tako da te price, ipak ne drze vodu. Bolid se radi po prijekcijama i simulacijama po kojima bi trebao biti bolji i brzi a vozaci nisu tu bezveze. Znaju se oni prilagoditi, neko bolje neko slabije i to je to.
Dobiju stroj u ruke i brzo ga procitaju i prilagode stil bolidu.
Svakako je jednostavnije da vozac malo prilagodi stil nego cijeli bolid prilagodjavat vozacevom stilu...
Inace, cestitke hamiltonu. Uz sve ove blm, rep i ostale distrakcije, lik je i dalje br 1. Usao je sad u tempo, doduse i na prvoj utrci se cinio brzim od bottasa al ajde.. poharat ce ham sezonu i rekorde. Samo ga covid moze zaustavit...
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeÄi Tapatalk
Kaze covjek da ne nego da momcad samo pokusava napraviti najbolji posao koji zna da bolid bude sto brzi a da se onda vozaci prilagodjvaju bolidu.
Iskreno, ima mi smisla skroz jer ne vidim kako bi netko po vozacu krojio bolid. Em ni sami ne znaju kako ce bolid tocno reagirati na promjene medju sezonama sve dok ga ne stave na stazu u spanjolskoj a i nema bas smisla pokusat ugodit vozacu.
Tako da te price, ipak ne drze vodu. Bolid se radi po prijekcijama i simulacijama po kojima bi trebao biti bolji i brzi a vozaci nisu tu bezveze. Znaju se oni prilagoditi, neko bolje neko slabije i to je to.
Dobiju stroj u ruke i brzo ga procitaju i prilagode stil bolidu.
Svakako je jednostavnije da vozac malo prilagodi stil nego cijeli bolid prilagodjavat vozacevom stilu...
Inace, cestitke hamiltonu. Uz sve ove blm, rep i ostale distrakcije, lik je i dalje br 1. Usao je sad u tempo, doduse i na prvoj utrci se cinio brzim od bottasa al ajde.. poharat ce ham sezonu i rekorde. Samo ga covid moze zaustavit...
- Pastor
- Formula 1
- Navija za: Seb
Ne bih se složio. To su drugi sportovi. A kako u fudbalu imaÅ” druge timove, za koje ne navijaÅ”, a možeÅ” ih pogledati, tako i u F1 imaÅ” druge timove koji vode neke druge bitke... Na primjer, tu si zbog Ferrarija, i Mercedes ih dere 5:0, i onda tu nemaÅ” viÅ”e Å”ta gledat. A imaÅ” tamo drugu utakmicu izmeÄu McLarena i Renaulta koja je neizvjesna, i tu se ima Å”ta pogledati...Ferrari je napisao/la: 01.08.2020., 16:45Gledam i ja IndyCar, Nascar, MotoGP, Super Formulu itd.AlkY je napisao/la: 01.08.2020., 16:39Navijam za Barcelonu. I kada gube 3 razlike , zgadi mi se tekma , to priznajem.Ferrari je napisao/la: 01.08.2020., 16:29 Da li vi gledate utakmicu kada vam ekipa gubi 5-1 ili nastavite onako ležerno gledati? Da li vam je to interesantno i zanimljivo?
Ali vidim mnogo drugih , nevjerojatno zamiljivih tekmi , i pogledam ih. Naravno , ne sa takvim zarom. Nema navijackog naboja , ali volim nogomet i svaka zanimljiva tekma mi privuce paznju.
Tako volim F1 , i svaka bitka je zanimljiva.
To je ekvivalent "gledanja druge utakmice" u motorsportu.
Ponavljam, da sam "ravnoduÅ”an" prema trenutnom stanju oko Ferrarija i da to gledam s podsmijehom, onda bi to znaÄilo da me nije briga za ekipu, Å”to nije istina. Isto vrijedi i za F1.
Povijest piÅ”u pobjednici, a ne gubitnici. ZaÅ”to bi gledao gubitnike (midfield) koji su realno beznaÄajni. Da bi bilo zanimljivo moraÅ” imati borbu naprijed (idealno dvije ekipe i barem dva vozaÄa), sve osim toga je gledanje bez veze.
I uopÄe mi nije bitno koja ekipa. Da je RBR barem tu negdje s Mercedesom, ajde...ili RP, pogotovo Ferrari. Ali kada imaÅ” ovakvu situaciju gdje veÄ znaÅ” da Bottas niÅ”ta neÄe napraviti, ovi Äe voziti naprijed s 70% snage...nema smisla.
- Pastor
- Formula 1
- Navija za: Seb
Ako je taÄno Pirellijevo predviÄanje, ono da je soft brži za 0.9 s od mediuma, onda je Bottas imao Å”anse za pp. Samo nije odvezao najbolji krug u pravo vrijeme. Onaj njegov krug u Q2 na mediumu bi bio najbolji, ako se uraÄuna koliko je soft brži. I to za par desetinki...
- Alen13ASC
- Formula 1
- Kontakt:
Slažem se, sve zavisi od feedbacka koji daje vozaÄ. Ako vozaÄ koji bolje daje feedback smisli neÅ”to dobro Å”to Äe bolid poboljÅ”ati ali za nove preinake se trebaÅ” priviknuti naravno da Äe prilagodljiviji vozaÄ da se snaÄe. Pravi primer je danaÅ”nji RB. Max se bolje prilagodi nepredvidivom bolidu pa zato Albon ispadne panj od vozaÄa. SliÄno se deÅ”ava u MotoGP s Marquezom...zelot je napisao/la: 01.08.2020., 19:08 Vidim kako mnogi spominju da neke momcadi bolid rade po nekom vozacu. I sam sam znao nekada to reci no, jucer gledso nicu kako objasnjava silverstone krug pa je bilo i pitanje o tome da se bolid radi po nekome sto je kategoricki odbacio.
Iskreno, ima mi smisla skroz jer ne vidim kako bi netko po vozacu krojio bolid. Em ni sami ne znaju kako ce bolid tocno reagirati na promjene ...

-
renato2107
- GP3
- S nama veÄ: 9 god 3 mj
Ovo sam baÅ” napisao na temi Mercedesa. NemoguÄe da je sve legalno a da drugi tolko kasne.Alonso king je napisao/la: 01.08.2020., 15:51 Kakva masina je ovaj Mercedes. Ne zelim optuzivati da rade nesto krivo i iako nisam navijac lijepo mi je vidjeti kad netko tako odlicno obavi posao, ali zar nikome u FIA-i nije cudan toliki razmak. Ljudi, sekunda do sekunda i pol ispred svih ostalih, to se nije dogadalo cak ni u 2014. kada je bila promjena pravila
Iako, ako se gleda u odnosu na lani, oni su tu negdje, ispod sekunde napredovali, dok su recimo RB i Ferrari nazadovali.
- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
Zbog dezurstva danas nisam bio u mogucnosti pogledati kvale, a tako ce biti i sutra za utrku ,ali mogu reci da nikad nisam imao slabiji interes za F1 kao sto je to ove sezone.
Svaka Äast Mercedesu, ali razmak izmeÄu njih i ostalih je poraz F1. To je sramota i svi nose dio krivnje. Ja sam vec jednom rekao, ali ponovit cu jos pokoji put. Mercedes je nesto najgore sto se dogodilo F1,a sve uz blagoslov FIA
Svaka Äast Mercedesu, ali razmak izmeÄu njih i ostalih je poraz F1. To je sramota i svi nose dio krivnje. Ja sam vec jednom rekao, ali ponovit cu jos pokoji put. Mercedes je nesto najgore sto se dogodilo F1,a sve uz blagoslov FIA
- pero iz bukureŔta
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 2 mj
Opet Äe kleÄat...
The gestures of support suggested by the FIA include ātaking the kneeā, āstanding on carpet with arms crossed in front or behind themā, āstanding on carpet and bow[ing] headā, āstanding on carpet and pointing to the words āend racismā on their t-shirtsā, āstanding on carpet and place their hand on the heartā or āanything else a driver may feel comfortable to doā.
Nadam se da Äe samo Hamilton kleknut, ali teÅ”ko.
Debilana x9

The gestures of support suggested by the FIA include ātaking the kneeā, āstanding on carpet with arms crossed in front or behind themā, āstanding on carpet and bow[ing] headā, āstanding on carpet and pointing to the words āend racismā on their t-shirtsā, āstanding on carpet and place their hand on the heartā or āanything else a driver may feel comfortable to doā.
Nadam se da Äe samo Hamilton kleknut, ali teÅ”ko.
Debilana x9
- Wehrlein94
- GP3
- S nama veÄ: 5 god 2 mj
- Navija za: Raikkonen
Sve legalno a prvi pratitelj kasni preko sekunde.. ma dajte... e stvarno,Iceman je u pravu,ovo ne koristi nikome..
- pero iz bukureŔta
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 2 mj
Hamilton: "Itās going to be a challenge - itās really windy, there is a tailwind into Turn One and Three. Valtteri is very strong and the Red Bull looks a lot closer in race pace, so it is not going to be smooth sailing."
Nakon utrke i zaobilaženja svih za krug...
"uf, ovo je bilo vrlo teŔko, konkurencija je uvijek tu"
"uspio sam napraviti Äudo, a niti bolid nije bio upravljiv"
Nakon utrke i zaobilaženja svih za krug...
"uf, ovo je bilo vrlo teŔko, konkurencija je uvijek tu"
"uspio sam napraviti Äudo, a niti bolid nije bio upravljiv"