MSC je napisao/la:LH44 je napisao/la: 19.07.2020., 22:54
Ali pazi kako fraer' malo pomalo odgovara na sve manje tačaka koje je sam postavio
I onda sam ja pizda jer neću da mu argumentujem

ne nego sam pametan da se ne raspravljam s čovjekom koji F1 vozača naziva najvećim sretnikom, dok su ostali krv propišali da bi bili u F1, a tek titulu osvojili, pihihiii pa ti su i bubrege davali dok je Lewisu sve palo s neba.
Jebo te pa svi su oni jebena sretna kopilad, neko manje, neko više, ja ne znam šta serete pojedinci s tom pričom i retorikom. Ako vas zanima zašto mislim da su svi sretnici, samo recite, sve ću da obrazložim
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk
Ne mijenjam ja ništa. To što ti k**** ne razumiješ, a misliš da si pametan je tvoja tragedija. I ne, aposlutno me više ne zanima što misliš jer ne misliš i tu je glavni problem. Tako da je najpametnije da izbjegavamo postove međusobno, kako ja tvoje, tako i ti moje pošto se meni neda rasptavljati s nekim tko je ispod osnovnog kapaciteta, znanja, razumjevanja, a rekao bih i godina. Lijep pozdrav.
Nisam ni rekao da išta mijenjaš, nego da kreneš raspravu i onda kad ti kolega @bataziv_0809 argumentuje, ti sve što imaš na pojedine tačke da kažeš je "

", kad ti kolega kaže da odgovoriš na određene tačke, ti na njih odgovoriš, ali druge tačke na koje si dobio argument, i to kolega se potrudio da nađe i gif u svrhu rasprave, ti to ignorišeš. Elem nema fajde
Nemam ja ništa protiv tebe, ne znam te uopšte, uživo si vjerovatno dobar lik i na mjestu, ali ja ti jednostavno kažem da mi je priča koju ponavljaš svako malo, u kojoj jednog vozača nazivaš sretnikom dok su drugi krv propišali jednostavno bez veze, da su mi teorije zavjere o britanskoj mašineriji bez veze i neosnovane. Nisam glup, jasno mi je da ima toga u sportu/svijetu, da neće isto biti kažnjeni Lewis i Grosjean, MSC i Jos, Senna i Brundle, Mercedes i Haas, Ferrari i Minardi da će neki vozači imati više pažnje i podrške sa svih strana, da će se nekome voda tjerati na mlin, ali jednostavno način na koji ti i pojedini forumaši krojite tu priču, ja to jednostavno ne kupujem, ta priča o Britanskoj mašineriji, meni je to bez veze, a pogotovo priča kako je neko ko vozi F1 bolid sretnik
Još smješnije je jer je par dana nakon hvalisanja vožnje Hamiltona po kiši kad je uzeo pol poziciju za više od jedne sekunde u odnosu na najbržeg pratitelja, ono koga jebeš/jebete, jel sretnik ili zna da vozi?
Aaaa zašto mislim da su svi redom sretnici? Pa prvo moraš biti zdrav ko drijen(motorika, vid, refkeksi itd.), drugo moraš se roditi u privilegovanijoj porodici koja će te podržati i moći finansirati sve, barem dok se ne dokažeš, treće moraš uz sve navedeno biti rođen u okruženju i državi koja ima razvijenu automobilsku i trkaću industriju, gdje ima i sponzora voljnih finansirati i pogurati ako znaš voziti, eh kad sve to imaš u životu, trebaš i kroz pubertet ne otići nebom pod oblake i ostati prosječne ili ispod prosječne visine, ja sa svojih 196cm ili Dušan Borković, kojem skidam kapu za uspjeh u motorsportu i koji je 200+, možemo samo da sanjamo o vožnji F1 bolida, hajde strpaj toranj od muškarca u F1 bolid? Ahaaa, hoćeš k... Čak i da strpaš, imaš deficit u centru gravitacije i kilaži, elem Massa nas ostavi 10 sekundi u toku utrke, džaba što smo hipotetski isti nivo

Kad sve to ispunjavaš, onda idu i živci, karakter, kako se nosiš sa stresom, ljulja li te neuspjeh ili nesreća ili te čeliči pa zagrizeš još jače, onda dal se razumiješ u mehaniku, postavke, ponašanje bolida, koliko brzo učiš, kako komuniciraš, jesil mutav, nije to samo sjedi-vozi. Ima tu i okolnosti u životu koji te poljuljaju mimo utrkivanja, Albon je zbog svojih umalo prestao sa utrkivanjem
Eh ako si to sve prevazišao kroz niže kategorije, dokazao se, hajmo u F1, očekivanja ogromna, medijska pažnja i pritisak ogroman, okruženje brutalno, konkurencija kakva druga nego najjača na svijetu, trenutak kad podbaciš i zajebeš razapet si, ako se ne trzneš, ide nadimak LORD, pa ako ti ekipa ima B tim da te šalta, dobar si, ako si u nekom šlj timu, ideš za Kanadu, ne bukvalno naravno, u smislu F1 karijere
Eh ako to sve ispuniš, odlično voziš, pobjeđuješ i s time osvojiš titulu, onda dal te od uspjeha slava udari u glavu, umisliš se da si nepobjediv ili te briga za sve pa pođeš u stilu Raikkonena i Hunta ili nastaviš, ne staješ, radiš još, tražiš više od sebe, ideš po još pol pozicija, pobjeda i naslova, kao višestruki F1 prvaci.
Sve navedeno je potrebno da bi bio F1 vozač, ima sigurno još stvari, ali ukratko sam obrazložio, da ne dužim, vjerujem da shvataš. Jedna od navedenih stvari nek zeza, eto ti problema, i kako ideš unazad u mom komentaru, što ideš više, manje šanse su ti da dođeš do F1, pogotovo prvi paragraf koji te u startu eliminiše iz F1 ako ne ispunjavaš neke stvari, a što ideš na niže i ispunjavaš sve, opet nije lahko i ima brdo stvari koje se samo nakupljaju, prepreke se idalje nizaju, više odgovornosti, veći pritisak, ogromna očekivanja, jer ipak plaćen si brdo love, opravdaj to.
I onda ti ili bilo ko drugi meni dođe i prosipa priču kako je Lewis najveći sretnik F1, pa iz moje priče je itekako sretnik spram prvog paragrafa, te kako je njemu sve palo s neba putem Britanske mašinerije, što po mojoj priči, čak i u slučaju da je to živa istina, opet moraš biti jebeno dobar i uporan vozač da bi se neko oko tebe cimao tolike godine i želio BAŠ TEBE u najboljim bolidima, 2 i 2, jel tako?
Zato malerišete s tom retorikom, dosadna mi je jer je šturo sastavljena, a pošto sam uvjeren da nije istina, barem ne na nivou na kom pišete, koji je svemirski, jednostavno ne vidim razlog da argumentujem bilo šta i pošto imam opciju da komentarišem, radije ću da se sprdam, nego da ulazim u raspravu koja ne vodi nikuda.
Živio ti meni i no hard feelings, s moje strane ih nema
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk