Iceman je napisao/la:Od kuda ta prica o 80KS? To pouzdan izvor iz momčadi ili ?
Ne znam koliko je konja pobjeglo, ali PU je radio u konzervativnom modu. Naspram drugih RPM se penje kao puž. Mercedes bez muke 12k u taj tren, Honda je recimo kao prošlogodišnji Ferrari, jedino Renaultov PU nisam pogledao kako vrti.
In a session with French media immediately after qualifying last Saturday, Grosjean said: "I was shocked by the engine. When we go in qually mode there is much less than last year. Much less.”
Ne znam koliko je konja pobjeglo, ali PU je radio u konzervativnom modu. Naspram drugih RPM se penje kao puž. Mercedes bez muke 12k u taj tren, Honda je recimo kao prošlogodišnji Ferrari, jedino Renaultov PU nisam pogledao kako vrti.
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Me sve ok, samo malo mi je glupo nabacivati neke brojke iz dzepa. Jednako lose zvuci i da je 40-50 ks ili da je 180ks. Isti k... kad je zaostatak. Problem nije jedna komponenta vec citav paket, od šasije do PU.
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Me sve ok, samo malo mi je glupo nabacivati neke brojke iz dzepa. Jednako lose zvuci i da je 40-50 ks ili da je 180ks. Isti k... kad je zaostatak. Problem nije jedna komponenta vec citav paket, od šasije do PU.
Naravno, ali čemu komentirati u neću u čemu su loši šasija i aero paket mislim da je tu sve jasno od davnih dana da su tu najlošiji.
Ako mene sjecanje dobro sluzi, ferr je lani nesto najavljivao da ce ici ove sezone na vise df... U stilu, motor je jak i na ravnom smo car ali nam treba u zavojima brzine.
Mozda su tu fulali fudbal.. unistili brzinu na ravnom a u zavojima nisu dobili nista...
Gotovo sam siguran da je bilo govora o tome ali nemam pojma di.. clanak, forum.. ko ce ga znat..
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Grah0 je napisao/la: 09.07.2020., 21:42
Loši smo na pravcima al smo zato u zavojima spori...
Nismo lijepi, al smo zato glupi
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Grah0 je napisao/la: 09.07.2020., 21:42
Loši smo na pravcima al smo zato u zavojima spori...
Nismo lijepi, al smo zato glupi
Nemamo dobar bolid, ali imamo lošu momčad.
Nemamo dobrog šefa, ali zato imamo očajnog stratega
Nemamo dovoljno jak motor, ali zato imamo užasnu aerodinamiku
Nastavi niz.....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.