VN AUSTRIJE 2020. | 03.-05. srpnja
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Meni je glupo da se bilo ko za bilo šta ponižava, minut šutnje bi bio sasvim dovoljanFelipe je napisao/la: 05.07.2020., 14:33 Kakva je sad ovo situacija sa klečanjem prije utrke što čujem? Kneeling na gridu od strane nekih vozača? Na šta kneeling, na austrijsku himnu jer su nezadovoljni kako Austrija riješava pitanje rasizma unutar Austrije?
Edit: dugo sam van igre sa prenosima F1, prenosi li još uvijek ono Channel 4 ili na tu foru, alternativni britanski mediji sa normalnim osobljem pred kamerama?

- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
I samo tako, RB izborio pravdu. Tako je Ferrari mogao lane u Kanadi. Šteta što imamo ovako poplaćeno sudstvo, jel da se to radi profesionalno kako spada nebi imali ovakve tenzije i negodovanja. Totalna neprofesionalnost.
Svaka čast RBu, pravde ima!
Molio bi vas da smanjite s tim BLM, ovaj portal nije mesto za to.
Svaka čast RBu, pravde ima!
Molio bi vas da smanjite s tim BLM, ovaj portal nije mesto za to.

- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Ne! Sami su to tražili sa toliko preseravanja po tom pitanju!Alen13ASC je napisao/la: 05.07.2020., 14:38 Molio bi vas da smanjite s tim BLM, ovaj portal nije mesto za to.
Krenuvši od Hamiltona, Mercedesa pa do klečanja itd!
Ljudi ih ismijavaju i ja ću ih jer je to odlazak u totalnu, ali totalnu krajnost!!
- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
Minuta šutnje za sto?LH44 je napisao/la: 05.07.2020., 14:37Meni je glupo da se bilo ko za bilo šta ponižava, minut šutnje bi bio sasvim dovoljanFelipe je napisao/la: 05.07.2020., 14:33 Kakva je sad ovo situacija sa klečanjem prije utrke što čujem? Kneeling na gridu od strane nekih vozača? Na šta kneeling, na austrijsku himnu jer su nezadovoljni kako Austrija riješava pitanje rasizma unutar Austrije?
Edit: dugo sam van igre sa prenosima F1, prenosi li još uvijek ono Channel 4 ili na tu foru, alternativni britanski mediji sa normalnim osobljem pred kamerama?![]()
- Ciki-F1
- Formula 2
- Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Ma hit ove sezone i ode u prošlost.pero iz bukurešta je napisao/la: 05.07.2020., 14:30 Sky već cca 10 minuta o rasizmu i pederluku...
Šta su napravili od ovoga!
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Valjda za onu djecu koja rade Puma tenisice u Tajvanu. Ili Hugo Boss koji je radio uniforme za naciste.Iceman je napisao/la: 05.07.2020., 14:41Minuta šutnje za sto?LH44 je napisao/la: 05.07.2020., 14:37Meni je glupo da se bilo ko za bilo šta ponižava, minut šutnje bi bio sasvim dovoljanFelipe je napisao/la: 05.07.2020., 14:33 Kakva je sad ovo situacija sa klečanjem prije utrke što čujem? Kneeling na gridu od strane nekih vozača? Na šta kneeling, na austrijsku himnu jer su nezadovoljni kako Austrija riješava pitanje rasizma unutar Austrije?
Edit: dugo sam van igre sa prenosima F1, prenosi li još uvijek ono Channel 4 ili na tu foru, alternativni britanski mediji sa normalnim osobljem pred kamerama?![]()
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
AmenAlen13ASC je napisao/la: 05.07.2020., 14:38 Molio bi vas da smanjite s tim BLM, ovaj portal nije mesto za to.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Suci su odlučili na temelju 360° videa koji je i tu postavljen i na kojeg sam se referirao u našoj diskusiji.Har Kl je napisao/la: 05.07.2020., 14:31 Ja sam se branio kad je bio dostupan samo prvi video. Meni je bilo sve jasno do drugog videa. Drugi video pokazuje malo drugačije.
Nemam problema da priznam grešku![]()
- Dodi napalm
- Karting
- S nama već: 5 god 3 mj
- Navija za: Schumacher
Nadam se sto manje hotela olimpija i ostalih preglasnih reklama.
Jedva cekam da krenu!!!

Jedva cekam da krenu!!!
Never give up, never surrender.
- Alen13ASC
- Formula 1
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
To je njihov stav i mišljenje, svako ima svoja mišljenja. Ovde je u pitanju sporosti FIA da donesu prave odluke, a da nije RBa HAM bi prošao nekažnjeno. Ali isto tako možemo o Kanadi lane!pero iz bukurešta je napisao/la: 05.07.2020., 14:40Ne! Sami su to tražili sa toliko preseravanja po tom pitanju!Alen13ASC je napisao/la: 05.07.2020., 14:38 Molio bi vas da smanjite s tim BLM, ovaj portal nije mesto za to.
Krenuvši od Hamiltona, Mercedesa pa do klečanja itd!
Ljudi ih ismijavaju i ja ću ih jer je to odlazak u totalnu, ali totalnu krajnost!!
Pred nama je utrka, ajmo uživati u njoj bez politike i BLM.

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Pojma nemam za što, nit me zanima, ali ako već odaju počast za bilo šta, minut šutnje je sasvim normalan čin poštovanja i solidarnosti, dok je klečanje na koljena na nivou srednjeg vijeka i monarhije kad se svako za svakog ponižavaoFerrari je napisao/la: 05.07.2020., 14:42Valjda za onu djecu koja rade Puma tenisice u Tajvanu. Ili Hugo Boss koji je radio uniforme za naciste.

Zadnja izmjena: LH44, dana/u 05.07.2020., 14:44, ukupno mijenjano 1 put.

- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Vidjećemo hoće li se išta dogoditi prije starta, ako se dogodi ne podržavam to. Za takve proteste postoji vrijeme i mjesto, prije svega bazirano oko onoga kome protestirate, što svakako nije 5 minuta prije starta utrke na gridu u Austriji.
Obrigado Felipe
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
E sad trebaš ti pročitati sudačku odluku