VN MAĐARSKE 2020. | 17.-19. srpnja

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Limpskinz je napisao/la: 20.07.2020., 11:07
pero iz bukurešta je napisao/la: 20.07.2020., 10:55 Ček, ček, ček...
Bio sam na poslu...

ZAR SU ONI OPET KLEČALI PRIJE STARTA UTRKE????

slika
Ko ne kleči ko ne kleči
Ra sist je

Al stvarno zanima me ko nije pička i nije kleknija
Na slici koju je Hamilton objavio ne kleči ti:
Leclerc, Perez, Stroll, Sainz, Verstapen
Klečili su:
Hamilton, Russel, Norris, Bottas, Gasly, Vettel....
Ostali nisu na slici

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
senna66 je napisao/la: 20.07.2020., 11:12 ako se ne varam Hamilton je jučer prigovorio da se prekratko klečalo i da je bilo sve na brzinu.
:prcnjau: :klanjam: :party: :cheer: :bonk:

Najiskrenije se nadam da će samo Hamilton ostat klečat a svi to odjebat!
Ovo je više tragično!

Možda i jednu kapelicu napravit na svakoj stazi da se pomole za sve crnce i održe misu nabrzinu!
Ali crnu kapelicu

The six-times world champion said the sport has made “no progress” since launching its ‘#WeRaceAsOne’ campaign before the season began, following widespread anti-racism protests sparked by the killing of George Floyd in May. Hamilton said he intends to speak to Formula 1 CEO and chairman Chase Carey, and FIA president Jean Todt, as he believes the sport is not doing enough.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
He added that it was a "battle" trying to convince some drivers of the importance of the issue and singled out Haas' Romain Grosjean, saying the Frenchman was one of those not showing enough support.

Lijepo je cinkao Grosjeana :chill:

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god
Navija za: Ferrari, Leclerc
Kako kad Grosjean kleči :prcnjau:

Zar Grosjean nije poslao tjedni flagelantski video ?
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Definitivno prizeljkujem kolektivno ne klecanje..
Nek sam kleci pa da ima poslije za natpis "me against the world", "they don't care about us" i na kraju "still I rise"
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
CrashOverride je napisao/la: 20.07.2020., 11:34 Definitivno prizeljkujem kolektivno ne klecanje..
Nek sam kleci pa da ima poslije za natpis "me against the world", "they don't care about us" i na kraju "still I rise"
#blessed
peace
#BLM
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
@Frantic
E jbg.. Hestegove sam zaboravio.. :prcnjau:
Fino Alla Fine

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Kontakt:
Moramo se malo smiriti u vezi tog klečanja, kao prvo jadno je što sama F1 nije sposobna to organizirati nego Lewis mora ubeđivati kolege da svojevoljno kleče i pokažu poštovanje prema prvenstveno BLM a onda kasnije END RACISM poruci koju F1 fura (na prejadan način).

Šta je tu problem, imamo recimo druge sportove koji su bolje organizirani, čitao sam recimo u fudbalu imaš pištaljku koja pišti 10 sekundi i to označava da svi moraju se pojaviti i kleknuti (ne znam jel istina), uglavnom F1 se sama mora dobro organizirati jer ovo može biti održivo do kraja sezone samo ako F1 to organizira.

Hamilton je opomenuo Grosjeana ali zaboravlja se da su valjda Grozni i Vettel valjda bili pokretači ideje klečanja pa su se kasnije dogovarali s Lewisom. Ne znamo razloge zbog kojih Grosjean nije klečao, ili je bio u onoj žurbi. Moramo čuti Grosjeana o ovome, pa da sudimo. Ljudi ga znaju kao Krašjean ali iznutra je jedna dobra osoba puna pažnje i dobrog srca.

Lewis možda previše priča u javnosti i žali se ali sve u borbi protiv šlampave F1 koja je uvek šlampava po svemu bez obzira što je zovu dragulj motorsporta. Ovo je čista krivica F1 same i ona to treba rešiti što pre, nemoguće je da ne mogu neš organizirati, za to nema izgovora.

A što je najgore tako oštećuju ugled, jer većina gledalaca samo upale TV i pogledaju utrku i možda je ugase na pola puta. Kad takvi vide šlampavu reakciju F1 na BLM i END RACISM poruke možda ugase TV odma. Jako loša i neukusna stvar koja šteti F1.
slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Čovjek je frustriran, već par tjedana stavlja hashtagove i priča o tome i kleči, a rasizam još nije nestao. :O Sad je kriv i Grosjean koji je i pokrenuo cijelu priču :rofl:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Nemaju oni šta klečati ,FIA im to be smije narediti,pogotovo ne ovako kad ih Lewis nagovara..
I još veći jad je kad on nekog proziva jer nije odgovorio na njegov poziv na tu borbu... Pljuc
Fino Alla Fine

Azavi
Karting
Karting
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Raikkonen
Kontakt:
Klečanje ne rješava problem na niti jedan nacin, to je samo prazan cin bez ikakvog stvarnog znacenja, ali to je rasorava za drugu temu.
"I continuously go further and further learning about my own limitations, my body limitation, psychological limitations. It's a way of life for me." - Ayrton Senna

JP Renault
Karting
Karting
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Renault, ALO, VER
Kontakt:
Ako sam dobro shvatio, oni su klečali na mađarsku himnu.

Znači klečali su zbog Hrvatsko-ugarske nagodbe ili Trianonskog ugovora :rofl:.
1992 1993 1994 1995 1996 1997 2005 2006 2010 2011 2012 2013

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 2 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
pero iz bukurešta je napisao/la: 20.07.2020., 10:55 Ček, ček, ček...
Bio sam na poslu...

ZAR SU ONI OPET KLEČALI PRIJE STARTA UTRKE????

slika
Ček'..... tek sad ovo vidim.
Prije svake utrke bi trebali klečati!?

Komu? Alahu? Jahvi? Budi? Itd.!? Ovo je bez presedana. I još Lewis proziva tko nije klečao!? Je li ovo neka neofašistička zajebancija, koji kuki!?

:facepalm:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Limpskinz
Karting
Karting
S nama već: 5 god 10 mj
Navija za: Kimi
Alen13ASC je napisao/la: 20.07.2020., 11:47 Moramo se malo smiriti u vezi tog klečanja, kao prvo jadno je što sama F1 nije sposobna to organizirati nego Lewis mora ubeđivati kolege da svojevoljno kleče i pokažu poštovanje prema prvenstveno BLM a onda kasnije END RACISM poruci koju F1 fura (na prejadan način).

Šta je tu problem, imamo recimo druge sportove koji su bolje organizirani, čitao sam recimo u fudbalu imaš pištaljku koja pišti 10 sekundi i to označava da svi moraju se pojaviti i kleknuti (ne znam jel istina), uglavnom F1 se sama mora dobro organizirati jer ovo može biti održivo do kraja sezone samo ako F1 to organizira.

Hamilton je opomenuo Grosjeana ali zaboravlja se da su valjda Grozni i Vettel valjda bili pokretači ideje klečanja pa su se kasnije dogovarali s Lewisom. Ne znamo razloge zbog kojih Grosjean nije klečao, ili je bio u onoj žurbi. Moramo čuti Grosjeana o ovome, pa da sudimo. Ljudi ga znaju kao Krašjean ali iznutra je jedna dobra osoba puna pažnje i dobrog srca.

Lewis možda previše priča u javnosti i žali se ali sve u borbi protiv šlampave F1 koja je uvek šlampava po svemu bez obzira što je zovu dragulj motorsporta. Ovo je čista krivica F1 same i ona to treba rešiti što pre, nemoguće je da ne mogu neš organizirati, za to nema izgovora.

A što je najgore tako oštećuju ugled, jer većina gledalaca samo upale TV i pogledaju utrku i možda je ugase na pola puta. Kad takvi vide šlampavu reakciju F1 na BLM i END RACISM poruke možda ugase TV odma. Jako loša i neukusna stvar koja šteti F1.
Jadno je sto se uopce forsiraju ovakve neke PR pizdarije

Kao sto je netko napisao prije, jeftine parole bez iceg dubljeg ispod.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Moramo se malo smiriti u vezi tog klečanja, kao prvo jadno je što sama F1 nije sposobna to organizirati nego Lewis mora ubeđivati kolege da svojevoljno kleče i pokažu poštovanje prema prvenstveno BLM a onda kasnije END RACISM poruci koju F1 fura (na prejadan način).
[/quote]
Problem je u tome što ne možeš ti nekoga nagovoriti da kleči jer je to već lagano onda pitanje nekih osnovnih ljudskih prava. Oni podržavaju pokret noseći majice, to što Hamilton voli pažnju i glumiti spasitelja crne rase je druga stvar.
I to se jasno vidi da su od problema rasizma prema crnoj boji kože napravili dodatni nepostojeći problem.Od želje da se napravi reklama doći će do antireklame i veće mržnje između ljudi, koju neinteligentni Hamilton promiče prozivajući javno kolege koji bez problema nose majice BLM. Ni krivi ni dužni moraju se pravdati da nisu rasisti noseći antirasitičke poruke na sebi pred svaku utrku i pred cijelim svijetom. Nije li to ludost?
slika

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 2 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
senna66 je napisao/la: 20.07.2020., 13:02
Problem je u tome što ne možeš ti nekoga nagovoriti da kleči jer je to već lagano onda pitanje nekih osnovnih ljudskih prava. Oni podržavaju pokret noseći majice, to što Hamilton voli pažnju i glumiti spasitelja crne rase je druga stvar.
I to se jasno vidi da su od problema rasizma prema crnoj boji kože napravili dodatni nepostojeći problem.Od želje da se napravi reklama doći će do antireklame i veće mržnje između ljudi, koju neinteligentni Hamilton promiče prozivajući javno kolege koji bez problema nose majice BLM. Ni krivi ni dužni.
[/quote]

Apsolutno. Dobija se totalni kontraefekat. Zbog nekoga i nekih ljudi koji baš žele biti veličine, i onda još veće veličine i ne znam što...... jednostavno.....SEBIČNOST.

Ja sam iznad tebe po vrijednosti, po boji kože, itd.... i onda se stvara rat, a ne pobjeda nad rasizmom.
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Postalo je vrlo prihvatljivo klečati na himnu države koja te ugostila poput kralja. Ludost...
slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Osobno, malo kad gledam programe prije F1 utrka, ono što uspijem uhvatiti kad se uključe na SK1 uspijem, tako da me ovo toliko ne tangira.
Ali, ovo što se počelo izvoditi u zadnje vrijeme, mi je izgubilo svaku smisao i ne mogu vidjeti neku dublju poruku u tome, već karakaturno izigravanje solidarnosti, bez jasnoga cilja šta se u konačnici želi i može postići s tim.
O netrepeljivosti između ljudi različitih boja kože, naroda, vjerskih ubjeđenja ili neubjeđenja, seksualnih orijentacija vrijedi i treba govoriti, voditi dijaloge, jer to u konačnici ne može odmoći već samo pomoći problemu, jer je poznato da mržnja i netrepeljivost dolazi zbog neznanja i straha od nečega drugačijeg. Ali ova konkretna situacija u F1 mi se sve više pretvara u lov na vještice, sa Hamiltonom kao glavnim "inkvizitorom" i nameće se kao jedna od bitnijih tema u Formuli 1, a tu je ponajviše zarad PR-a komponija i pojedinaca.
Ovo je sistemski problem i sistemski se jedino može i treba rješavati, simboličke geste nakon par iteracija postanu zamorne i stvar prijepora, što samu problematiku još više usložnjava i stvara dodatne frontove i polarizacije.

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Kontakt:
Ja isto tako mislim da je F1 glavna i odgovorna za sve ove gluposti oko organizacije.

Prvo F1 bi trebala zabraniti vozačima od sada klečanje, i da se stavi do znanja da su majce znak i gest F1 u borbi protiv racizma GENERALNO. Dakle F1 treba da se bori protiv racizma u kontestu "sve boje kože su bitne, ne samo crna" a da smire Hamiltona i utiču na njega.

Mercedes i sam Lewis rade odličan posao ali sad forsirati F1 da koja uz WeRaceAsOne mora klečati. Jao jao.

SVE BOJE KOŽE su bitne, END RACISM je lepa poruka. I ako recimo belac kleči u znaku BLM je ok ali šta da radimo s osobljem žute kože? Gde su prava belog i žutog čoveka?! F1 propagira BLM jako neukusno i to bi trebalo stati. Dakle da imamo END RACISM poruku i majce bez klečanja uz naravno WeRaceAsOne.

Isuse šta sve moramo još doživeti u ovoj F1, a Mečka sama kao LMP1 a ostali LMP2...
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Meni je to sve pokušaj popularizacije F1 u Americi kroz takve stvari.
Ne vidim drugu svrhu zašto bi lijepili milijune sličica blm-a ili duginih boja po svuda...oko staze, na bolidima, safety car itd.
I sad ovo još bojanje Mercedesa u crno, klečanje na svakoj utrci. Baš previše.
Očito fali publike u Americi.
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡