Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Nije to što sebe može zarazit, nego i nekoga iz svoje momčadi. Znam da se testiraju stalno, ali koliko znam i testovi znaju zakazati. Primjer Đoković koji je na prvi test bio negativan, a drugi pozitivan. Zbog jednog čovjeka se desi cirkus samo tako. Vjerujem i u to da nije jedini.
Nadam se da ga je Binotto pošteno "oprao".
f1zd je napisao/la: 12.07.2020., 20:37
"Seb hasn't got any faults today"
I meni je to zaparalo uši... Ne treba mu to, ali jebiga Ferrari mu je dopustio da se osjeća slobodan takve izjave davati. No, ne mislim da će si tim išta u karijeri dobro napraviti, stvari bi se mogle na brzinu preokrenuti naglavačke, a garancija koju je donosilo iskustvo četiri naslova prvaka naspram ugleda "jednog od najtalentiranijih mladih vozača" je teško nadoknadiva, koliko god se to nekad činilo da ne mora ništa značiti.
Ova izjava može imati negativan kontekst samo ako se zbilja trudiš da ti tako zvuči. Sigurno je ovim "today" htio suptilno bocnuti Seba za Brazil ili nešto