JoÅ” 24 minuta do kraja, HAM vodi s 1:05.140
Njihov moto mi se jako sviÄa, pritom milsim na Srkija. Samo pozitivne misli, sve se može reÅ”iti ako pozitivno misliÅ”. Stvarno kako to dvoje ranije nisam neÅ”to podnosio ove godine mi se miÅ”ljenje izmenulo za 180 stepeni. Mada mahom mrzeo sam sve nakon Å”to smo morali mi u Srbiji živeti bez Aleksandra BabiÄa. Evo sad je 10 godina a ja ga joÅ” nisam preboleo, a nemam srpski Eurosport da ga Äujem kako prenosi FE. Izem ti sve._bataziv_0809 je napisao/la: 04.07.2020., 13:02 Koji giganti komentatori SK1, Srdjan se javlja iz karantene, pozitivan je na covidali evo upravo se u eteru dogovorise da ce skupa i utrku komentarisati :thumbup:
Stroll izgleda neloŔe kakav je bio.Vettel-Ferrari je napisao/la: 04.07.2020., 13:28 Šteta je samo Ŕto neko drugi ne vozi umjesto Strolla taj RP, ali onda ne bi bio rozi W10, jebiga...
Ja ne vidim problem.AlkY je napisao/la: 04.07.2020., 14:35 Nije mi toliko krivo sta McLaren nije onakav kakav sam ocekivao.
Ali mi je krivo sta je ispred njih ekipa sa tim umjetnim bolidom.
Znaci ekipa koja prstom nije mrdnula ,dobila gotov bolid koji su joj slozili inzenjeri druge ekipe ,e to mi je krivo.
Jer to se nebi smjelo dogadati.
FIA je potvrdila da je sve pogledala i proÄeÅ”ljala i RP je pokazao svoje nacrte, CFD itd. i utvrÄeno je da je sve ok.AlkY je napisao/la: 04.07.2020., 14:44 Pa sta je negdje objavljeno da su sami crtali , dizajnirali i radili bolid ?
Da apsolutno nista od toga nisu dobili od Mercedesa?
Ako je objavljeno onda nisam to popratio , onda moje isprike.
A ako nije nigdje objavljeno/dokazano , nego samo neka vjerovanja i nadanja onda nista od toga. Onda je to daleko od toga kako si ti napisao.
Ili to nisam vidio , ili sam vidio pa zaboravioFerrari je napisao/la: 04.07.2020., 14:50FIA je potvrdila da je sve pogledala i proÄeÅ”ljala i RP je pokazao svoje nacrte, CFD itd. i utvrÄeno je da je sve ok.AlkY je napisao/la: 04.07.2020., 14:44 Pa sta je negdje objavljeno da su sami crtali , dizajnirali i radili bolid ?
Da apsolutno nista od toga nisu dobili od Mercedesa?
Ako je objavljeno onda nisam to popratio , onda moje isprike.
A ako nije nigdje objavljeno/dokazano , nego samo neka vjerovanja i nadanja onda nista od toga. Onda je to daleko od toga kako si ti napisao.