Max Verstappen

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Iceman je napisao/la: 07.01.2020., 14:53 Ne kuzim @Ferrari al fakat si izvalio s ovom tvrdnjom da ako Hamilton dođe Leclerc bi bio No1.
6 ili 7 WDC nikad nece biti drugi vozac gdje god dođe, nije to ni Schumi bio Rosbergu.
Pogotovo alfa likovi poput Schumija, Hamiltona, Alonsa, pokojnog Senne itd.
Ako Ferrari odluči da neće nastaviti sa Vettelom oni dovode sigurno No.2 vozača.

Pa to je i Binotto već rekao. Ne žele imati cirkus u ekipi s vozačima ako ne moraju.

Zato i govorim da nema smisla da dovode Hamiltona jer pod prvo imaju Leclerca kojeg su potpisali do 24', i koji bi odlaskom Vettela svakako postao prvi vozač ili bi to tražio. I zašto ne bi? Bio bi tu u trećoj godini i ne bi sebi dopustio da Hamilton koji je prvak 6x odjednom postane No.1 pokraj njega, a ovaj tek došao.

Uostalom opet ponavljam Hamilton bi imao 36-37 godina tada...nema ni smisla dovoditi njega.

Ili ostavi postavu koja je do 2023. otprilike pa onda radi veće promjene ili neće više s Vettelom pa će ubaciti tu Bottasa primjerice.

@HarKI
Pa zato ti i govorim. Nema smisla ta glasina... meni nikada nije ni imala.

To jedino Lewis možda koristi u pregovorima sa Wolffom da bi izvukao više para u novom ugovoru.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
The Japanese manufacturer should have ensured coverage of part of Max's engagement, confirming Honda's growing involvement in the Red Bull project, and this has allowed Verstappen most likely to exceed the 40 million euro per season threshold.
https://twitter.com/Motorsport_IT/status/1214558101120020480 Ma ne vjerujem da je 40 mil. po sezoni, teško...
Neki drugi izvori kažu 20-25 mil. što je i realno...

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
i meni je 40 previše. 25 mi je realno.
a da honda plaća dio maxove plaće...zadnji put smo to radili s alonsom. :mrgreen:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
a ovdje se spominje 16 milja...dolara.
https://www.grandprix247.com/2020/01/08 ... qa52q6p90E
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
To mi je premalo s obzirom da je imao oko 12 mil. €
Mediji svašta pišu samo da se čita, ko zna šta je pouzdano...

Ovdje se spominje 40 mil. dolara i da nema klauzule...

https://www.formulapassion.it/motorspor ... 75080.html

Nemam pojma, pisao sam gore da mi je to nekako previše 40 mil... prognozirao bih nekih 30 mil. €, morali su ga sigurno platiti barem duplo nego što je imao, što je i zaslužio...

Evo Marko priznaje da su morali reagirati zbog šuškanja Hamilton - Ferrari ( u što sam uvjeren da nema ništa od toga ) da je postajao strah da Max ne bi otišao u Mercedes, zato ga sigurno moraš masno platiti i uvjerit u projekt...

https://www.formulapassion.it/motorspor ... 75100.html

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Evo Max vozi alternativni Australski GP ako koga zanima:

slika

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Probao sam to danas gledati, prvenstveno zbog Maxa, i dosadilo mi je nakon 5 minuta. Uopce ne razumijem privlačnost e-utrka :neznam:

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Ne znam ja često pogledam e-racing i njega jer mi izgleda da kad god nema obveze prema Red Bullu, igra ove trkače simulacije raznih serija online.
slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
Navija za: McLaren
I on i Lando su jako jako cesto na takvim e utrkama :D
slikaslika slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
slikaslika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Pa mogao je uzeti šleper limenki Red Bulla. :mrgreen:
Sad ozbiljno, jedino je mogao kupiti, štatijaznam, NSX (to mi prvo pada na pamet) ali ni to nije "nivo" Ferrarija.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 16.06.2020., 06:52 Pa mogao je uzeti šleper limenki Red Bulla. :mrgreen:
Sad ozbiljno, jedino je mogao kupiti, štatijaznam, NSX (to mi prvo pada na pamet) ali ni to nije "nivo" Ferrarija.
ima on aston martine na raspolaganju...i to me boli. :mrgreen:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
zekohonda je napisao/la: 16.06.2020., 08:56
Frantic je napisao/la: 16.06.2020., 06:52 Pa mogao je uzeti šleper limenki Red Bulla. :mrgreen:
ima on aston martine na raspolaganju...i to me boli. :mrgreen:
Neće još dugo. :mrgreen:
Ustvari kod NSX sam se zeznuo.
Ne treba je kupovati, trebali bi mu dati jednu (tj. trebali bi im, sve četvorici).
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 5 mj
Navija za: Honda
Inace jako dobar kanal!! Za preporuku koga zanima!!! https://youtu.be/f1_UK2TmgdM
Engine mode 11!
Position 5!

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Nakon mjesec dana nabrijavanja i maštanja o naslovu, danas je uslijedio hladan tuš. Pola sekunde zaostatka na ovako kratkoj stazi je previše. Vidjet ćemo kako će to sutra izgledati u utrci, ali ako sam dobro popratio dešavanja s FP-ova, Maxu se ne piše dobro. Polažem nadu u alternativnu taktiku i više temperature, a na duže staze i u RB-ov razvoj kroz sezonu. Naivno se nadam da još nije sve gotovo :)

Inače, još jedne dobro odvožene kvalifikacije za Maxa. Odvozio je dobar krug u Q2 kad se trebalo kvalificirati na tvrđoj gumi, a onda je u Q3 bio uvjerljivo brži od Albona. Istina, Albon je nepravedno vozio sa starijom verzijom prednjeg krila i Bottas ga je koštao zadnjeg pokušaja u Q3, ali ne vjerujem da bi to išta bitnije promijenilo u njihovom dvoboju.
Sutra u najmanju ruku očekujem postolje.

#GOMAX #TOTHEMAX
#MAX>CRYMILTON&GRAZIERAGAZZI

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Znači nakon svog onog ku*cenja Hornera, Helmuta i Maxa, ispali se ćorak u kvalama?

Honda našla čudo? Da i njih nije FIA po prstima?

Nekako su bili jako specifični iz RBR-a oko Ferrarijevog PU.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Ferrari, Vet, Max
I mene je RB razočarao. Mercedes je baš superioran svugdje. :?
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

I2oni
Karting
Karting
S nama već: 8 god
Navija za: Honda
Ferrari je napisao/la:Znači nakon svog onog ku*cenja Hornera, Helmuta i Maxa, ispali se ćorak u kvalama?

Honda našla čudo? Da i njih nije FIA po prstima?

Nekako su bili jako specifični iz RBR-a oko Ferrarijevog PU.
Barem deru ferrari

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

AlkY
Formula 1
Formula 1
Navija za: McLaren
Kako sam tamo na clanku i napisao , malo prehrabre izjave iz RB tabora.
Barem sta se tice danasnjih kvala. Daleko je to od tijesnoga sa Mercedesom. Pola sekunde na najkracoj stazi. Sta bi bilo da je duza staza.
Totalna suprotnost od njihovih najava.
Da nije Max za bolidom bilo bi to jos duplo losije.
slikaslika slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡