VN MAĐARSKE 2020. | 17.-19. srpnja

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Zbog čega je dobio kaznu? :shock:
Nešto u vezi onog boxa na početku ili nešto poslije, što sam propustio....? :misli:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
LH44 je napisao/la: 19.07.2020., 18:56
smr201 je napisao/la: 19.07.2020., 18:52
Slavenowsky je napisao/la: 19.07.2020., 18:26
Nadji bilo kojeg vozaca koji je imao nevjerovatnu srecu u F1 kao on! Zamisli tvoj prvi debi u F1 i umalo postanes F1 prvak?? I samo nakon jedne godine bome i bi! Onda opet promjena sredine, gdje samo u prvoj ili experimentalno sezoni imas 5 zaredom pole pozicija i jednu pobjedu sto i nije lose za "svijez" tim! Godina dana kasnije imamo ovo sto imamo. Rosberg-ov put je bio tezak do titule, opet cu reci da je bio pravi sonjo sto je odustao od F1, jer nikada sem tada vise necemo znati kolika je nadmoc Hamiltona kao vozaca ili Mercedesa kao vanserijskog stroja! Danas je opet bilo pisanje po konkurenciji, vodis u utrci, pobjediti ces, ulazis u boks, stavljas nove gume i krades onaj jedan bod od brzog kruga!

Hamiltonu se zlatnim plocnicima poplocavaju staze da se skine Schumacher, to je jasan cilj britanske masinerije, koja sikanira sve ostale sem Hamiltona. Pogledaj samo kolika je moc doticnog, da boji Mercedes u crno, kao u znak podrske crnoj rasi!!! Zar to nije apsurdno! Bojiti bilo sta, a da se odnosi na ljudsku rasu je nista drugo nego rasizam.
Čovječe nisam znao da je sreća u rookie sezoni skoro postati svjetskim prvakom i biti ispred jednog Alonsa na kraju sezone. I onda opet sreća da odlučiš otići iz velesile F1 kao što je McL u Mercedes koji je tada daleko od ekipe za naslov. Sjećam se kako su svi hvalili taj potez kad se događao i nitko nije bio skeptičan. Prokleta ta fortuna 🙈🙈🙈
Ukrao bod za najbrži krug? Kome ga je ukrao? Zar nekome pripada?😂
Pa ti si ljut jer su pofarbali auto u znak podrške svom vozaču to već spada u opsesiju rekao bih.
Kolege @MSC i @Slavenowsky organski ne podnose Lewisa Hamiltona, dal je to rasizam, homofobija, PTSP, ko će ga znat', još tome dodaj da su žešći teoretičari zavjere :zubo:
Jbg, mora netko biti i realan, a ne imati nos zabijen u britančevo dupe. Nadam se da vam bar dobro miriši.

Ja bih volio argumentiranu raspravu pošto ni moje ni Slavenowskove stavove nitko nije argumentirano pobio. Posebice ne ti.

Evo par činjenica koje se ne mogu pobiti, čisto da se zna:

1. Nikad vozio slabiji bolid kao svi ostali vozači.
2. 2008 postao prvak radi Glocka i namještene utrke u Singapuru te Ferrarijevog šlamperaja na istoj.
3. Od 2009 do 2013 vozio ok Mclaren, nije ga bilo nigdje, svakako ne na nivou najboljih.
4. Sve titule osim one koju je fer izgubio od Rosberga osvojio kao favorizirani vozač momčadi u bolidima neviđene dominacije.
5. Britanski mediji, pogotovo Sky ga guraju u nebo iako ga je tamo već gurnuo Mercedes kojeg pobjediti ne može nitko.
6. Ne kažnjava ga se za stvari za koje bi drugi popušili kazne u roku odmah.
7. U Mercedesu uz njega nikad nije sjedio top vozač, a od Bottasa realno nije puno brži uvijek, a nerijetko ga Bottas i dobije u kvalama.
8. Ova preseravanja sa black lives matter, team radijima, crnim bolidom, klečanjem, cmizdrenjem na radio pa najbržim krugom i ostalo mu stvarno ne trebaju, pretjerano je, odglumljeno i neiskreno kao i the best fans.
9. Dok je vozio Mclaren bio mi je jako drag vozač i ponašao se daleko normalnije. By the way ni tad Ferrari nije briljirao pa eto tu nemože biti povučena usporedba.

I da, dosadan si. Naravno da ima itekako puno toga zašto mu se mogu dodati ovi epiteti i upravo zbog toga najveći može biti vama klincima, fanbojevima, internet ratnicima, britancima, lgbt zajednici, veganima, Kardashianima i Justinu Biberu. Pravim fanovima F1 je on super vozač, gotovo nepobjediv u dominantnom bolidu i dobar kad je bolid dobar. Nema ono nešto što su imali Michael i Ayrton, a u mrvicu sporijem bolidu je prosječan.

10. Potvrdila Nicole Scherzinger.
"What a little star." May 26, 2012.

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Zašto RB nije kažnjen, znaci donili su tu pušionu za lišće kako bi radili nesto s tom vodom ispod bolida i kao sluč je ostao upaljen i puhao u pod.
Glavno da se FIA otresla se na Haas...

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
AlkY je napisao/la: 19.07.2020., 17:18 Kada se otvara tema za novu utrku ?
Molim sta prije :D.
Madarska je vec zaboravljena. Prelose na kraju za McLaren.
Po Antinom nekih mjesec dana :D

slika

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
MSC je napisao/la: 19.07.2020., 21:06

Evo par činjenica koje se ne mogu pobiti, čisto da se zna:

1. Nikad vozio slabiji bolid kao svi ostali vozači.
2. 2008 postao prvak radi Glocka i namještene utrke u Singapuru te Ferrarijevog šlamperaja na istoj.
3. Od 2009 do 2013 vozio ok Mclaren, nije ga bilo nigdje, svakako ne na nivou najboljih.
4. Sve titule osim one koju je fer izgubio od Rosberga osvojio kao favorizirani vozač momčadi u bolidima neviđene dominacije.
5. Britanski mediji, pogotovo Sky ga guraju u nebo iako ga je tamo već gurnuo Mercedes kojeg pobjediti ne može nitko.
6. Ne kažnjava ga se za stvari za koje bi drugi popušili kazne u roku odmah.
7. U Mercedesu uz njega nikad nije sjedio top vozač, a od Bottasa realno nije puno brži uvijek, a nerijetko ga Bottas i dobije u kvalama.
8. Ova preseravanja sa black lives matter, team radijima, crnim bolidom, klečanjem, cmizdrenjem na radio pa najbržim krugom i ostalo mu stvarno ne trebaju, pretjerano je, odglumljeno i neiskreno kao i the best fans.
9. Dok je vozio Mclaren bio mi je jako drag vozač i ponašao se daleko normalnije. By the way ni tad Ferrari nije briljirao pa eto tu nemože biti povučena usporedba.
Nema ono nešto što su imali Michael i Ayrton, a u mrvicu sporijem bolidu je prosječan
1. Nije ni morao, za njega je uvijek bilo mjesta u top momčadima.
2. Radi Glocka je prvak mogao postati samo Massa, da se ovome isplatila kocka sa gumama. Da je isao u boks kao i svi drame ne bi bilo. Massa je u Singapuru trebao gledati i retrovizore, kao što je to napravio DC.
3. Ok i pobjednički nisu isto. Opet je u svakoj sezoni uspio barem jednom pobijediti.
4. 2008. je titula u nešto lošijem bolidu od direktnog konkurenta. Samo Rosbergova titula je fer? A on nije fer pobijedio Kovalainena, Rosberga i Bottasa?
6. Primjeri?
7. S kim god je vozio u Mercedesu pobijedio ga je. Pojedinačne kvalifikacije i trke ništa ne znače.

Šta to nema što imaju Senna i Šumaer? Namjerno zabijanje u rivala? :zubo:
slika

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
1. Svi vozači osim njega su to morali proci. Dakle belssed od starta.
2. Izokretanje cinjenica. Massa je u boxu dobio zeleno svjetlo.
3. Nikad nije pobjedio u bolidu koji nije za pobjede.
4. Nije Mclaren bio ništa lošiji od Ferrarija. Rosbergova pobjeda je fer. Kovalainen, Rosberg i Bottas nisu krema u koju se trpa Lewisa. Dostojnog protivnika u timu nije imao, dečki koji bi to mogli biti, nisu bili u istoj momčadi s njim.
6. Pun ih je internet i svi forumi.
7. Naravno jer su svi trebali biti wingmani kako Toto kaže.

Senna je u F1 mrzio i borio se protiv svega što danas predstavlja Lewis. Politika, zakulisne igre i corav posao. Nema karizmu Michaela i Ayrtona, nema rivale kakve su oni imali i ima toliko brzi auto od stalih kakav ovi nikad nisu imali. Pogotovo ne toliko godina za redom.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
MSC je napisao/la:bla bla bla bla bla bla bla BLA (a nije pjesma EKV)
Šta da ja odgovorim na vaše spekulacije i teorije zavjere osim da se sprdam i da tražim nove gifove koji će kroz zajebanciju opisat gomilu gluposti koje si napisao jer ti dotični ide na onu stvar iz mogućih razloga koje sam naveo iznad.

Već dvije godine, otkad sam se vratio na forum, od vas dva (@MSC @Slavenowsky) uvijek jedne te iste komentare čitam, samo na repeat, replay tipka, odem tražim teme i komentare iz 2018/2019, naći ću identičnu retoriku o dotičnom vozaču, samo će ta retorika biti prilagođena aktuelnim dešavanjima u svijetu u momentu pisanja komentara, retorika o britanskoj mašineriji koja na razne načine poklanja titule dotičnom vozaču da bi Britanac bio najuspješniji vozač svih vremena i time skinuo s trona Nijemca koji je trenutno najuspješniji. I to je to što ja čitam od vas dva kad naletim na vaše komentare, a i pojedini forumaši koji imaju slično razmišljanje u pojedinim dijelovima vaših komentara, ne izražavaju da li se i oni u potpunosti slažu ili je samo sa određenim dijelom vaših komentara, nego ono bace smajla i napišu slažem se, pa ti kontaj s čime tačno. I naravno naći ću komentar u kojem se dotični vozač sprda i naslađuje se kad ima neku nesreću, blokiranje guma, kad ga neko pretekne itd. i taj komentar će biti vjerovatno od vas dva, para sigurna kvota 1.05, no-brainer.

I eto to je to, čim čujem te teorije zavjere, ja ću da se sprdam, bilo koga ko bude krojio takve priče, ide od mene salva podjebavanja, ko maxim po diviziji, ko kaćuša po pancerimaslika

Jedino ako baš nije pretjerivanje, kao vas dva, onda ok, ili ću se i ja složiti ili agree to disagreeslika

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
LH44 je napisao/la: 19.07.2020., 22:05
MSC je napisao/la:bla bla bla bla bla bla bla BLA (a nije pjesma EKV)
F1 pratim par godina, nemam pojma o njoj i kao takav navijam za Lewisa i nije mi bitno na koji način postaje prvak dok god to postaje. Mislim da je ljude koji povežu dva i dva super zvati teoretičarima zavjera iako nikad nemam ništa pametno za reći protiv toga što iznesu osim da su hejteri i da ih pratim po komentarima. Da bar tako pratim F1.
Prva pametna. Bit će nešto i od tebe.

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
1. Nisu.
2. Jeste, ali sam je kriv sto nije pogledao retrovizore.
3. Jeste, MP-24
4. Jeste, pa ko je uzeo konstruktorsku titulu? Ko je MSC dostojan protivnik u ekipi, ko to njemu nije bio wingman?
6. Kao recimo Belgija 2008?
slika

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Diversity
Gospodin bi više vremena za klečanje.
https://www.autosport.com/f1/news/15072 ... shed-kneel
Molim FIA-u za oltar i kipom Martina Luthera Kinga i odvajanje bar pola sata uoči svake sesije za klečanje.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
monkeyseat je napisao/la: 19.07.2020., 22:14 Gospodin bi više vremena za klečanje.
https://www.autosport.com/f1/news/15072 ... shed-kneel
Molim FIA-u za oltar i kipom Martina Luthera Kinga i odvajanje bar pola sata uoči svake sesije za klečanje.
Eto, tko ne kleci za crnce ni ne postuje ih i zeli im smrt. :prcnjau:
Zadnja izmjena: MSC, dana/u 19.07.2020., 22:17, ukupno mijenjano 1 put.

LH44
Formula 1
Formula 1
_bataziv_0809 je napisao/la: 19.07.2020., 22:13 1. Nisu.
3. Jeste, MP-24
4. Jeste, pa ko je uzeo konstruktorsku titulu? Ko je MSC dostojan protivnik u ekipi, ko to njemu nije bio wingman?
Biraj bitke koje ćeš da biješ :gandalf: :pivo:
slikaslika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Bottas jump start, ali nećemo se igrati detektiva. :cool:
Oba Haasa kažnjena sa po 10 sekundi. Magnussen ipak ispred Leclerca. :rofl:
Zna li se išta za Albona?

Gasly prži Honde ko nekada Takuma Sato. :mrgreen:

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Sarma je napisao/la: 19.07.2020., 21:41
AlkY je napisao/la: 19.07.2020., 17:18 Kada se otvara tema za novu utrku ?
Molim sta prije :D.
Madarska je vec zaboravljena. Prelose na kraju za McLaren.
Po Antinom nekih mjesec dana :D
Puj puj puj. Nedai Bog da je tako. I ova 2 tjedna su puno previse :D
slikaslika slika

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Pastor je napisao/la: 19.07.2020., 22:22 Bottas jump start, ali nećemo se igrati detektiva. :cool:
Oba Haasa kažnjena sa po 10 sekundi. Magnussen ipak ispred Leclerca. :rofl:
Zna li se išta za Albona?

Gasly prži Honde ko nekada Takuma Sato. :mrgreen:
Albon čist ka suza.
RB je demonstrirao FIA kako je sve izgledalo i valjda su skuzili da je sve regularno. Vjer pogrešno al dobro.

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
_bataziv_0809 je napisao/la: 19.07.2020., 22:13 1. Nisu.
3. Jeste, MP-24
1. :prcnjau:
2. Da, vozač u boxu treba gledat retrovizore, a momčad je tu da ga podsjeti i na žmigavac kad izlazi.
3.4. :prcnjau:
6. S tim se mogu nacelno složit.

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
1. Evo iz glave: Jacques Villeneuve, David Coulthard, Michael Andretti. Juan Pablo Montoya.
2. Treba naravno, ovako to rade pravi vozaci:
slika
3. i 4. slobodan si iznijeti kontraargument, u suprotnom te smatram kukavicom. :chill:
slika

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
_bataziv_0809 je napisao/la: 19.07.2020., 22:42 1. Evo iz glave: Jacques Villeneuve, David Coulthard, Michael Andretti. Juan Pablo Montoya.
2. Treba naravno, ovako to rade pravi vozaci:
slika
3. i 4. slobodan si iznijeti kontraargument, u suprotnom te smatram kukavicom. :chill:
3. MP24 nije bio savršen ali nije bio ni truba.
4. Pogledaj koliko je različitih vozača i različitih momčadi pojeđivalo od 2000 do 2004, a onda to usporedi s 2014 do 2020 pa se javi kad pogledaš.

LH44
Formula 1
Formula 1
Ali pazi kako fraer' malo pomalo odgovara na sve manje tačaka koje je sam postavio

I onda sam ja pizda jer neću da mu argumentujemne nego sam pametan da se ne raspravljam s čovjekom koji F1 vozača naziva najvećim sretnikom, dok su ostali krv propišali da bi bili u F1, a tek titulu osvojili, pihihiii pa ti su i bubrege davali dok je Lewisu sve palo s neba.

Jebo te pa svi su oni jebena sretna kopilad, neko manje, neko više, ja ne znam šta serete pojedinci s tom pričom i retorikom. Ako vas zanima zašto mislim da su svi sretnici, samo recite, sve ću da obrazložim

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
3. Kakav god da je, nije bio pobjednički bolid.
4. To nema veze sa mojim pitanjem, ali ponovit cu, noc je mlada. Ko je uzeo konstruktorsku titulu 2008? Ferrari ili McLaren? Ko od Sumaherovih timskih kolega nije bio wingman i ko je to dostojan kreme u koju se Sumaher trpa? Patrese? JJ Letho? Jos? Herbert? Irvine? Barichello? Massa?
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡