Sergio Perez
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Meni je Perez oduvijek bio jako dobar vozač sa bljeskovima. S obzirom kakve je bolide prije vozio i dovodio ih do postolja stvarno vrhunski, ali mu je uvijek nešto nedostajalo da bi bio za top momčad. Jedan od najboljih midfield vozača zadnjih XX godina.
Za razliku od Hulka koji je bio razvikan, a ništa postigao, bolji za klasu.
Također, nadam se pobjedi ove sezone, zaslužio je.

- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Pokušao je u Meklarenu, nije išlo. Moga je čak biti vodonoša Alonsu ili Vettelu ali McLarenov ugovor s 2013 i prekid saradnje s Ferrarijevom Akademijom Mladih Vozača je to sahranilo.senna66 je napisao/la: 15.07.2020., 11:20 Meni je Perez oduvijek bio jako dobar vozač sa bljeskovima. S obzirom kakve je bolide prije vozio i dovodio ih do postolja stvarno vrhunski, ali mu je uvijek nešto nedostajalo da bi bio za top momčad. Jedan od najboljih midfield vozača zadnjih XX godina.
Ima prejak temperament za top močad, a nije na tom nivou. Šteta, ali zato rastura u F1.5

-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 9 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Kao prvo, ne znamo je li on taj level za top momčad kad nije vozio za top momčad, odnosno top bolid.
Za temperament se slažem, jednostavno nije materijal za bit drugi vozač i bit poslušnik. Ali zapravo ni ovo ne znamo kako bi se ponašao u toj situaciji.
Nadam se da su ove vijesti obicna patka u vezi Vettela, zato jer smatram da je Perez trenutno bolji vozač, dok Seb Vettel je marketinški puno jači, pa i na kraju je četvorostruki prvak.
Veliki sam navijač Pereza, a i mislim da izjava da je top 5-6 vozača na gridu nije daleko od istine.
Za temperament se slažem, jednostavno nije materijal za bit drugi vozač i bit poslušnik. Ali zapravo ni ovo ne znamo kako bi se ponašao u toj situaciji.
Nadam se da su ove vijesti obicna patka u vezi Vettela, zato jer smatram da je Perez trenutno bolji vozač, dok Seb Vettel je marketinški puno jači, pa i na kraju je četvorostruki prvak.
Veliki sam navijač Pereza, a i mislim da izjava da je top 5-6 vozača na gridu nije daleko od istine.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
nisu.

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Nadam se da glasine o Vettelu u Astonu Martinu nisu istinite jer bi mi bilo neizmjerno žao da Perez ostane bez mjesta u koliko-toliko kompetitivnom timu. Mislim da Perezova priča u F1 još uvijek nije završena i da je čovjek zaslužio priliku u top timu (McLaren iz 2013. ne spada u tu kategoriju).
S druge strane, smatram da je Vettelova priča spremna za završetak i da mu odlazak u tim sredine poretka nije potreban. Stoga, ako su nam jedine opcije Vettelova penzija ili Perezov odlazak iz RP-a, ja biram Vettelovu penziju.
S druge strane, smatram da je Vettelova priča spremna za završetak i da mu odlazak u tim sredine poretka nije potreban. Stoga, ako su nam jedine opcije Vettelova penzija ili Perezov odlazak iz RP-a, ja biram Vettelovu penziju.
-
Ibarac00
- GP3
Lijepo rečenoDaveGilmour je napisao/la: 15.07.2020., 15:20 Nadam se da glasine o Vettelu u Astonu Martinu nisu istinite jer bi mi bilo neizmjerno žao da Perez ostane bez mjesta u koliko-toliko kompetitivnom timu. Mislim da Perezova priča u F1 još uvijek nije završena i da je čovjek zaslužio priliku u top timu (McLaren iz 2013. ne spada u tu kategoriju).

- pigmalion
- Formula 1
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Mogao bi u Haas. Trebaju sponzora, i već je imao doticaja sa Haasovcima.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 2 mj
- Navija za: Raikkonen
Mislim da je preuranjeno još išta govoriti o Perezu.
Ja bih ga pustio da odradi ovu sezonu u vrlo dobrom bolidu i onda sudio o njemu dal je za jači team ( Red Bull) ili je za lagani otpis ( odlazak iz F1 ili ajde Haas,iako ne vjerujem da bi on želio u Haas budući da je najavio da ne misli dovijeka biti u slabim ekipama ) .
Ja bih ga pustio da odradi ovu sezonu u vrlo dobrom bolidu i onda sudio o njemu dal je za jači team ( Red Bull) ili je za lagani otpis ( odlazak iz F1 ili ajde Haas,iako ne vjerujem da bi on želio u Haas budući da je najavio da ne misli dovijeka biti u slabim ekipama ) .
-
Ibarac00
- GP3
Nadam se da ce RP kroz cijelu sezonu bit konkurentan i da će Perez zavrsit recimo u top 5 u poretku. Pa ako već gubi mjesto da ode sa stilom (odlazak u Haas mi jednostavno nema smisla, sam je izjavio da ne planira se samo vozikati u F1 da se vozika)
A Formula 1 nastavlja biti najskuplji automobilski marketing gdje je utrkivanje već odavno u drugom planu.
Stroll stariji je stvorio dva mjesta na gridu odnosno još jedno mjesto na gridu, ali svakako malo me bode što Stroll nastavlja voziti a neki bolji vozači su morali otići. ( ne mislim da je Stroll loš vozač, ima on svojih dosta pozitivnih strana ali kao komplet paket smatram da ima boljih)
Vettel Perez postava bi bila brutalna, em financijski, em rezultatski (vjerujem da bi se Vettel restartirao i dobro snašao u manjoj ekipi i da bi skinio dosta pritiska sa svojih leđa) ali ta solucija je manje realna.
Perez je izavjio da ga je kontaktirala jedna od momčadi s grida, Haas? Alfa? ali dosad u karijeri vozi jedan od najkonkurentnijih bolida a vec je 10 godina u F1, mislim da su te momčadi 2 korak unatrag i da bi mi bilo bolje u nekoj drugoj seriji. Formula E, Indy... Tko će ga znati
A Formula 1 nastavlja biti najskuplji automobilski marketing gdje je utrkivanje već odavno u drugom planu.
Stroll stariji je stvorio dva mjesta na gridu odnosno još jedno mjesto na gridu, ali svakako malo me bode što Stroll nastavlja voziti a neki bolji vozači su morali otići. ( ne mislim da je Stroll loš vozač, ima on svojih dosta pozitivnih strana ali kao komplet paket smatram da ima boljih)
Vettel Perez postava bi bila brutalna, em financijski, em rezultatski (vjerujem da bi se Vettel restartirao i dobro snašao u manjoj ekipi i da bi skinio dosta pritiska sa svojih leđa) ali ta solucija je manje realna.
Perez je izavjio da ga je kontaktirala jedna od momčadi s grida, Haas? Alfa? ali dosad u karijeri vozi jedan od najkonkurentnijih bolida a vec je 10 godina u F1, mislim da su te momčadi 2 korak unatrag i da bi mi bilo bolje u nekoj drugoj seriji. Formula E, Indy... Tko će ga znati
- Alen13ASC
- Formula 1
- Kontakt:
Posle užasne vesti o Perezovom pozitivom PCR testu na Covid-19 ovim putem mu želim brz oporavak.
Poslednje što je rekao je da se oseća dobro, što su predivne vesti.
Brz oporavak želim Čeko!
Poslednje što je rekao je da se oseća dobro, što su predivne vesti.
Brz oporavak želim Čeko!

- Alen13ASC
- Formula 1
- Kontakt:
Video poruka Čeka
https://twitter.com/SChecoPerez/status/1289118620078022657 Držimo fige za brz oporavak
https://twitter.com/SChecoPerez/status/1289118620078022657 Držimo fige za brz oporavak

- Alen13ASC
- Formula 1
- Kontakt:
Kaže Perez da je saznanje o pozitivnom PCR testu najtužniji momenat u njegovoj karijeri.
[ link do slike ]
Jednom je uspeo nemoguće i opet će!!!
[ link do slike ]
Jednom je uspeo nemoguće i opet će!!!

-
Ibarac00
- GP3
https://www.google.com/amp/s/www.autosp ... -away/amp/
Perez uvjeren da ostaje u RP i dogodine, _pitanje je vremena kada će glasine o Vettel nestati_
Također kaže da nije razgovarao sa ostalim momčadima u vezi 2021.
Perez uvjeren da ostaje u RP i dogodine, _pitanje je vremena kada će glasine o Vettel nestati_
Također kaže da nije razgovarao sa ostalim momčadima u vezi 2021.
- pigmalion
- Formula 1
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Silly season ponovno udara:
https://formula1news.co.uk/will-sergio- ... as-in-2021
Možete li zamisliti Meksikanca u Red Bullu za 2021.?
Ima li Mr. Matešić interesa u Mexico?
https://formula1news.co.uk/will-sergio- ... as-in-2021
Možete li zamisliti Meksikanca u Red Bullu za 2021.?
Ima li Mr. Matešić interesa u Mexico?

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....