Ferrari je napisao/la: 05.07.2020., 13:49
Sada pitanje, KADA je Ferrari DVA puta u istom vikendu radio prosvjede protiv Mercedesa? Pogotovo ovako sat prije utrke?
Nije da nije bilo razloga...
Pa imali ste onu žalbu kad ste donijeli video analizu sa SkyF1
To je već problem Ferrarija. Razlike u vođenju ekipa, evidentno postoje. Samo što se vi donedavno podržavali takvo vođenje.
Znam ste se hvalili kako Ferrari gleda svoja posla i rigali vatru na svaku strelicu upućenu od strane RB ili Mercedesa.
Ne, ne...ja sam uvijek govorio da smo politički užasni. Trebali su stotinu puta raditi pritisak i prosvjedovati protiv Mercedesa i RBR-a pa nisu.
Pa makar i sa lažnim optužbama. Bitno da radiš buku, da oni malo misle na sve što rade, kako izvode i slično. Toga nije bilo.
Pogledaj RBR. Čim su namirisali šansu, eto ih s papirima.
Ma mislio sam na navijače generalno...
I ja se slažem sa tobom da treba pritisnuti gdje god se može. Ne smatram to prljavim potezima već dijelom igre.
pero iz bukurešta je napisao/la: 05.07.2020., 14:01
Mislim si o Hamiltonu i žutoj zastavi...
Pa sigurno su mu i ledice na volanu popiturane u crno i čovjek nije vidio!!
#blacklivesmatter
Propustilo ispod krep trake
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Ne vjerujem da će sad promijenit odluku sve da Hamilton kaže kao i Max da je vidio zastave i da ga nije bilo briga. Sat vremena je do utrke, a da si tako suci uskoče u usta bilo bi dosta nakaradno.
Kako misle poništavanje vremena? Zar kazna za ovo nije +3 mjesta? Samo je pitanje na koju poziciju +3 mjesta jer on zapravo više nema vrijeme u Q3 ako za ovo bude proglašen krivim.
avetma je napisao/la: 05.07.2020., 14:13
Kako misle poništavanje vremena? Zar kazna za ovo nije +3 mjesta? Samo je pitanje na koju poziciju +3 mjesta jer on zapravo više nema vrijeme u Q3 ako za ovo bude proglašen krivim.
Onda bi startao s 13. pozicije.
10 automatski jer nema vrijeme u Q3 + 3 mjesta.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
avetma je napisao/la: 05.07.2020., 14:13
Onda bi startao s 13. pozicije.
10 automatski jer nema vrijeme u Q3 + 3 mjesta.
Za nije Max u Mexicu dobio +3 za ovak nes ili sam pobrko situacije..