Ferrari je napisao/la: 02.07.2020., 13:48
Najlakše je upisati u gugl Sky Sports F1 free live stream pa što otvori.
Ja imam ovu app i radi savršeno...100 puta bolja nego Mobdro
Watch your favorite TV Channel live on TVTAP Android App. Download the app: http://tvtap.net/
Instalirao sam , kanali koji nisu uzivo rade savrseno. Ali cim krene prijenos uzivo krene i stekanje . Dali je do mog neta ili aplikacije , to neznam.
Do aplikacije nije, vjeruj
Takođe skinuo, evo me na poslu, SK1 Srbija fercera savršeno
I bolje je od Mobdra
Imaš i WSS (doctor dance), kao i Live Net TV, a da i ja ponovim za ovaj sportsurge
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Probao sam sve moguce aplikacije.
Na nekima mi se sucelje nikako ne svida pa odustao.
I meni je ja ovoj Sportklub i Arena radile odlicno. F1 kanal spanjolski i Sky mi stekaju
avetma je napisao/la: 03.07.2020., 11:44
Ferrari čudno zvuči, potpuno drukčije od prošlih godina
I ja sam primjetio čudan zvuk, ali nisam bio siguran je li drugačiji od prošlogodišnjeg ili sam se ja previše navikao na zvuk motora F1 2019 igri zadnjih mjeseci, koji je bitno drugačiji od ovog.
Ove sezone me , cak , zanima i dvoboj u Williamsu. Svaka cast Kubici , ali Russel nije imao nikakvu konkurenciju u njemu , moze netko reci sta hoce.
Latifi ce biti definitivno veci zalogaj za Russela , tesko da ce bas nad njime napraviti metlu kao nad Robertom.
Uglavnom , biti ce zanimljivo za popratiti.
AlkY je napisao/la: 03.07.2020., 11:59
Latifi ce biti definitivno veci zalogaj za Russela , tesko da ce bas nad njime napraviti metlu kao nad Robertom.
Sve osim metle bit će iznenađenje. Latifi nije na Russellovoj razini.