Pa i nije baš Vettel imao previše sreće u te dvije godine. Ponajviše pouzdanosti.Gilles je napisao/la: 14.07.2020., 14:49Pa ne moze se reci da su prvenstva 2010 i 2012 godine kada se prosetao. I jedne i druge sezone je imao dosta srece. Alonso je igrao protiv Webbera a 2012 da nije bilo Belgije i Japana gde je Alonso osvojio 0 bodova verovatno bi sve drugacije izgledalo.pero iz bukurešta je napisao/la: 14.07.2020., 14:14 Mrzio sam ga u Red Bull danima jer je Ferrari muku mučio a on skoro pa šeto prvenstvima...
Ali dolaskom u Ferrari mi je posato totalno simpa šta i je!
Žao mi je šta mu je nakon Njemačke 2018 sve krenulo nizbrdo.
Uvijek je branio nesposobnu momčad i vidilo se da mu je zbilja stalo.
Neka ode ća i možda proba Le Mans i slično; bolje to nego da se vucara po sredini i začelju grida. Toga će mu biti dosta ove sezone!
Sebastian Vettel
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Gilles
- GP3
- S nama već: 9 god 7 mj
- Navija za: Ferrari
Zato i kazem...daleko od toga da se prosetao. Tas je mogao te dve godine da prevagne lako i na drugu stranu. Zato mi je smesno kada ljudi uporedjuju dominaciju RedBulla i ovu danas koju uziva Mercedes. Evo sada ce 7 godina kako su dominantni od toga 5 godina zaista nisu imali nikakvu konkurenciju. Jednino je Ferrari imao 2 godine ovakve dominacije, Williams 1 ili 2 i McLaren je imao onu jednu godinu gde su osvojili bukvalno sve.Ferrari je napisao/la: 14.07.2020., 15:32Pa i nije baš Vettel imao previše sreće u te dvije godine. Ponajviše pouzdanosti.Gilles je napisao/la: 14.07.2020., 14:49Pa ne moze se reci da su prvenstva 2010 i 2012 godine kada se prosetao. I jedne i druge sezone je imao dosta srece. Alonso je igrao protiv Webbera a 2012 da nije bilo Belgije i Japana gde je Alonso osvojio 0 bodova verovatno bi sve drugacije izgledalo.pero iz bukurešta je napisao/la: 14.07.2020., 14:14 Mrzio sam ga u Red Bull danima jer je Ferrari muku mučio a on skoro pa šeto prvenstvima...
Ali dolaskom u Ferrari mi je posato totalno simpa šta i je!
Žao mi je šta mu je nakon Njemačke 2018 sve krenulo nizbrdo.
Uvijek je branio nesposobnu momčad i vidilo se da mu je zbilja stalo.
Neka ode ća i možda proba Le Mans i slično; bolje to nego da se vucara po sredini i začelju grida. Toga će mu biti dosta ove sezone!
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
Bila je lijepa priča...

🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Zbog Džempera najviše....Ferrari je napisao/la:Govori šta oćeš, ali to je donekle funkcioniralo
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Sve su glasnija šuškanja da bi Vettel mogao voziti za Aston Martin dogodine. 

- Ferrari
- Formula 1
Ne čudi me
Racing Point litiga dogodine Aston Martin vidi da možda i imaju drugi najbrži bolid, a vozači su tako - tako.
Stroll je...pa Stroll, a Perez je dobar u malim dozama i kada ima svoj dan u midfieldu.
E sad kada bi doveo top vozača u takvu ekipu s očito dobrim bolidom (za takvu ekipu) to bi mogla biti druga priča. Pogotovo što već znamo kako je to učinkovita i kompaktna momčad te bi se mogla dobro snaći s novim pravilima i ograničenjima budžeta. Mercedesov motor je trenutno garancija da nece imati problema na tom frontu sa snagom i pouzdanošću.

Racing Point litiga dogodine Aston Martin vidi da možda i imaju drugi najbrži bolid, a vozači su tako - tako.
Stroll je...pa Stroll, a Perez je dobar u malim dozama i kada ima svoj dan u midfieldu.
E sad kada bi doveo top vozača u takvu ekipu s očito dobrim bolidom (za takvu ekipu) to bi mogla biti druga priča. Pogotovo što već znamo kako je to učinkovita i kompaktna momčad te bi se mogla dobro snaći s novim pravilima i ograničenjima budžeta. Mercedesov motor je trenutno garancija da nece imati problema na tom frontu sa snagom i pouzdanošću.

- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
Dakle, Seb misli nastaviti prosipati reputaciju ..Mr.Spaceguy je napisao/la: 14.07.2020., 19:15 Sve su glasnija šuškanja da bi Vettel mogao voziti za Aston Martin dogodine.![]()

- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Prema ovome aston martin mu je vec ponudio ugovor samo treba potpisat
"Vettel agrees with the racing point, which will be the factory team of the British car manufacturer Aston Martin from 2021, according to a report by the picture , down to the details of a change. Only the signature of the 33-year-old is missing."
https://www.sportbuzzer.de/artikel/seba ... eaktionen/

"Vettel agrees with the racing point, which will be the factory team of the British car manufacturer Aston Martin from 2021, according to a report by the picture , down to the details of a change. Only the signature of the 33-year-old is missing."
https://www.sportbuzzer.de/artikel/seba ... eaktionen/

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Znam, na žalost.

S naglaskom na donekle, ali ipak sa uzlaznom putanjom.
Zato sam im i podijelio ove "epitete", da se vidi i da jedna takva "kombinacija" ipak radi.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
https://twitter.com/LukeSmithF1/status/1283135118887006209
Žao mi je Pereza ali jbg.
- Ferrari
- Formula 1
Doduše treba zapamtiti, da je sve ovo bazirano na članku koji je Bild izbacio. Oni su masu puta bili u krivu + čisti su tabloid.
Sve dok Tobi Grüner to ne objavi, ništa to ne vrijedi
Sve dok Tobi Grüner to ne objavi, ništa to ne vrijedi

- senna66 Verified
- Formula 1
Baš me sad hype hvata.
Od čovjeka kojeg nisam podnosio za vrijeme RB dana do čovjeka za kojeg ću sa guštom navijati i nakon što ode u drugu momčad.
Nadam se da je ovo istina.
Zamislite samo izraze lica iz Ferrarija kada shvate da Seb ide u bolid koji ih je porazio prošle, ove i bome sljedeće godine bez previše muke.
Od čovjeka kojeg nisam podnosio za vrijeme RB dana do čovjeka za kojeg ću sa guštom navijati i nakon što ode u drugu momčad.
Zamislite samo izraze lica iz Ferrarija kada shvate da Seb ide u bolid koji ih je porazio prošle, ove i bome sljedeće godine bez previše muke.

- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
A zamisli tek da ponovo pije krv Alonsu ako budu brži od Renaulta, to bi bilo genijalnosenna66 je napisao/la: 14.07.2020., 22:39 Baš me sad hype hvata.