VN AUSTRIJE 2020. | 03.-05. srpnja
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
Zabrinuo me Red Bull.. e sad dal je to skrivanje karata ili je novi nadograđeni motor promašaj kao što sam i slutio.. vidjet će se.
-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Na kraju ce Ferrari sa novom verzijom za Madjarsku izgleda probati da sustigne merc. Prosto ne mogu da vjerujem kako tako useru sve za manje od dvije godine. Racunam da su 2018. bili najblizi mercu. Sto se tice RBa, ne znam sta da mislim 

Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- Wehrlein94
- GP3
Kakve su ono bolesne najave od strane Red Bulla još sinoć... danas ili zbilja skrivaju karte ili su užasno loši 

- The Simpsons
- Karting
- S nama već: 9 god 7 mj
Biće da im svaka dlaka smeta.Wehrlein94 je napisao/la: 03.07.2020., 17:16 Kakve su ono bolesne najave od strane Red Bulla još sinoć... danas ili zbilja skrivaju karte ili su užasno loši![]()
Ako uvjeti u ned. budu sunčano bez vjetra biće bolji.
- Azavi
- Karting
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari, Raikkonen
- Kontakt:
Samo što su ove godine utrke puuno bliže jedna za drugom, pa ako si na vrhu na početku bit ćeš neko vrijeme tamoKrstas je napisao/la: 03.07.2020., 18:15 Racing point me posjeca na Has proslih sezona. Prve 2,3 trke na vrhu, kasnije padaju. Tako nesto ocekujem od Racing Pointa. A i iskreno ne bih volio da oh gledam na vrhu...
"I continuously go further and further learning about my own limitations, my body limitation, psychological limitations. It's a way of life for me." - Ayrton Senna
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Trebalo bi onda nekako objasniti race pace...Har Kl je napisao/la: 03.07.2020., 18:44 Max nije zabrinut zaostatku za Mercedesom na slobodnom treningu.
https://twitter.com/max33verstappen/status/1279071955438776322
S obzirom na RBR najave, moraju biti odmah do Mercedesa.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Wehrlein94
- GP3
Ne znam kakvu igru igraju u Red Bullu... večeras idem na put pa neću moći gledati ni 3. trening a ni kvale,ali veselim se vidjeti rezultate kad se vratim kući.. Srećom,utrku u nedjelju ću moći pogledati
-
Kico
- Formula 2
- S nama već: 5 god 5 mj
- Navija za: Honda
Engine mode 11!
Position 5!
Position 5!
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Latifi se izgleda nije baš pronašao s bolidom.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.