a sad je li on 'projekt' (u negativnom smislu) ili ne, ne mogu relevantno sudit. ovako iz medija bi reko 'ne', ali nemam dovoljno informacija.
Pa nije cilj dovući ga u F1 nego osvajati naslove. Ako mu to ne uspije - brzo će njega F1 ispljunut, zato i pitam - što onda. Ostatak posta se slažem - vidjet ćemo.Iceman je napisao/la:Ja stvarno ne kužim ovo što ako projekt utrkivanja ne uspije!?!?! Oprosti avetma, ali o čemu ti? Mali je već u F1.
ne slažem se. uć u f1 sa 17 godina je uspjeh., i sigurno ostvarenje velikog cilja. a naslovi, ako dođu, dobro dobro dođu. masu stvari se treba poklopit. ne znam zašto bi ga f1 'ispljunila' ukolko ne dođe do naslova.avetma je napisao/la:Pa nije cilj dovući ga u F1 nego osvajati naslove. Ako mu to ne uspije - brzo će njega F1 ispljunut, zato i pitam - što onda. Ostatak posta se slažem - vidjet ćemo.Iceman je napisao/la:Ja stvarno ne kužim ovo što ako projekt utrkivanja ne uspije!?!?! Oprosti avetma, ali o čemu ti? Mali je već u F1.
Ma naravno da jest, za naše pojmove je to svemirski uspjeh. I Alguersuari je isto ušao rano u F1, gdje je sad?zekohonda je napisao/la:ne slažem se. uć u f1 sa 17 godina je uspjeh., i sigurno ostvarenje velikog cilja. a naslovi, ako dođu, dobro dobro dođu. masu stvari se treba poklopit. ne znam zašto bi ga f1 'ispljunila' ukolko ne dođe do naslova.
A jesi ga i zaključio!vlado je napisao/la:Po toj logici niko i ne treba pokusati u f1 ili u bilo cemu. Jer postoji sansa da neces uspjeti.
Ja ne vidim drugaciji nacin. Konkurencija je strasna. Ako ne pocenes rano, onda zaostajes. Samo sto se ovdje mora uzeti u obzir da Max uziva.avetma je napisao/la:A jesi ga i zaključio!vlado je napisao/la:Po toj logici niko i ne treba pokusati u f1 ili u bilo cemu. Jer postoji sansa da neces uspjeti.Ne, sve što sam rekao jest da sam skeptičan prema takvim projektima kada se dijete od rođenja odgaja za nekakvu predodređenu budućnost.
Jedini problem kod Alguersuari je taj što nije Ericsson ili Verstappenavetma je napisao/la:Ma naravno da jest, za naše pojmove je to svemirski uspjeh. I Alguersuari je isto ušao rano u F1, gdje je sad?zekohonda je napisao/la:ne slažem se. uć u f1 sa 17 godina je uspjeh., i sigurno ostvarenje velikog cilja. a naslovi, ako dođu, dobro dobro dođu. masu stvari se treba poklopit. ne znam zašto bi ga f1 'ispljunila' ukolko ne dođe do naslova.Normalno, sve ovisi kakve ciljeve postaviš, a čisto sumnjam da je tata Verstappen zacrtao samo ovo.
I sad dolazimo do suštine koja je za generalnu temu ili neku sociološku raspravu više nego za F1. Što to znači "ako se uspije"? Uspije u čemu - stvoriti fah idiota?vlado je napisao/la:Ali to su ekstremi. Ali, ni oni nisu manje vazni ako se uspije.
Nemam pojma, tata Sainz ne iskače iz paštete kao tata Verstappen.Zaboravio sam spomenuti i tatu Sainza. Da li tata Sainz i Sainz junior imaju nešto drugačije ciljeve od tate Verstappena i Verstappena juniora?