Mozes li nam onda dati "prave" rezultate!?senja je napisao/la:To nisu kompletni rezultati. Ovi Česi uzeli podatke sa tog plavog ekrana i napravili tabelu. A fino piše da je to u nekom trenutku testa. Nije na kraju. A i vremena su loša. Već si gore pisao da je Vettel imao dosta brže vrijeme, a vjerujem da su i ostali.
Testiranja F1 2015.
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Vettel
Ja da ti dam? Pa vidiš da je bio zabranjen pristup novinarima. Piše se svašta...
Jedino je pouzdano što timovi sami objave. Evo upravo sam pročitao na Ferrarijevoj stranici rezultate i broj krugova njihovih vozača. I poklapaju se sa rezultatima na tom ekranu. Što onda znači da je hattrickova ranija informacija netačna...
Ali isto tako kažu da su gume bile neobilježene, i da timovi ne znaju ni na kojim gumama su vozili. Tu informaciju ima samo Pirelli. Tako da su vremena totalno nebitna...
Jedino je pouzdano što timovi sami objave. Evo upravo sam pročitao na Ferrarijevoj stranici rezultate i broj krugova njihovih vozača. I poklapaju se sa rezultatima na tom ekranu. Što onda znači da je hattrickova ranija informacija netačna...
Ali isto tako kažu da su gume bile neobilježene, i da timovi ne znaju ni na kojim gumama su vozili. Tu informaciju ima samo Pirelli. Tako da su vremena totalno nebitna...
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Ma naravno, ovdje nije bila bitna brzina. Mislim, četiri sekunde od pole positiona nije niti za pogledati. Da barem netko od momčadi gukne nešto o ovim novim gay gumama.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- hattrick
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Kontakt:
Pogedajte slike sa testiranja.. zanimljiva mi je ova kod Kimija, uočite prednju desnu gumu 
[ link do slike ]
[ link do slike ]
..to su Ultra Soft gume.
..svi podaci su priloženi, pitanje je što je tko vidio i znao. Ponavljam da su testovi bili tajni, mediji nisu imali pristupa. Vjerujem da su pojedinci imali štelu da dođu do nekih podataka, ali sve u svemu banana. Ono što je prezentirano je. Vremena su na ovim testovima totalno nerelevantna, jer su vozači morali voziti onako kako je Pirelli zahtjevao, nisu se mogli okrenuti sebi.

https://twitter.com/RoboCoPJ/status/671620497927446532 https://twitter.com/RoboCoPJ/status/671623046998962176 "For Vettel 1.42.8 in testing today in Abu Dhabi. SuperSoft tyres at the front and rear- #SkyMotori #F1Es non watermarked"
"Handwritten time of who's watching the tests"
..sad je pitanje tko je tu pisao što i kako. Recimo što ako vremena na Ultri nisu uopće bila prikazivana.
Ti likovi imaju uglavnom pouzdane izvore u boksu.

[ link do slike ]
[ link do slike ]
..to su Ultra Soft gume.
..svi podaci su priloženi, pitanje je što je tko vidio i znao. Ponavljam da su testovi bili tajni, mediji nisu imali pristupa. Vjerujem da su pojedinci imali štelu da dođu do nekih podataka, ali sve u svemu banana. Ono što je prezentirano je. Vremena su na ovim testovima totalno nerelevantna, jer su vozači morali voziti onako kako je Pirelli zahtjevao, nisu se mogli okrenuti sebi.

https://twitter.com/RoboCoPJ/status/671620497927446532 https://twitter.com/RoboCoPJ/status/671623046998962176 "For Vettel 1.42.8 in testing today in Abu Dhabi. SuperSoft tyres at the front and rear- #SkyMotori #F1Es non watermarked"
"Handwritten time of who's watching the tests"
..sad je pitanje tko je tu pisao što i kako. Recimo što ako vremena na Ultri nisu uopće bila prikazivana.

Zadnja izmjena: hattrick, dana/u 01.12.2015., 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
kako nisu vremena bitna..alo???? najbrži smo!!!

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Jbga.. nemogu si to još priznat, možda me sljedeća sezona malo bolje uvjeri u to.
Niš, skidam kapu.. McLaren-Honda je Naj-Naj-BOLJA, vremana testova su bila više od očekivanog, iako mislim da je Button imao bolje vrijeme od današnjeg najboljeg već nadrugom treningu prošlog tjedna, da ne govorim Alonso.
[ link do slike ]

Niš, skidam kapu.. McLaren-Honda je Naj-Naj-BOLJA, vremana testova su bila više od očekivanog, iako mislim da je Button imao bolje vrijeme od današnjeg najboljeg već nadrugom treningu prošlog tjedna, da ne govorim Alonso.

[ link do slike ]

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
pusti sad gp vikend, bitno je godinu završit sa stilom. 

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Super.. stilski dojam 9.7 kućeš više. 
Evo ih.. predmet zagonetke - Ultra Soft. Zanimljivo kako će se one služiti samo na par 'uličnih' utrka sljedeće godine:
[ link do slike ]
[ link do slike ]
Slike su izvađene od onog dotičnog čeha koji je dobar izvor. Btw.. @senja, samo Ultra soft nije bio obilježen, i njega prikazujem.. ostalo je sve bilo obilježeno. Recimo na ovoj su prednje SS, a zadnje US:
[ link do slike ]
..ili suprotno kod Hamiltona:
[ link do slike ]

Evo ih.. predmet zagonetke - Ultra Soft. Zanimljivo kako će se one služiti samo na par 'uličnih' utrka sljedeće godine:
[ link do slike ]
[ link do slike ]
Slike su izvađene od onog dotičnog čeha koji je dobar izvor. Btw.. @senja, samo Ultra soft nije bio obilježen, i njega prikazujem.. ostalo je sve bilo obilježeno. Recimo na ovoj su prednje SS, a zadnje US:
[ link do slike ]
..ili suprotno kod Hamiltona:
[ link do slike ]

-
senja
- Baniran
- S nama već: 9 god 9 mj
Kako bolan? Samo Lotus manje od njih krugova napravioDani je napisao/la:Samo su williams i mercedes napravili više krugova od mclarena i to daje neku nadu da bi novi motor ( iako je korišten ovogodišnji ) mogao biti trajniji od dosadašnjeg.

hattrick, nema mi smisla ako su samo ultra soft neobilježene. Onda se zna da su to ultra soft

Možda su testirali još neke komponente...
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
da malo uletim sa pitanjem... bilo je govora da ce momcadu same birati na koje dvije smjese (koja glupa rijec za vrste guma u f1) ce koristiti u utrci.. jel to od iduce ili 2017... kad su gume takve kakve jesu.. lose.. ja bih ipak to volio pa kad postoji 10 smjesa guma onda barem neka biraju.. kad vec nisu samo dvije ili jos bolje, jedna 

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Blizu si.. moće se već sljedeće sezone birati komponente guma, no ne bilo koje.. recimo da će se od četri vrste slika moći birati tri. Koliko je meni jasno. Tu će se malo pomješati taktike.. i sami timovi će moći biti malo neovisniji u odabiru, možda neće biti filing da im Pirelli nameće prekonzervativne komponente koje recimo pašu Mercedesima, jer će si svatko moći birati ono što mu za race pace više odgovara.
Senja, testirali su sve komponente.. s tim da su ti nove testne uvjek nemarkirane.. to je nekakvo pravilo. Pirelli je najavio kako će testirati novu Ultru, znači to je to. Sve ostalo ostaje po starom za sljedeću sezonu. U 2016 će biti posebni testovi za nove šire gume za 2017.g.. to su jedina nova planirana testiranja i nove komponente.
Senja, testirali su sve komponente.. s tim da su ti nove testne uvjek nemarkirane.. to je nekakvo pravilo. Pirelli je najavio kako će testirati novu Ultru, znači to je to. Sve ostalo ostaje po starom za sljedeću sezonu. U 2016 će biti posebni testovi za nove šire gume za 2017.g.. to su jedina nova planirana testiranja i nove komponente.

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
https://twitter.com/FiftyBuckss/status/671781493165944834

- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
A ja sam gledao onu veliku tablicu na prošloj stranici.senja je napisao/la:Kako bolan? Samo Lotus manje od njih krugova napravioDani je napisao/la:Samo su williams i mercedes napravili više krugova od mclarena i to daje neku nadu da bi novi motor ( iako je korišten ovogodišnji ) mogao biti trajniji od dosadašnjeg.![]()
hattrick, nema mi smisla ako su samo ultra soft neobilježene. Onda se zna da su to ultra soft
Možda su testirali još neke komponente...