MotoGP sezona 2020.
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
Zašto Vinales uvijek vozi ovak rezervirano ?
- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Jedini je uzeo soft naprijed, svi ostali su na hard. Mislim da u ovom periodu utrke nema šta drugo da radi nego da sačuva drugo mjesto.
Obrigado Felipe
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Gilles Villeneuve MotoGP-a
Jebiga, mirisalo je od onog izlijetanja na pad ili davanje svakog atoma snage za pobjedu...
Bravo Quartararo, konačno pobjeda!

Jebiga, mirisalo je od onog izlijetanja na pad ili davanje svakog atoma snage za pobjedu...
Bravo Quartararo, konačno pobjeda!

- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Kakva voznja Marca, svaka mu čast prvi put pogriješio i spasio se i onda pokazao kakva je zvijer, nadam se samo da nije ozbiljno povrijedjen vozio je majstorski, realno da nije bilo gresaka lagano bi pobijedio ali eto ako nista gledali smo dobru utrku, sad se prebacivam na F1.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Wehrlein94
- GP3
Fabio Quartararo prva pobjeda.. ajde konačno... Dovizioso P3. Solidno
- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Ovo je prvijenac za El Diabla u najjačoj klasi, jel tako?
Čestitke
Ah da, evo, poruka da je prvi Francuz od Laconija iz 1999. sa pobjedom u najjačoj klasi.
Čestitke
Ah da, evo, poruka da je prvi Francuz od Laconija iz 1999. sa pobjedom u najjačoj klasi.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Da, udario je tako jako u prsa kada je prolazio kroz cilj da mu je iskočio airbag u odijelu.Frantic je napisao/la: 19.07.2020., 14:44 Ovo je prvijenac za El Diabla u najjačoj klasi, jel tako?
Čestitke

Obrigado Felipe
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Bravo Fabio, napokon itekako zaslužena pobjeda
Ovo bi lako mogla njegova sezona, ali ako ostanemo bez Marqueza, to neće biti to. Čudesno je spasio onaj prvi incident, vozio jednako čudesno i onda doživio onaj užasan pad. Onaj kadar na nosilima nije izgledao optimistično, ali nadam se da nema ozbiljnijih ozljeda.
Čovjek koji je osmislio onu novu grafiku, kao i čovjek koji ju je držao nekoliko krugova, zaslužuje teške batine

Čovjek koji je osmislio onu novu grafiku, kao i čovjek koji ju je držao nekoliko krugova, zaslužuje teške batine

- Wehrlein94
- GP3
Dobro , da.. na kraju super drugo mjesto,šta više i treba. Odličan rezultat za njegaFelipe je napisao/la: 19.07.2020., 14:43Jedini je uzeo soft naprijed, svi ostali su na hard. Mislim da u ovom periodu utrke nema šta drugo da radi nego da sačuva drugo mjesto.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Izgleda da Marqueza čeka operacija u utorak zbog preloma ramene kosti. Tako da će vjerojatno propustiti sljedeće 3-4 utrke, što bi definitivno moglo odlučiti prvaka ove sezone.
Vozio je herojski, ali rizik je ovaj put bio prevelik...
Vozio je herojski, ali rizik je ovaj put bio prevelik...
- zjurina
- Formula 1
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda

- Wehrlein94
- GP3
Gadno za Marqueza ,a ovo sad otvara prvenstvo otvoreno bilo kome.. Nadam se Doviziosu,ali nešto Ducati nije na vrhunskoj razini jel da ?
Ne bih htio da Quartararo osvoji titulu,nije još za to, a Vinales mislim ni ne može sa ovih ziheraškim vožnjicama .
Rins je također sad out.. Rossi je star..
Tko po vama ima najbolje šanse ? Miller,Petrucci ,Espargaro nisu kandidati.
Po meni Dovizioso,eto.
Ne bih htio da Quartararo osvoji titulu,nije još za to, a Vinales mislim ni ne može sa ovih ziheraškim vožnjicama .
Rins je također sad out.. Rossi je star..
Tko po vama ima najbolje šanse ? Miller,Petrucci ,Espargaro nisu kandidati.
Po meni Dovizioso,eto.
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Koji luđak, jbt. Ali je, malo je reći za klasu bolji od svih ostalih. Ali dobro je ovo za sport. Sad će biti zanimljivije gledati. A i sa propuštenih nekoliko utrka, ne bih otpisivao ovog luđaka.
Na kraju dvije Yamahe na prva dva mjesta. Bile bi i tri da onaj Morbidelli nije sakat. Bio je brži od one Ducati ekipe i jednog KTM-a, samo nije znao... Na kraju onaj smoto se dovuče do trećeg mjesta.
Na kraju dvije Yamahe na prva dva mjesta. Bile bi i tri da onaj Morbidelli nije sakat. Bio je brži od one Ducati ekipe i jednog KTM-a, samo nije znao... Na kraju onaj smoto se dovuče do trećeg mjesta.

- Alen13ASC
- Formula 1
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Ja sam potpuno šokiran ovime, znam da on voli rizikovati i ići preko granica ali ipak ono što je radio je totalno razbijanje konkurencije da bi na koncu razbio sebe.
Želim mu brz oporavak.
Želim mu brz oporavak.

- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
"Smoto" vozi sa slomljenom ključnom kosti. Isto tako je top Ducati ne samo danas, nego i unazad 3 sezone. Uz MM jedina konstanta od 2017. Taj isti smoto je od dolaska na Ducati samo jednom poražen od timskog kolege u prvenstvu i to 2015 od Maniaca. Iskreno se nadam da može do titule ove sezone, zaslužio je, od njegovog dolaska Ducati se preporodio polako, a sad mu se i otvorila prilika kako je MM povrijeđen. Ta titula bi bila i neka pravda za sav taj trud, i sva ona izbacivanja sa trka od strane Danija, Aleixa, Jorgovana i Maniaca...Pastor je napisao/la:Koji luđak, jbt. Ali je, malo je reći za klasu bolji od svih ostalih. Ali dobro je ovo za sport. Sad će biti zanimljivije gledati. A i sa propuštenih nekoliko utrka, ne bih otpisivao ovog luđaka.
Malo je neukusno govoriti o MotoGP vozačima u fazonu sakati i smoto. Pokaži malo više poštovanja i prema sportu i prema vozačima koji su u proteklih desetak godina izgubili nekoliko vozača.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
pogledo sam utrku i otišo na kupanje.
čestite fabiu na prvoj pobjedi.
marc aka mamlaz (kako frantic kaže) dvije greške i odlična vožnja između. vidit ćemo koliko će izbivat.
zabrinjavajuće ostale honde.
čestite fabiu na prvoj pobjedi.
marc aka mamlaz (kako frantic kaže) dvije greške i odlična vožnja između. vidit ćemo koliko će izbivat.
zabrinjavajuće ostale honde.

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Nije mi juče ni palo na pamet tokom utrke da će to biti prva pobjeda za Fabia. Koliko mu je puta već izmakla ta pobjeda.
Grah0, za mene će uvijek biti smoto. One uzbudljive utrke je vozio samo zato što je imao veliku prednost na pravcu, pa se uspijevao odbraniti, pa na kraju ispadne uzbudljiva završnica...
Kad god ti vidim komentar, pogledam taj smiješni video iz tvog potpisa.
Još je u toj situaciji dobio besplatan set guma.
Grah0, za mene će uvijek biti smoto. One uzbudljive utrke je vozio samo zato što je imao veliku prednost na pravcu, pa se uspijevao odbraniti, pa na kraju ispadne uzbudljiva završnica...
Kad god ti vidim komentar, pogledam taj smiješni video iz tvog potpisa.

- Felipe
- F1puls suradnik
- Kontakt:
Poštujem svačije mišljenje ako je bazirano na nekoj činjenici, ali reći da je Dovi bio dobar samo zato što je imao brzinsku prednost na pravcu je daleko od činjenice. Samo pogledaj ko je sve sjedio na Ducatiju zadnjih godina, i niko mu nije ni prismrdio po uspjehu. Dovi je jedini vozač pored Rossija i Lorenza koji je zaista predstavljao prijetnju Marcu duži vremenski period. I ne samo to, taj smoto je uzeo 6 pobjeda i vozio taj divlji Ducati van pameti dok mu se kolega Lorenzo jedva vukao po bodovima u nekim situacijama.
Obrigado Felipe