Toto isti Darth Vader.
Sebastian Vettel
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Dali mu je ovo Toto sa rukom sugeriro da ima previše pirueta? 

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Prije Palpatine

Darth Vaderom sam ja uvijek nekako smatrao Hamiltona naspram momčadskih kolega Stormtroopera (Rosberga i Bottasa), jednostavno ima to nešto i vjerujem da drugim vozačima nije ni blizu isto vidjeti njega u retrovizoru i drugog vozača Mercedesa.
Ovim usporedbama naravno ne želim sugerirati na nešto loše, tj. neko zlo, kod Wolfa i Hamiltona, već na moć kojom zrače, svako na svoj način

- jenson
- Formula 4
- S nama već: 8 god 9 mj
- Navija za: Alpine, Gasly
Istina, sad još više s crnom livrejom. A Bottas onako kockast je pravi stormtrooperVettel-Ferrari je napisao/la: 12.07.2020., 13:38Prije Palpatine![]()
Darth Vaderom sam ja uvijek nekako smatrao Hamiltona naspram momčadskih kolega Stormtroopera (Rosberga i Bottasa), jednostavno ima to nešto i vjerujem da drugim vozačima nije ni blizu isto vidjeti njega u retrovizoru i drugog vozača Mercedesa.
Ovim usporedbama naravno ne želim sugerirati na nešto loše, tj. neko zlo, kod Wolfa i Hamiltona, već na moć kojom zrače, svako na svoj način![]()

- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ako će uzeti godinu dana pauze od F1, volio bi da u tom vremenu ode u IndyCar i pokuša odraditi sezonu. Da, nije to F1, ali bio bi atrakcija tamo.
Prvi F1 vozač i prvak još od Mansella koji bi došao direktno iz F1 odraditi sezonu preko Atlantika.
A oni bolidi su toliko živahni i old school i gušt je gledati kako se pomiču, malo kližu...ma baš bi volio da ode tamo na sezonu, ako će uzeti pauzu od F1.
Prvi F1 vozač i prvak još od Mansella koji bi došao direktno iz F1 odraditi sezonu preko Atlantika.
A oni bolidi su toliko živahni i old school i gušt je gledati kako se pomiču, malo kližu...ma baš bi volio da ode tamo na sezonu, ako će uzeti pauzu od F1.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Mozda je to povezano sa Bottasovom jos 1 godinom. Pauza 1 godina Seba , Bottas odradi tu jos 1 godinu da "pomogne" Mercu i Hamiltonu s rekordima , Bottas odlazi , mozda i Lujo odlazi i Seb se nakon pauze vraca u Merc

- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Da je u Europi, mislim da bi se okušao, ovako čisto sumnjam da bi preselio cijelu familiju tamo...Ferrari je napisao/la: 13.07.2020., 21:39 Ako će uzeti godinu dana pauze od F1, volio bi da u tom vremenu ode u IndyCar i pokuša odraditi sezonu. Da, nije to F1, ali bio bi atrakcija tamo.
A znamo da je on "oldschool", sjećam se kad je komentirao grid boyse

- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Pa ne mora preseliti cijelu familiju tamo. Ideš po nekom rasporedu...tjedan tamo, dva nisi i tako, ali da sigurno bi možda i odradio sezonu da je to u Europi. Ovako mu je "daleko".f1zd je napisao/la: 13.07.2020., 22:07Da je u Europi, mislim da bi se okušao, ovako čisto sumnjam da bi preselio cijelu familiju tamo...Ferrari je napisao/la: 13.07.2020., 21:39 Ako će uzeti godinu dana pauze od F1, volio bi da u tom vremenu ode u IndyCar i pokuša odraditi sezonu. Da, nije to F1, ali bio bi atrakcija tamo.
A znamo da je on "oldschool", sjećam se kad je komentirao grid boyseu Monaku, samo je pitanje vremena kad bi mu to Ameri izvukli odnekud i onda bi krenulo gaženje
![]()
A to za grid boyse...ma nije nikog briga za to u IndyCaru. Ne priča se u toj seriji o takvim mainstream ideologijama.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- senna66 Verified
- Formula 1
....
[ link do slike ]
[ link do slike ]

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ma Sebu u ovoj ekipi više nije mjesto, vjerojatno će biti zahvalan Binnottu što je završio s njima kako je završio.
Mislim da će 2021. pauzirati, a za poslije 50:50 su šanse da se vrati.
Ja bih ga volio vidjeti na 24h Le Mansa dogodine
Mislim da će 2021. pauzirati, a za poslije 50:50 su šanse da se vrati.
Ja bih ga volio vidjeti na 24h Le Mansa dogodine

- senna66 Verified
- Formula 1
Ja ne mogu vjerovati da je Seb nakon testiranja i jasne situacije gdje će Ferrari biti ne samo ove nego i sljedeće godine, još uvijek pokazivao želju za produljenjem suradnje.Vettel-Ferrari je napisao/la: 14.07.2020., 08:12 Ma Sebu u ovoj ekipi više nije mjesto, vjerojatno će biti zahvalan Binnottu što je završio s njima kako je završio.
Ne znam da li ga takav stav čini idiotom ili nevjerojatno lojalnom osobom. Oboje valjda. Još bi razumio da može pregrmiti performanse bolida i nadati se 2022., ali odnosi prema njemu su stvarno bili katastrofa. Ne znam što je on očekivao, ali je završilo na kraju dobro za njega.

- Gilles
- GP3
- S nama već: 9 god 7 mj
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
I mislim da je to najbolje za njega.Gilles je napisao/la: 14.07.2020., 12:26 Meni se cini da ce on da digne sidro uskoro. Ako neko bude ponudio nesto za godinu ili dve ponudi, ako ne boli ga kuki, 4 puta sampion, na kontu ko zna koliko eura, porodica, troje dece....moze do kraja zivota da prcka one svoje motore u garazi.

"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- pero iz bukurešta
- Formula 1
Mrzio sam ga u Red Bull danima jer je Ferrari muku mučio a on skoro pa šeto prvenstvima...
Ali dolaskom u Ferrari mi je posato totalno simpa šta i je!
Žao mi je šta mu je nakon Njemačke 2018 sve krenulo nizbrdo.
Uvijek je branio nesposobnu momčad i vidilo se da mu je zbilja stalo.
Neka ode ća i možda proba Le Mans i slično; bolje to nego da se vucara po sredini i začelju grida. Toga će mu biti dosta ove sezone!
Neka ode ća i možda proba Le Mans i slično; bolje to nego da se vucara po sredini i začelju grida. Toga će mu biti dosta ove sezone!
- Gilles
- GP3
- S nama već: 9 god 7 mj
Pa ne moze se reci da su prvenstva 2010 i 2012 godine kada se prosetao. I jedne i druge sezone je imao dosta srece. Alonso je igrao protiv Webbera a 2012 da nije bilo Belgije i Japana gde je Alonso osvojio 0 bodova verovatno bi sve drugacije izgledalo.pero iz bukurešta je napisao/la: 14.07.2020., 14:14 Mrzio sam ga u Red Bull danima jer je Ferrari muku mučio a on skoro pa šeto prvenstvima...