VN AUSTRIJE 2020. | 03.-05. srpnja
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen

S obzirom na okolnosti, ok odluka.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Cekalo se da postavi vrijeme iz drugog pokusaja da ne bude P10. .Sarma je napisao/la: 04.07.2020., 19:51 https://twitter.com/ChrisMedlandF1/status/1279471822409474048
To se odmah brise ali ne i Lewisu..
Di su senzori.. Netko iskljucio..
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Na festi sam nekoj pa nisam gledo situaciju pod povecalom ali objasnjenje izgleda OK pa cu se i ja slozit da je odluka ok..
Fino Alla Fine
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Veceras mu nemojte zamjerit ako vam se koji komentar ne svidi. Covjek je na festi , a pod utjecajem se svasta da izgovoritCrashOverride je napisao/la: 04.07.2020., 20:08Na festi sam nekoj pa nisam gledo situaciju pod povecalom ali objasnjenje izgleda OK pa cu se i ja slozit da je odluka ok..

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Meni vjera i savjest ne nalaže da navijam za McLaren.AlkY je napisao/la: 04.07.2020., 19:13 Ljudi pocnite navijati za McLaren , a ne Racing Point.
McLaren barem ima autohtoni proizvod a ne kopirku. Valjda se vise cijeni kad nesto sam napravis![]()
Zato sam izabrao Stroll Point.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Sto sam stariji to vise stavljam jezik pod kontroluAlkY je napisao/la: 04.07.2020., 20:35Veceras mu nemojte zamjerit ako vam se koji komentar ne svidi. Covjek je na festi , a pod utjecajem se svasta da izgovoritCrashOverride je napisao/la: 04.07.2020., 20:08Na festi sam nekoj pa nisam gledo situaciju pod povecalom ali objasnjenje izgleda OK pa cu se i ja slozit da je odluka ok..![]()
Da li ima taj famozni video gdje su te 2 zastave prikazane istovremeno?
Fino Alla Fine
- pigmalion
- Formula 1
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
McLaren je moja ( tajna ) ljubav,.... oduvijek. Tj., Ron Dennis.AlkY je napisao/la: 04.07.2020., 19:13 Ljudi pocnite navijati za McLaren , a ne Racing Point.
McLaren barem ima autohtoni proizvod a ne kopirku. Valjda se vise cijeni kad nesto sam napravis![]()

Nema ga sada, ali ja si mogu "priuštiti" nostalgiju jer se živo sjećam McLarena i Rona Dennisa iz 90-tih. Nešto i iz 80-tih.

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- gjoko-mkd
- Formula 2
biću saglasan stobom, ali pod uvjetom da obrišeš sliku..kako kažu avatar i tako nešto ispod tvog imenaFerrari je napisao/la: 04.07.2020., 20:36Meni vjera i savjest ne nalaže da navijam za McLaren.AlkY je napisao/la: 04.07.2020., 19:13 Ljudi pocnite navijati za McLaren , a ne Racing Point.

- Ferrari
- Formula 1
Meni je kolega Frantic rekao kada je otišao M.A. da ga maknem s profilne slike i da stavim Mr. Binotta.gjoko-mkd je napisao/la: 04.07.2020., 21:22biću saglasan stobom, ali pod uvjetom da obrišeš sliku..kako kažu avatar i tako nešto ispod tvog imenaFerrari je napisao/la: 04.07.2020., 20:36Meni vjera i savjest ne nalaže da navijam za McLaren.AlkY je napisao/la: 04.07.2020., 19:13 Ljudi pocnite navijati za McLaren , a ne Racing Point.
Zato sam izabrao Stroll Point.![]()
Izgleda da je to bila greška. Vraća se Maurizio.

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
https://twitter.com/Vetteleclerc/status/1279483906245476352
https://twitter.com/Vetteleclerc/status/1279484403069181953
Vuk je ozbiljan izgleda...
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Fair enough , razumijem totalnoFerrari je napisao/la: 04.07.2020., 20:36Meni vjera i savjest ne nalaže da navijam za McLaren.AlkY je napisao/la: 04.07.2020., 19:13 Ljudi pocnite navijati za McLaren , a ne Racing Point.

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Čak je i Totu dosta Mattije 

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Zna Toto šta govori.
Na power stazi svi su napredovali osim RB i ekipa sa Ferrarijevim motorom. S tim da je kod RB zaostatak marginalan. https://twitter.com/PHortonF1/status/1279416753974542337 Ali iz nekih razloga, objašenjenja koja dobijamo od Matie još uvijek prolaze kod navijača.
Na power stazi svi su napredovali osim RB i ekipa sa Ferrarijevim motorom. S tim da je kod RB zaostatak marginalan. https://twitter.com/PHortonF1/status/1279416753974542337 Ali iz nekih razloga, objašenjenja koja dobijamo od Matie još uvijek prolaze kod navijača.
- Ferrari
- Formula 1
Samo trebate zapamtiti da je razvoj motora praktički zamrznut do kraja 2021.
Može se samo raditi na MGU-K, Bateriji i elektronici.
Ne može se raditi na baš motoru, MGU-H ni Turbini. Tako da ciao ragazzi.
Navodno iz Maranella kažu da ih motor košta pola sekunde.
Može se samo raditi na MGU-K, Bateriji i elektronici.
Ne može se raditi na baš motoru, MGU-H ni Turbini. Tako da ciao ragazzi.
Navodno iz Maranella kažu da ih motor košta pola sekunde.