Limeni ljubimci (sadašnji i bivši)
Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Ovaj RS4 je brutalan on cestu jede kako dobro ide ali zato i malo vise trosi ali sve opet zavisi od vozaca.A vidjemo sam te Lagune onako simpaticna auta.Samo meni je Peugeot nekako drazi.
@Ex imas li kakvih problema u pronalazenju dijelova za Lagunu jer je za Francuza teze nac dijelove a i dijelovi nisu bas jeftini.
@Ex imas li kakvih problema u pronalazenju dijelova za Lagunu jer je za Francuza teze nac dijelove a i dijelovi nisu bas jeftini.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- fap
- Baniran
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: mclaren
Dobra tema bar cemo imati sta za pisanje u pauzi do sledece sezone.Ja vozim Peugeota 406 benzinac od 2002 vozim samo peugeote imao sa 405posle 406 -97god pa 406 karavan 2001god i sad 406 limuzina 2001 god a i brat vozi Pezoa 607 .Inaca svoja vozila sam odrzavam posto volim auto mehaniku i to me opusta .Sto se tice francuza pogotovo pezoa po meni to su ekstera vozila pod uslovom koje pare dajete pri kupovini.Auto koji mnogo pruza za te pare.sto se delova za Francuze tice pa to je vazilo mozda pre 20-30godina da su francuzi skupi sada bar kod nas verujem da su cene delova mozda i jeftinije nego kod nemackih vozila.Da se razimemo i ja sam za Nemacka vozila kad bi imao para dovoljno da kupim nesto novije ali ovako po meni bolje da vozim nekog novijeg Francuza nego nekog Nemca ko zna koliko starog.
Navijam za Mclaren,Ferrari,Mercedes,RB,Willijams.
Hamilton,Alonso,Vettel,Raikonen,Baton,Perez.,pa i ja de se pridruzim trendu navijanja za celu F1
Hamilton,Alonso,Vettel,Raikonen,Baton,Perez.,pa i ja de se pridruzim trendu navijanja za celu F1
- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1
Očekivao sam Hondu zeko 
Inače od mog iskustva jedino mogu prokomentirat Peugeot. Vozim nikad goru 206-icu i koja se nakon pređenih 100+km počela izuzetno kvarit. O francuskoj elektronici bolje da ne govorim. Samo problema sa snjima. Tako već par godina nemogu zatvorit auto standarno sa ključem , panorama roof koju također iman mi se u zadnjih 5 godina, 3 puta pokvarila. Popravak u ovlaštenom servisu polovica vrijednosti tog auta
A i o ostalim modelima neman nekih ljepih riječi
Inače smatram Njemce najboljim i najkvalitetnijim autima na svijetu, pogotovo zlatnu Njemačku trojku Mercedes-Audi-BMW (tim redom, nekako
)
I da ne volim karavane

Inače od mog iskustva jedino mogu prokomentirat Peugeot. Vozim nikad goru 206-icu i koja se nakon pređenih 100+km počela izuzetno kvarit. O francuskoj elektronici bolje da ne govorim. Samo problema sa snjima. Tako već par godina nemogu zatvorit auto standarno sa ključem , panorama roof koju također iman mi se u zadnjih 5 godina, 3 puta pokvarila. Popravak u ovlaštenom servisu polovica vrijednosti tog auta

A i o ostalim modelima neman nekih ljepih riječi
Inače smatram Njemce najboljim i najkvalitetnijim autima na svijetu, pogotovo zlatnu Njemačku trojku Mercedes-Audi-BMW (tim redom, nekako

I da ne volim karavane

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
još jednom, kad budu moje pare u igri, kupujem civica iz devesprve-druge! 

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
nije to zezancija, to je realnost!raca je napisao/la:Ma znam da mrziš Toyotu, zato te i zezamzekohonda je napisao/la:još jednom, kad budu moje pare u igri, kupujem civica iz devesprve-druge!

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
raca
- GP3
- Navija za: McLaren
Razumim te potpuno jer meni je ista situacija sa svime gdje piše Fiat. Takav auto mogu voziti samo ako mi ga netko pokloni i to novog, registriranog, da plačam samo pola cijene goriva i ni lipe ne ulažem u bilo štazekohonda je napisao/la:nije to zezancija, to je realnost!raca je napisao/la:Ma znam da mrziš Toyotu, zato te i zezamzekohonda je napisao/la:još jednom, kad budu moje pare u igri, kupujem civica iz devesprve-druge!
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Za sada mi još nije ništa trebalo, ali dijelovi su zasigurno malo skuplji jer je viša klasa auta. Pa što se tiče cijene, danas je to tu negdje, prije je bila veća razlika. Jedino s kim možeš osjetno jeftinije proć je Fiat. Jedino što sam mjenjao su kapice za ventilealonso5 je napisao/la:Ovaj RS4 je brutalan on cestu jede kako dobro ide ali zato i malo vise trosi ali sve opet zavisi od vozaca.A vidjemo sam te Lagune onako simpaticna auta.Samo meni je Peugeot nekako drazi.

@raca - Što se dogodi s Fiatom

U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Vidiš, ja imam Fiata, i prezadovoljan sam s njim. Već sedam godina samo redovni servisi + par sijalica. I to je to.
Ja bi npr. VW uzeo samo kad bi mi ga neko džaba dao (skidam kapu Golfu 2
). I to samo s namjerom da ga prodam kakvom balkancu kome je "Das Auto" svetinja, da uzmem auto iste klase (koje je čak i kvalitetnije i koje se manje kvari) i još da mi ostane novaca da barem tri naredne godine registrujem auto i da sipam gorivo.
Ne znam kako je Hrvatskoj, ali u BiH ljudi još uvijek na pomen VW doživljavaju strahovite orgazme.
U principu meni se VW "ne sviđa" upravo zbog našeg balkanskog mentaliteta. I ničim ta auta ne zaslužuju toliku cijenu, ni nova, ni polovna.
Ja bi npr. VW uzeo samo kad bi mi ga neko džaba dao (skidam kapu Golfu 2

Ne znam kako je Hrvatskoj, ali u BiH ljudi još uvijek na pomen VW doživljavaju strahovite orgazme.

U principu meni se VW "ne sviđa" upravo zbog našeg balkanskog mentaliteta. I ničim ta auta ne zaslužuju toliku cijenu, ni nova, ni polovna.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
raca
- GP3
- Navija za: McLaren
I u Hrvatskoj je situacija ista. Možda Hrvatska je zemljopisno i izašala malo iz okvira Balkana, ali je Balkan još uvjek ostao u velikoj većini Hrvata. Što se WW tiče, Golf je još uvijek zakon( ne Žuja), iako se mora priznati da njihova vozila sa TDI motorom stvarno jesu dobra za naše standarde. A Fiat? Gledao sam ljude kako plaču nad njim. Oćeš zbog limarije, oćeš zbog motora. Navodno su se u svemu popravili što se tiče novijih modela, ali ja ne želim razbijati glavu o tome kako ću proći s Fiatom. Jednostavno ne gledam i ne pratim. Ima dovoljno drugih auti da se opečeš. Mitsubishi npr.Frantic je napisao/la:Vidiš, ja imam Fiata, i prezadovoljan sam s njim. Već sedam godina samo redovni servisi + par sijalica. I to je to.
Ja bi npr. VW uzeo samo kad bi mi ga neko džaba dao (skidam kapu Golfu 2). I to samo s namjerom da ga prodam kakvom balkancu kome je "Das Auto" svetinja, da uzmem auto iste klase (koje je čak i kvalitetnije i koje se manje kvari) i još da mi ostane novaca da barem tri naredne godine registrujem auto i da sipam gorivo.
@ Marko, evo tu bi se mogao naći odgovor i na tvoje pitanje o Fiatu
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Sto se tice VW oni imaju jako siroku primjenu pritom mislim na njihove motore jer ih ubacuju i u Audie i Skode i da ne nabrajam ostale.Ja bas i nisam neki zaljubljenik u VW sto se tice kao auta ali njihov motor je sasvim nesto drugo.Npr. uvijek bi prije izabrao Audia A4 nego Golfa IV oni imaju isti motor u sebi ali ipak Audi je Audi.Imali neko da BMW voza mislim sto se njih tice ja to auto nikad sebi ne bi uzeo jer ih nevolim.Skode su mi fine pogotovo ove novije tipa Octavia,Superb pa cak sam vidio i skodu RS tipa na principu kao kod Audia RS a vjerovatno imaju i isti motor.
Moj Frend voza Fiata i nezz sta bi reko ne svidjaju mi se ta auta jer Talijan je to ipak nemoze on sa Svabom nikako.
Moj Frend voza Fiata i nezz sta bi reko ne svidjaju mi se ta auta jer Talijan je to ipak nemoze on sa Svabom nikako.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- dakako
- Formula 4
- Navija za: Mercedes
Vlasnik sam Golfa 5 2,0 tdi. Za nase prilike i ceste zadovoljavajuci auto,daleko od savrsenstva ali..... Trenutno sam u dijaspori i vozim (polu)auto Smart 0,8cdi. Odabrao sam ga jer mi je bio najpovoljniji kod poreza i osiguranja,ali mi se toliko svidio da ga vozim sa sobom kuci,nadam se prije bozica. Kod kuce u svom dvoristu imam jos i Sprintera 313cdi. Sva tri auta imaju svoje prednosti i mane,naravno pokusat cu si priustiti kakvu limuzinu srednje klase,ne trebam posebno naglasavati da ce biti sa zvijezdom na haubi.
Kultno auto za mene
Mercedes w123 --- 240 diesel
,ujedno i auto moje mladosti.
Prvo auto u zivotu koje sam "oprobao" voziti je zastava 750(fico).
Auto koje sam ocu neovlasteno odvozio sa parkinga u kasnim nocnom satima,naravno bez vozacke dozvole je Opel Ascona b 2.0 benzin.
U medjuvremenu sam jos svasta vozio i posjedeovao ali na ovome bih stao.
Kultno auto za mene

Prvo auto u zivotu koje sam "oprobao" voziti je zastava 750(fico).
Auto koje sam ocu neovlasteno odvozio sa parkinga u kasnim nocnom satima,naravno bez vozacke dozvole je Opel Ascona b 2.0 benzin.
U medjuvremenu sam jos svasta vozio i posjedeovao ali na ovome bih stao.

Timski igrac
- mika
- Formula 4
- Navija za: Renault, Hass
alonso5 je napisao/la:Sto se tice VW oni imaju jako siroku primjenu pritom mislim na njihove motore jer ih ubacuju i u Audie i Skode i da ne nabrajam ostale.Ja bas i nisam neki zaljubljenik u VW sto se tice kao auta ali njihov motor je sasvim nesto drugo.Npr. uvijek bi prije izabrao Audia A4 nego Golfa IV oni imaju isti motor u sebi ali ipak Audi je Audi.Imali neko da BMW voza mislim sto se njih tice ja to auto nikad sebi ne bi uzeo jer ih nevolim.Skode su mi fine pogotovo ove novije tipa Octavia,Superb pa cak sam vidio i skodu RS tipa na principu kao kod Audia RS a vjerovatno imaju i isti motor.

- mika
- Formula 4
- Navija za: Renault, Hass
Apsolutno, to su dobri prosječni auti i ništa više.Frantic je napisao/la:Vidiš, ja imam Fiata, i prezadovoljan sam s njim. Već sedam godina samo redovni servisi + par sijalica. I to je to.
Ja bi npr. VW uzeo samo kad bi mi ga neko džaba dao (skidam kapu Golfu 2). I to samo s namjerom da ga prodam kakvom balkancu kome je "Das Auto" svetinja, da uzmem auto iste klase (koje je čak i kvalitetnije i koje se manje kvari) i još da mi ostane novaca da barem tri naredne godine registrujem auto i da sipam gorivo.