F1 Vijesti
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god
- Navija za: Ferrari
Mirovina Vettela..
Fino Alla Fine
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
MoguÄe, ma da realno to nije veÄa senzacija od povratka Alonsa u F1, jer se od objave odlaska iz Ferrarija to uzimalo kao jedan od izglednijih scenarija.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ne vjerujem. MiÅ”ljenja sam da je trenutno u razgovorima s RBR-om i Racing Pointom tj. Aston Martinom, a ko zna za MeÄku...ako Hamilton ima loÅ”u sezonu, izgubi brzinu ili neÅ”to, može se otvoriti Å”ansa.
Zadnje izjave mi ne daju dojam da Äe otiÄi u mirovinu.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Meni je mirovina cetverostrukog prvaka veca vijest od povratka dvostrukogVettel-Ferrari je napisao/la: 08.07.2020., 21:18 MoguÄe, ma da realno to nije veÄa senzacija od povratka Alonsa u F1

Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
@Ferrari
I ja vise naginjem da ce vozit i nakon ove sezone..
U Ferrariju sam ga poceo mnogo vise pratit nego dok je bio u RBu i zelim da jos vozi pa cak i da bude bolji od Ferkana jer drugo nisu ni zasluzili...
I ja vise naginjem da ce vozit i nakon ove sezone..
U Ferrariju sam ga poceo mnogo vise pratit nego dok je bio u RBu i zelim da jos vozi pa cak i da bude bolji od Ferkana jer drugo nisu ni zasluzili...
Fino Alla Fine
-
zelot
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 9 mj
Vjerojatno je o vettelu rijec... Ne znam sta bi drugo moglo biti tako veliko. Ham u ferr ne moze jer su oni taman sve dogovorili. Seb u renault, mercedes, rbr... To ocekujem, ili mirovina a to ne bih volio jer zelim seba kraj jos jednog novog vozaca da mi mutna slika njegove kvalitete postane bistrija.
Jako cudno seb izgleda... U rbr je imao apsolutno bolid po zeljii pravila koja su tjerala momcadi da rade bas dolide sa stabilnim zadnjim krajem. Bez turba.. coanda i sve ostalo.. tu je izeo 4 naslova kraj webbera koji nije bas neki as. Od ta 4 jedan srecom zbog petrova i ferrarijeve taktike... Startao bi prvi, ispalio se naprijed i kruzao do kraja utrke...
Nakon webbera, novi igrac dolazi i pobjeduje ga posteno i nemalo...
Odlazi u ferr, bolji je od kimis ali ne koliko je alonso bio al ajde, bar nesto.
Sudara, gresaka i spinova bezbroj kroz sve te sezone. Previse za 4wdc ds ga jebes.. onda dolazi leclerc i opet bolji od samog starta. U kvalama ga pojeo, u utrkama puno zivlji, borbenij, skoro bez gresaka... Tako da, sve .i se cini da je seb imao veliku srecu sa ta 4 naslova..
Zato, volio bih ga jos jednom kraj nekog vozaca, malo poznatijeg tj sa vecim stazom pa da se moze bolje usporediti. ne mora biti alonso jer mislim da je svima jasno da bi ga alonso odro ko zeca
Ps: mozd su ga djeca promjenila, sko se ne varam taman oko 4. naslova je dobio dijete... Ugl. od zadnjeg naslova je neprepoznatljiv a i f1 je bila speceficna tokom tih godina i meni se cini ds se njemu sve poklopilo i nagrabio se maksimalno... Al kasnije, slabo slabo.moram reci iako mi je full drag decko. Jedan od nsjboljih na gridu kao covjek!!!
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeÄi Tapatalk
Jako cudno seb izgleda... U rbr je imao apsolutno bolid po zeljii pravila koja su tjerala momcadi da rade bas dolide sa stabilnim zadnjim krajem. Bez turba.. coanda i sve ostalo.. tu je izeo 4 naslova kraj webbera koji nije bas neki as. Od ta 4 jedan srecom zbog petrova i ferrarijeve taktike... Startao bi prvi, ispalio se naprijed i kruzao do kraja utrke...
Nakon webbera, novi igrac dolazi i pobjeduje ga posteno i nemalo...
Odlazi u ferr, bolji je od kimis ali ne koliko je alonso bio al ajde, bar nesto.
Sudara, gresaka i spinova bezbroj kroz sve te sezone. Previse za 4wdc ds ga jebes.. onda dolazi leclerc i opet bolji od samog starta. U kvalama ga pojeo, u utrkama puno zivlji, borbenij, skoro bez gresaka... Tako da, sve .i se cini da je seb imao veliku srecu sa ta 4 naslova..
Zato, volio bih ga jos jednom kraj nekog vozaca, malo poznatijeg tj sa vecim stazom pa da se moze bolje usporediti. ne mora biti alonso jer mislim da je svima jasno da bi ga alonso odro ko zeca

Ps: mozd su ga djeca promjenila, sko se ne varam taman oko 4. naslova je dobio dijete... Ugl. od zadnjeg naslova je neprepoznatljiv a i f1 je bila speceficna tokom tih godina i meni se cini ds se njemu sve poklopilo i nagrabio se maksimalno... Al kasnije, slabo slabo.moram reci iako mi je full drag decko. Jedan od nsjboljih na gridu kao covjek!!!
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeÄi Tapatalk
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
ma nisu ludi valjda...reso20 je napisao/la: 09.07.2020., 09:42 "The journalist says that he believes & has "concrete" evidences that Helmut Marko got the task from Mateschitz to bring Seb back to Red Bull."
Pih

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama veÄ: 9 god 6 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Ajmoooreso20 je napisao/la: 09.07.2020., 09:42 "The journalist says that he believes & has "concrete" evidences that Helmut Marko got the task from Mateschitz to bring Seb back to Red Bull."
Pih

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 2 mj
Eh sad, malo Renault malo RB. Ne znam ni sam viÅ”e Å”to je pametnija opcija. Ionako nema Å”to za izgubiti viÅ”e nakon loÅ”ih epizoda u Ferrariju. Ionako mu se uvijek dovodilo u pitanje ona 4 naslova, Å”to je btw jadno, Äak i prije Ferrarija, ali stvarno, kad pogledaÅ” nema Å”to za izgubiti.

- zjurina
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 4 mj
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Malo friŔkih vijesti
obzirom da naŔi novinari odmaraju
Honda introduce power unit fix for this weekendās race after Red Bullās double Austria DNF
https://www.formula1.com/en/latest/arti ... 3fiHN.html

Russell set for new Mercedes power unit after Austrian GP failure
https://www.autosport.com/f1/news/15043 ... styrian-gp

Honda introduce power unit fix for this weekendās race after Red Bullās double Austria DNF
https://www.formula1.com/en/latest/arti ... 3fiHN.html

Russell set for new Mercedes power unit after Austrian GP failure
https://www.autosport.com/f1/news/15043 ... styrian-gp

- Wehrlein94
- GP3
- S nama veÄ: 5 god 2 mj
- Navija za: Raikkonen
Rekoh ja da sumnjam u Hondin nadograÄeni motor 

- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 2 mj
- Navija za: McLaren