E moj Wolff ...
Bilo je mnogo boljih i originalnijih ideja, recimo potakneš Mercedes AMG F1 da donira milion u Hamiltonov fond, obojiš jedno krilce u crno i svi zadovoljni.
Toto Wolff: “Black livery was Lewis Hamilton’s idea”
Har Kl je napisao/la: 02.07.2020., 00:17
E moj Wolff ...
Bilo je mnogo boljih i originalnijih ideja, recimo potakneš Mercedes AMG F1 da donira milion u Hamiltonov fond, obojiš jedno krilce u crno i svi zadovoljni.
Toto Wolff: “Black livery was Lewis Hamilton’s idea”
Mercedes će doći za modifikovanom verzijom PU.
Modifikacije neće utjecati na performanse.
https://twitter.com/andrewbensonf1/status/1278599781372354560
Prica se da je Bottas namjerno usporio da Lewis padne za mjesto. Naravno da je sve moguce.
Ali u tom trenu kad je Lewis dobio kaznu , vjerojatno su javili Bottasu za kaznu. Ali nekako sumnjam da su mu javili i koliko je netko iza Lewisa , i da Lewis ima sanse izgubit podijum od nekoga. A pogotovo sumnjam da su mu javili zadnji krug da je Lando 6 sek iza Lewisa , pa se onda ovaj sjetio malo zakocit Hamiltona
Multi 21 je napisao/la: 06.07.2020., 21:18
Je li tko slučajno pratio Bottasov onboard pri kraju kad je usporio?
Da nije išao povući malo Lewisa?
Da kolega, isto sam i ja primetio. Možda je hteo Hamu dati malo slipstrima uz DRS ali nije pomoglo. Čak sam pomislio da će Bottas pustiti Hamiltona pa da ovaj ima praznu stazu bez prljavog vazduha.
Jedna od rijetkih utrka gdje su Mercedesovi stratezi 'zajebali' a Mercedes opet pokupio brdo bodova još uz sve puste kazne Hamiltona.
Mercedes kad griješi te pogreške nikad ne ispadnu skupe, u većini slucajeva.
Fulao sam za 8 bodova
80 od 88 mogućih.
Syebali ih Mclareni i "Albon".
U Mađarskoj očekujem 44 boda, hladno.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.