VN AUSTRIJE 2020. | 03.-05. srpnja
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Diversity
Jesam li dobro vidio da je Ham jučer ili danas imao neki lanac sa lokotom oko vrata ili je neka fotomontaža?
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 8 god
- Navija za: Mercedes
Dočekao ti hahaha

Ne mogu vjerovati, da oni nisu gledali ovaj video.
Ja sam cijelo vrijeme bio ubijeđen, da su vidjeli video, vidjeli ovo žuto svijetlo i da su procijenili da Hamilton nije mogao u tom djeliću sekunde vidjeti zo žuto svjetlo.
Uglavnom i ovom ponovljenom slučaju ja se slažem sa odlukom sudija

Što bi Balašević rekao, ja se uvijek slažem

Hajmo gledati utrku

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
.monkeyseat je napisao/la:Jesam li dobro vidio da je Ham jučer ili danas imao neki lanac sa lokotom oko vrata ili je neka fotomontaža?
[ link do slike ]

- The Simpsons
- Karting
- S nama već: 9 god 8 mj
Hoće li Max spucat Bottasa na startu i da vidimo Landa kako vodi utrku? 

- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Diversity
A sutra će stavit kilu zlatnog. Sere mi se od ovog cirkusa.senna66 je napisao/la: 05.07.2020., 15:04.monkeyseat je napisao/la:Jesam li dobro vidio da je Ham jučer ili danas imao neki lanac sa lokotom oko vrata ili je neka fotomontaža?
[ link do slike ]
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
To ti je osnovni problem, sa odlukom F1 sudaca se skoro nikad ne treba slagati i vjerojatno ćeš bit u pravuHar Kl je napisao/la: 05.07.2020., 15:02 Uglavnom i ovom ponovljenom slučaju ja se slažem sa odlukom sudija![]()

Gledamo

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Sretan put, lijepo se provediCiki-F1 je napisao/la: 05.07.2020., 15:02Ma boli me kuki više. i tako je Mečka svemirski brod za ove kosilice oko njih, samo da malo pogledam ako će biti ojeg krša na startu i odo na more.

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Jel to samo Areni ne valja signal ili je i na Skyju tako?
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Mislim da radi na Skyu, ali evo vratilo se i tu...valjda neće tokom utrke biti problemacroatic f1 je napisao/la: 05.07.2020., 15:09 Jel to samo Areni ne valja signal ili je i na Skyju tako?
Btw koliko idim još nisu ni spomenuli da Lujo starta peti..
Zadnja izmjena: f1zd, dana/u 05.07.2020., 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
https://www.totalsportek.com/formula1-hungary/ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- Ciki-F1
- Formula 2
- Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Fala iako ja živim na moru pa sam svaki dan tamo. Možda sam trebao napisati da idem na plažu. Ajmo Kimi

Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ionako trebam back-up za reklame, upaljen i Sky sadf1zd je napisao/la: 05.07.2020., 15:10 Mislim da radi na Skyu, ali evo vratilo se i tu...valjda neće tokom utrke biti problema