Plan "F" bio onda bio "Fuuuck....

Plan F je kada idu na Fastest lap tj. Bod za najbrži krugLH44 je napisao/la: 02.07.2020., 10:14Ma na kojoj trci su imali plan FFerrari je napisao/la:Meni je i dalje najdraži Plan F.senna66 je napisao/la: 01.07.2020., 22:30 Vidim imamo više volje raspravljati o posterima nego o samoj momčadi i očekivanjima.![]()
Kad smo kod razočaranih, podsjetilo me na onu našu UOFO (Udruga oboljelih od Ferrarijevih obećanja).
Jbt nekoć smo imali barem neka obećanja i neko slijepo radovanje sezoni, sada ni to. Ugasio Binotto svaku nadu.
Nekoć smo bili prvi na testiranjima...
Nekoć smo imali samo plan A i B....
#nostalgija
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk
I onda plan F propadne kad Lewis postavi FL na hard gumama starim 20 krugova ili koliko je već bilo u FrancuskojFerrari je napisao/la: 02.07.2020., 13:47 Plan F je kada idu na Fastest lap tj. Bod za najbrži krug![]()
Bez zajebancije. Uvijek kada čuješ "Plan F" stoji Fastest lap i pokušaj uzimanja boda.
Kao u Velikoj Britaniji u zadnjem krugu dobije mod motora i uzme FLavetma je napisao/la: 02.07.2020., 17:32I onda plan F propadne kad Lewis postavi FL na hard gumama starim 20 krugova ili koliko je već bilo u FrancuskojFerrari je napisao/la: 02.07.2020., 13:47 Plan F je kada idu na Fastest lap tj. Bod za najbrži krug![]()
Bez zajebancije. Uvijek kada čuješ "Plan F" stoji Fastest lap i pokušaj uzimanja boda.![]()
Ne kaže se tako...nego ,,ovako,,
Ova izjava je ono rekao sam svašta, ali u biti ko da sam šutiojosip123 je napisao/la: 03.07.2020., 23:38 Kakve veze korona uopće ima sa jednim ugovorom?![]()
![]()
Jadniji izgovor i izvlačenje iz svega ovoga nisam odavno vidio. Dokaz samo koliki su nesposobnjakovići u Ferrariju.![]()