VN AUSTRIJE 2020. | 03.-05. srpnja
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Divim se kolegama Ferraristima kojima je drago zbog Landa. Od srca vam hvala
znam da nismo vise konkurenti, ali ovo je stvarno veliko od vas
Presretan sam

Presretan sam

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
A nikad ne znas kad ce se nes dogodit.. Da znamo, ne bi nitko ni gledo..Dani je napisao/la: 05.07.2020., 16:55 Ova utrka je splet okolnosti i velikog broja sc-a. VeÄ za tjedan dana Äe biti druga priÄa.
Kakve su okolnosti, ovo je mozda novo normalno..
Fino Alla Fine
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Je li Bottas ovo klecao zbog BLM

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Trenutno je samo Max te kulture na griduLH44 je napisao/la: 05.07.2020., 16:57 Jel Alex prebio Lewisa, imal Ŕta, piŔe li se po Twitteru
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

Fino Alla Fine
- f1_zg
- Formula 4
- S nama veÄ: 7 god 9 mj
- Navija za: Charles Leclerc
#f1_antifa[ link do slike ]
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Mozda je bolje da 3 bijelca drze crnu majicu sa tim natpisom...
Na kraju od dosadnjikavog vozikanja ispade cudo..
Na kraju od dosadnjikavog vozikanja ispade cudo..
Fino Alla Fine
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Crash bode u oÄi da je mercedes sa starim hard gumama i bolidom u safe modu odvozio jednako brzo kao drugi na novom softu. Zato i mislim da ovo nije realna slika. Iako je ovo u zadnjih par godina jedna od najboljih utrka.

- Ferrari
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Mislim...imali smo viÅ”e sreÄe nego pameti za ovaj P2.
Sve je poÄelo s Hamiltonom i Albonom kada je ovaj izbacio Albona iz utrke, pa su se zapetljali McLareni koje je nekako Leclerc proÅ”ao nakon greÅ”ke Landa u zoni trakcije, pa su se onda borili zajedno i gubili vrijeme.
FanatastiÄan potez na Perezu od Leclerca kojeg je iznenadio, iako je Perez poÄeo padati s gumama u toj fazi (Medium star 40 krugova).
Ali mi stvarno ne možemo nikoga pratiti na ravnici. Mora ovaj vozaÄ ispred napraviti ozbiljnu greÅ”ku na koÄenju ili u zoni trakcije kako bi se dovoljno približili. Leclerc nije mogao pratiti Landa u utrci. Užas.
Samo puka sreÄa nam je ovo poklonila danas.
Vettel je iÅ”ao u nepostojeÄi prostor, možda se i prekoÄio...u svakom sluÄaju nepotrebno i skroz na njegovu duÅ”u. Nakon utrke je rekao da mu je bolid tj. setup i cijeli balans bio skroz drugaÄiji od onoga od prije dva dana... https://twitter.com/sebvettelnews/status/1279794360712921094 https://twitter.com/Vetteleclerc/status/1279794810581331970
Sve je poÄelo s Hamiltonom i Albonom kada je ovaj izbacio Albona iz utrke, pa su se zapetljali McLareni koje je nekako Leclerc proÅ”ao nakon greÅ”ke Landa u zoni trakcije, pa su se onda borili zajedno i gubili vrijeme.
FanatastiÄan potez na Perezu od Leclerca kojeg je iznenadio, iako je Perez poÄeo padati s gumama u toj fazi (Medium star 40 krugova).
Ali mi stvarno ne možemo nikoga pratiti na ravnici. Mora ovaj vozaÄ ispred napraviti ozbiljnu greÅ”ku na koÄenju ili u zoni trakcije kako bi se dovoljno približili. Leclerc nije mogao pratiti Landa u utrci. Užas.
Vettel je iÅ”ao u nepostojeÄi prostor, možda se i prekoÄio...u svakom sluÄaju nepotrebno i skroz na njegovu duÅ”u. Nakon utrke je rekao da mu je bolid tj. setup i cijeli balans bio skroz drugaÄiji od onoga od prije dva dana... https://twitter.com/sebvettelnews/status/1279794360712921094 https://twitter.com/Vetteleclerc/status/1279794810581331970
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- LH44
- Formula 1
- S nama veÄ: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Vala Lewis je zaslužio i od Tota i od Alexa i od svojih navijaÄaCrashOverride je napisao/la:Trenutno je samo Max te kulture na griduLH44 je napisao/la: 05.07.2020., 16:57 Jel Alex prebio Lewisa, imal Å”ta, piÅ”e li se po Twitteru

- f1_zg
- Formula 4
- S nama veÄ: 7 god 9 mj
- Navija za: Charles Leclerc
Vettel uvijek ima dobro opravdanje za svoja sra.... Napravio je rookie mistake, to vide i oni koji prate F1 dva mjeseca, nema sanse da je tamo mogao proci s duplo brzim kolicima.Ferrari je napisao/la:Mislim...imali smo viÅ”e sreÄe nego pameti za ovaj P2.
Vettel je iÅ”ao u nepostojeÄi prostor, možda se i prekoÄio...u svakom sluÄaju nepotrebno i skroz na njegovu duÅ”u. Nakon utrke je rekao da mu je bolid tj. setup i cijeli balans bio skroz drugaÄiji od onoga od prije dva dana... https://twitter.com/sebvettelnews/status/1279794360712921094
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Vettel je fakat napravio glup potez, sreÄom opet samo sebe koÅ”tao na kraju.
Ali i meni definitivno neÅ”to nije bilo u redu s njim danas, ili je totalno propao, ili se iz nekog razloga nije mogao sastaviti s bolidom. Ali budemo veÄ iduÄeg vikenda imali dosta bolji uvid u to, borbu sa Russelom, Giovinazzijem i Kvyatom je danas bilo sramotno gledat.
Ali i meni definitivno neÅ”to nije bilo u redu s njim danas, ili je totalno propao, ili se iz nekog razloga nije mogao sastaviti s bolidom. Ali budemo veÄ iduÄeg vikenda imali dosta bolji uvid u to, borbu sa Russelom, Giovinazzijem i Kvyatom je danas bilo sramotno gledat.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Nemam namjeru branit Seba, sjebo je samo sebe na kraju i tako je najpostenije ali sam ga upratio par puta na tom mjestu da lovi bolid..
Drago mi samo sto nije nekoga skupio a mogo je cak i dvojicu pobrat...
Drago mi samo sto nije nekoga skupio a mogo je cak i dvojicu pobrat...
Fino Alla Fine