Thx dečki..
Exp, obećajem da ću sljedeće godine biti barem isto lijen kao ove.
Tješim se kako sam sad u godinama kad je Brad Pitt bio tipo top, a još stignem doći do "George Clooney" faze.
Btww. sve najbolje Zeusu. Kažu da dva strijelca teško staviti u isti lonac.
hattrick je napisao/la:Thx dečki..
Exp, obećajem da ću sljedeće godine biti barem isto lijen kao ove.
Tješim se kako sam sad u godinama kad je Brad Pitt bio tipo top, a još stignem doći do "George Clooney" faze.
Btww. sve najbolje Zeusu. Kažu da dva strijelca teško staviti u isti lonac.
Ne znam za tebe, ali ja se, kao lav, sa svim strijelcima koje znam, dobro slažem
hattrick je napisao/la:Exp, obećajem da ću sljedeće godine biti barem isto lijen kao ove.
Treba neko da nam "upotpunjava program" sa raznoraznim sadržajima naredna 4 mjeseca.
Evo ga u 37-oj, dodjela Oscara 2000.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
alonso5 je napisao/la:Evo da i ja cestitam rodjendan Zeusu sa zakasnjenjem i Hattu
Kad vec spominjete strijelce i ja sam strijelac jer mi je sutra rodjendan
Thx ekipa.. i nadam se da ćete te godine i vi doživjet u društvu F1pulsa. Za one koji nisu u 37-mima, utješit ću ga da će brzo doći do njih, jaaako brzo.... iz vlastitog iskustva.