avetma je napisao/la: 07.07.2020., 17:31
Fenomenalna vijest, ako je istinita
Eh, "našao" sam te..... na forumu.....
Nisi pisao na portalu ( vijesti ) ništa za sada o Alonsu.....
Ajde da se složim s tobom; fenomalna vijest, ako je točna.
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Postoji čak i jedna druga priča, da je Horner iznerviran što se Ferrari tako ophodi prema Sebu i sve implicira da mu je žao situacije. A opet može se prevesti i kao "dođi kući Seb", tada bi Albon bio u AlphaTauri s Gaslyem a Kvyat bi bio opet rezervni vozač Ferrarija. Ili pak ako Gasly dobije nogu tu je FE.
Max je rekao da ga nije briga ko je pored njega. Ajmo složiti kockice. A i RBu trebaju dva kvalitetna vozača koji bi osigurali drugo mjesto u poretku momčadi.
senna66 je napisao/la: 08.07.2020., 18:34
pozadina kugle je žuta....ja bih rekao da je Vettel odabrao Renault.
Ako kojim slučajem bude postava Alonso - Vettel mislim da će svijet F1 doživjeti kolektivni orgazam. Internet će se srušiti.
Ako bude onda me najviše zanima kako to Renault misli financirati??
Moram, ovo je jače od mene......
Kako bi na tu potencijalno zanimljivu situaciju / postavu reagirao glavni urednik f1.pulsmedia.hr?
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Multi 21 je napisao/la: 08.07.2020., 19:17
Što nisu u Renaultu izjavili nešto tipa Alonso dogodine s Oconom.
To će i biti tandem u Renaultu.
A Vettel nema gdje realno.
Da
https://twitter.com/RenaultF1Team/status/1280819136201994240
Grah0 je napisao/la: 08.07.2020., 20:46
Zar Ocon nije posuđen od Benza, nešto kao Sainz?
Da kolega, ali to je više dogovor Cyrila i Tota. Ne djeluje kao posudba nego dogovor. Alonso i Vettel kao kolege bi bolo jedino moguće ako se desi nešto nepredviđeno u taborima Mercedesa pa da Ocon mora nekog menjati. Ali to se mora desiti ove godine.
Kao što sam pisao ranije, Vettel bi lako mogao doći u RB. Maxu je svejedno a Horner daje naznake. Šteta za Albona ali to je RB svet.
Cestitke Renaultu na dobro obavljenom poslu. O Alonsovim vozačkim sposobnostima sam oduvijek imao visoko misljenje. Cini se vrlo motiviran za povratak u F1 i nadam se da ce imati solidan bolid da mozemo gledati njegove borbe na stazi. Super
"To become a champion when Michael is still on the track has maybe more value "
Rekao je Alonso nakon drugog naslova prvaka. E sada, MS se vratio kasnije 3 sezone,ali sigurno da su 2005 i 2006 naslovi jači nego Vettelovi 2010-2013 ili Hamiltonovi 2008, 2014-2015 i 2017-2020 .
Ja sam već upisao Lewisu tu sedmu titulu jer Bo77as jednostavno neće smjeti osvojiti to ove sezone,a nitko drugi nema šanse,ali 2021. ajmo se nadati da se može nešto promjeniti.
Wehrlein94 je napisao/la: 08.07.2020., 23:03
"To become a champion when Michael is still on the track has maybe more value "
Rekao je Alonso nakon drugog naslova prvaka. E sada, MS se vratio kasnije 3 sezone,ali sigurno da su 2005 i 2006 naslovi jači nego Vettelovi 2010-2013 ili Hamiltonovi 2008, 2014-2015 i 2017-2020 .
Ja sam već upisao Lewisu tu sedmu titulu jer Bo77as jednostavno neće smjeti osvojiti to ove sezone,a nitko drugi nema šanse,ali 2021. ajmo se nadati da se može nešto promjeniti.e
Nažalost, ako zaostatci ostanu isti, a vjerojatno hoće, čak ni Alonsovih 0.6 sekundi neće biti dovoljno ua postolje