VN ŠTAJERSKE 2020. | 10.-12. srpnja

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 1 mj
Navija za: Raikkonen
Treba pričekati još nekoliko utrka sa ocjenom Albona. Nije on toliko spor,danas je to bio poprilično loš dan,a opet je završio na prihvatljivom 4. mjestu.

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 4 mj
Navija za: Honda
Mislim kad ga je Perez stisno radio je slicna vremena ko Bottas, pa dobro sta ti treba Perez da te probudi u utrci,znam da cijeli RB radi da napravi Maxu bolid po njegovim potrebama, ali moras se malo cimnut, nezz gledo sam malo onboard i bolid mu se cudno cuo nakon zavoja, kao da getriba zeza ili motor steka, losa mapa, nadam se da ce na VN Madjarske bolji bit! I dalje stojim da treba Vettel u RB jer ce tim bit bolji i Max i sam Seb jer ce gurat jednog drugog!
Engine mode 11!
Position 5!

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
_bataziv_0809 je napisao/la: 12.07.2020., 19:44Albon vozacki isporucuje losiji rezultat no Bottas, to se slazem, ali govorio sam u "barichello" kontekstu. Dakle skuplja bodove a ne otima ih Maxu, samo fale pobjede kad Max zajebe, ali doci ce i to.

Jadni Rubinjo mozda i nije zasluzio biti sinonimom za drugog vozaca, ima i gorih slucajeva
Ma što bi kolega rekao, Albon nije Bottas, barem za sada, mada ja sam idalje mišljenja da je više stvar u postavkama bolida koje su spram Maxa rađene i njegovog stila vožnje, pa ko je sličan njemu ili ko može da se prilagodi tom načinu vožnje, biće tu negdje, već su 2018. prebacili fokus na Maxa pa je Daniel imao problema, ali se opet trgao i bili su egal, ovo sad je već evolucija svega i teško je nekome s drugim načinom vožnje naviknuti se na to
Alen13ASC je napisao/la: 12.07.2020., 19:52 Da se ja pitam, poslao bi Albona u AT i doveo Vettela 2021 godine. RB mora imati top vozače nebili ostali u borbi za vrh... a Kvjat je možda trajno oštećen (nismo sigurni).
Ja ne znam koga bi radije, Kvyatu drugu šansu dati koju je realno zaslužio s obzirom da su ga šutnuli nakon 3 loše trke ili Vettela u top ekipu i bolid jer 4x prvak to zaslužuje, the struggle is real :bonk:
slikaslika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Premalo se vjeruje Albonu :chill:

Danas je definitivno odradio jako lošu utrku, zaostatak za Maxom je bio prevelik, ali prije samo tjedan dana je radio jako dobar posao za svoju ulogu. Prošlog tjedna nije puno kasnio (iako Max ni nije imao puno krugova da otvori ovako velik razmak), ali je kasnije napravio ono što je netko spomenuo da bi kao dobar drugi vozač trebao raditi kad Max otpadne, odnosno izazivao je Mercedese i bio je na putu do pobjede.

Iskreno se nadam da su ga danas mučili neki tehnički problemi jer je inače ovo jako loše. Međutim, Red Bullu ove sezone, a ni inače, ne treba puno bolje. Danas je na kraju, što se tiče pozicije, izvukao očekivan rezultat s obzirom na to da su Mercedes i Red Bull odvojene lige u odnosu na sve (i međusobno). Ubuduće si samo ne smije dopustiti da ga netko poput Pereza iz niže "lige" napada i Red Bull će biti zadovoljan. Njima ne trebaju dva Maxa u momčadi.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
https://twitter.com/SportmphMark/status/1282391050682851328

renato2107
GP3
GP3
S nama već: 9 god 2 mj
E jedna zanimljivost. Malo je zajebancija malo je tužno, ali Seba danas Lecrec pogodi pošteno u zadnji kraj, otkine krilo, a on se ne izvrti, kad je trebao i imao opravdanje...šta tu ne ispuca piruete

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Još jedna sjajna utrka u Austriji!
Nije bilo trenutka u utrci u kojem se nešto nije događalo, a u određenim trenutcima se i previše toga događalo pa jadan režiser nije znao što nam pokazati. Jedino što je nedostajalo je borba za pobjedu jer je vrlo brzo bilo jasno da Hamiltona jedino kvar može spriječiti u ostvarivanju nove pobjede. Sve u svemu, 8/10.

Osvrnuo bih se samo na RP vozače i Russella jer se o drugima već više-manje sve reklo.
Mislim da je sramotno što Stroll za onaj svoj potez nije dobio kaznu. Kakva je to glupost? Hoće li se sada svi jednostavno krenuti zaletavati u zavoje kao muhe bez glave i nadati se najboljem? Užasan potez i odluka sudaca.

Perez je s druge strane imao sjajnu utrku i s razlogom je u jednom trenu uvjerljivo vodio u anketi za vozača dana. Na kraju je to malo uprskao onom greškom, ali mislim da je riječ o minornoj pogrešci koja ga je nažalost puno koštala. Unatoč tome, ne treba zaboraviti da je Perez u utrku krenuo sa 17. mjesta! Istina, sjedio je u trećem najboljem bolidu, ali svejedno ga treba pohvaliti.

Ne znam što se ovu utrku dogodilo Russellu. Nakon sjajnih kvalifikacija je danas sve uprskao. Napravio je onu početničku grešku na početku utrke, ali je onda i nakon toga bio užasno spor i na razini Latifija. Ne znam je li oštetio podnicu ili neki drugi dio bolida pri tom izletu van staze, ali sve u svemu je odvozio jednu nekarateristično lošu utrku.

Nadam se da se niz dobrih utrka nastavlja i za tjedan dana :)

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
@ Dave sjeti se starta vn Japana 2008. gdje je Hamilton tako odnio Kimija i sebe te je dobio kaznu za to.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari

Iskreno razočaran nedostatkom šprdačine na Lec-Vet incident :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 1 mj
Navija za: Raikkonen
@frantic, ma meni je ovo preglupo, natjerao sam se da pogledam minutu i pol,ali dalje ne mogu brate

Frantic
Formula 1
Formula 1
Vidiš, ja sam se proteklih 10-ak godina (koliko već ovo rade) znao dobro nasmijati na njihove "interpretacije" trka (ali i dešavanja u paddocku, i između dvije trke, stvari vezanih za vozače/šefove/timove, ali nevezanih za samo utrkivanje).
I ne samo ja.
Doduše, ovo im je jedna od lošijih "epizoda".
A znali su napraviti odličnu epizodu nakon užasno dosadne trke.
Uostalom, ovo je neki ritual, nakon svake trke postaviti i epizodu minića.
Osim u slučaju kad @Vetma zaključa temu zbog prevelike količine prepucavanja i offtopičarenja. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Ma minići su u 80 % slucajeva zakon. Velika vecina epizoda ima barem 1 situaciju gdje se odvlais od smjeha. A nerijetko budu 3-4.
Tu i tamo naide neka dosadna , pogotovo kada sama utrka i dogadaji okolo utrke taj tjedan nisu "napeti" :D
slikaslika slika

renato2107
GP3
GP3
S nama već: 9 god 2 mj
Frantic je napisao/la: 14.07.2020., 14:10
Baš fali, to je moralo biti špica...skoro pa i najzabavniji dio trke.

Također fali i zadnja dva kruga Norisa

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Frantic je napisao/la: 14.07.2020., 14:10

Nedostaje mi onaj "boom" efekt kada se dva bolida opale u minićima. Šteta.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Frantic je napisao/la: 14.07.2020., 14:10 Iskreno razočaran nedostatkom šprdačine na Lec-Vet incident :chill:
Jbg nije Vettel bio kriv pa nije nikome do sprdnje.
slika

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 6 mj
Navija za: Liam Lawson
Ne znam dje cu sa ovim pa ajde odje.

Da uradimo neko dobro dijelo. Momci sa sajta gpsrbija.rs rade povremeno lajv na youtube. Teme su generalno auto moto sport a ponajvise je to F1. Tim povodom nocas opet rade lajv. U 21.05h. Jedan od autora je FIA-akreditovani novinar. Momci sa znanjem prije svega ali fali im publiciteta. Sajt postoji vec 4,5 godina osim F1 vijesti na ovom sajtu mozete naci vijesti iz Fe, Moto gp(2 i 3).
Momci se stvarno trude natoc tome da nemaju neku podrsku kao sto imaju momci sa ovog sajta. Pa da im damo podrsku.
Tako da nocas u 21.05h navratite na YT. Nocas cu opet staviti link i tokom lajva mozete postavljati pitanja.

slika

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 6 mj
Navija za: Liam Lawson
Lajv je poceo. Bacite pogled. Postavite pitanje. Uzivajte.
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡