Max Verstappen

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
I2oni je napisao/la: 04.07.2020., 22:03
Ferrari je napisao/la:Znači nakon svog onog ku*cenja Hornera, Helmuta i Maxa, ispali se ćorak u kvalama?

Honda našla čudo? Da i njih nije FIA po prstima?

Nekako su bili jako specifični iz RBR-a oko Ferrarijevog PU.
Barem deru ferrari

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Pa i nije to baš neka pohvala.
Derao je Ferrari i RBR pa se nitko nije hvalio s tim.

Jedino se možeš hvaliti kada skineš najboljeg s trona.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

I2oni
Karting
Karting
S nama već: 8 god
Navija za: Honda
Ferrari je napisao/la:
Ferrari je napisao/la:Znači nakon svog onog ku*cenja Hornera, Helmuta i Maxa, ispali se ćorak u kvalama?

Barem deru ferrari

Kad sa treceg dodjes na drugo mjesto itekako je za pohvaliti slika
Nije jos ni blizu merca, ali kako kod rb obicno biva, treba im nekoliko trka da se saberu. Nadam se tome. Samo da ne bude prekasno. Sugava je ovo sezona, ali je i svasta moguce u njoj.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Ne bih ja maxa otpisao.i ham je imao 8 desetinki nad sebom u australiji pa se ispostavilo da taj ferr prati merc i ima bolji tempo i tako par utrka za redom..

Max ima sve sto netko treba imat da ovo sutra u pobjedu pretvori..

Sanse nisu zicer ali ne treba otpisat nikako.. inace, ako ne, nadam se i vjerujem da ham uzima bottasa i to u stilu kako ke zbao rosberga prat.. malo na laktove ali ali ima adute da bude takav.. trebao bi to koristiti..

Inace, zao mi je sto nije uzeo pp pa eventualno i pobjedu pa da bude kako ono, grand salm za otvaranje, sve sesije p1... U stilu kako i dolici 6x wdc, da odmah pokaze s kim se ima posla i da je still in there

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 2 mj
Navija za: Raikkonen
Ferrari je napisao/la: 04.07.2020., 22:19

Barem deru ferrari

Realno,očito je da taj "najbolji" mora biti najbolji bez obzira na sve. DAS im dozvole, danas Hamilton nije imao regularan krug u Q3 i opet kreće iz prvog startnog reda. Baci ti njega na P10,okej,opet će on doći do postolja,ali daj budi dosljedan sa kažnjavanjem.. a možda i ne bi preživio tek tako prvi zavoj Austrije sa P10. Ali, F1 je odlučila zaštiti Mercedes i LH44 sve dok ne potuče rekorde MS-a čini mi se tako da RB nije u fer borbi sa Mercom

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
slika

Razumna odluka. Drago mi je da nije podlegao pritisku.

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
Eh, velika šteta za danas. Kako se na kraju razvila utrka, mislim da je pobjeda bila lako dohvatljiva. Zadnjih 10 krugova bi vjerojatno gledali reprizu prošle godine. Bojim se da Maxu ne gine usamljena vožnja na trećem mjestu sljedeći vikend tako da je današnji dan bio idealan za ugrabiti jednu sretnu pobjedu na otvaranju sezone. Šteta :(

Nadam se da će sljedeće nedjelje biti više sreće i da ćemo vidjeti Maxa na podiju!

#GOMAX #TOTHEMAX
#MAX>CRYMILTON&GRAZIERAGAZZI

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Po meni je max opet favorit u nedjelju. Steta za kvar iako nama hamiltonovcima ide u korist ali ipak stets za maxa.. 17-25 bodova je ostislo u vjetar.

Bit ce zanimljivo vidjet kako ce u q2 voziti rbr a kako merc. Oce rbr ooet ns medium ici a merc na soft ili ce merc razdvojiti taktike barem ili oba na medium jer prolaz ocito imaju...

Ako se ponovi ista taktika kod prcih 5-10, max bi trebao uzeti pobjedu ali mislim da ce merc odgovoriti...

Ugl, steta za maxa.. veliki je ovo udarac, umjesto da vodi prvenstvo ili barem bude drugi, on zadnji... Ali jbg, desi se.. bolje na prvoj nego na zadjnoj utrci...

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: McLaren
DaveGilmour je napisao/la: 05.07.2020., 14:13 slika

Razumna odluka. Drago mi je da nije podlegao pritisku.
Svaka cast na ovome. On i Leclerc su zaista primjer kako ne podleci trendovsko-estradnim tokovima, a zadrzati dignitet i dostojanstvo, narocito kod ovakvih tema gdje postoji nevidljiva moralna ucjena (ako ne podrzavas BLM rasista si).
slika

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Svaka čast Maxu i Leclercu, pokazali su poniznost i veličinu. Izgleda da mozgovi zapadne mladosti nisu do kraja isprani. :thumbs:
slika

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Ja bih rekao svaka čast šestorici vozaca koji su ostali stajati.

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
Vrlo dobre Maxove kvale :thumbs:

Potajno sam se nadao da je i PP moguć u ovakvim uvjetima, ali Hamilton je danas bio prebrz. Šteta za zadnji krug gdje mu je Vettel malo zasmetao jer vjerujem da je imao u rukama 4-5 desetinki brži krug. Nebi to na kraju ništa bitnije promijenilo, ali bi ljepše izgledalo. Sve u svemu, opet je s lakoćom dobio Albona i opet starta s druge pozicije. Nadam se samo da to nije predznak kako će i u utrci opet isto proći :zubo:

Skeptičan za sutra što se tiče borbe s Lewisom, ali se nadam da može Bottasa zadržati iza sebe tako da pucam na drugo mjesto.

#GOMAX #TOTHEMAX
#MAX>CRYMILTON&GRAZIERAGAZZI

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
#MAXMAXMAXSUPERMAX odličan, zadnji krug je mogao spustiti ispod sekunde za Lewisom, pa ono ispalo bi da je Hamsta pobrisao pod sa svima osim Maxom :mrgreen:

Svejedno iako Mercedes bude jači na utrci, računam da će u normalnim uvjetima zadržati Bottasa, mada i Bottas se uobrazio, biće zajebano.

#MAXONJA
slikaslika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ma Max puca pod pritiskom. :chill:

Razlika u bolidima je velika, zato i je toliki razmak. Mercedes je F0.50, RBR F1, a svi ostali F1.5...
Nema Ferrarija u Top 3, a RBR nije dovoljno dobar. Zato i dobijemo ovakve razlike i rezultate.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

LH44
Formula 1
Formula 1
Maurizio ne baljezgaj :chill:

Nadati je se da je RBR bliže Mercedesu, ne bih volio da se Lewis prošeta do 7. titule :thumbsd:
slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
LH44 je napisao/la: 11.07.2020., 21:26 Maurizio ne baljezgaj :chill:

Nadati je se da je RBR bliže Mercedesu, ne bih volio da se Lewis prošeta do 7. titule :thumbsd:
slika

Ako uzmemo u obzir da je prošle subote Maxov zaostatak bio 0,5 sec, te da bi u svom današnjem zadnjem krugu da nije bilo spina (i ja mislim da je imao malu i slučajnu distrakciju od Vettela), vjerovatno imao prilično bolje vrijeme, kao i činjenicu da se staza na kraju Q3 ubrzavala, a Lewis je upao u krug nekih 20 sec nakon Maxa, mislim da bi bilo opet oko pola sekunde (a ne 1,2sec)
Dakle, kada su njih dvojica u pitanju, po mokrom, tu je to negdje.

Bottas je drugi par opanaka. :mrgreen:
Ali on će ispasti retard ako ga "demotivišu" današnjih kišnih 1,5sec i eventualno treće mjesto sutra u trci.

Ostali, koji bi mogli pokazati umijeće na kiši, nemaju odgovarajući alat u rukama.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

LH44
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 11.07.2020., 22:32slika
Al se okomio na mene sa ovim čikom :D

Ma dobro ja bi Lewisu dao malu prednost po kiši u istom bolidu, barem mi djeluje tako, mada ima tu i faktor iskustva kojeg Lewis ima na pretek u ovim uvjetima u F1. Jasno mi je da je trenutno stanje po performansama kako je kolega @Maurizio ( :zubo: ) napisao, Merc je u svom, RBR u svom svijetu, pa ostali u F1.5 natjecanju, ali nadam se opet da će RBR nešto izmajmunisati oko bolida pa da gledamo borbu stare i nove garde, jer imam i ja neki osjećaj da će Valtteri past' ako Lewis izdominira ovo i uđe u ritam u idućim utrkama :chill:
slikaslika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Baš čudna situacija sa Maxovim kolegama. Pa nije valjda toliko bolji od Albona i Gaslya. Obojica su s Kvyatom u Torro Rossu bili tu negdje, čak Gasly nešto bolji. Ajde recimo da je bolid krojen po Maxovim željama, pa opet ne može to biti razlog da si sekundu po krugu sporiji - konstantno. O sabotažama drugog bolida neću ni govoriti. Ništa, preostaje im samo ubaciti Vettela natrag :mrgreen:
Mislim da je Max fenomalan vozač, čak bih rekao najbrži na gridu trenutno (diskutabilno, naravno). Ali da me čudi ovoliki razmak, čudi.
Sjajna utrka danas u svakom slučaju, ono pretjecanje Bottasa mi je genijalno :klanjam:
RB nažalost nema paket za naslov, velika očekivanja, na kraju ćorak.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 5 mj
Navija za: Honda
Nadam se pobijedi u Madarskoj pa cemo vidit ostalo, a za sad je sezona izgubljena!!
Engine mode 11!
Position 5!

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Ima još "X + 2" trke do kraja..... :chill:
:mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”