Pošto sam tu sezonu slabo prati, jel bila uobičajeno to viđat kroz sezonu ili je samo tako u Valenciji bilo?
Te godine je Lotus izgledao sjajno, čudo je kako na tom temelju nisu nikad napravili ništa značajno... Grosjean je imao incidenata, ali je imao i sjajnih utrka. Ovdje je Hamiltona riješio majstorski. Šteta velika da Williams nije imao bolji vozački par...Vettel-Ferrari je napisao/la: 16.05.2020., 17:10 Da, primjetio sam da je Lotus bas konkurentan tu bio, Groesjan prestize Hamiltona cisto i uzbudljivo.
Iz perspektive zadnjih sezona ovo se cini kao fantazija...
Kad je Raikkonen prilično limitiran vozač, kao što je rekao Pedro de la Rosa,kad mu bolid odgovara,ultrabrz i sve,ali ne zna podešavati i razvijati bolid i to je činjenica.avetma je napisao/la: 16.05.2020., 17:33Te godine je Lotus izgledao sjajno, čudo je kako na tom temelju nisu nikad napravili ništa značajno... Grosjean je imao incidenata, ali je imao i sjajnih utrka. Ovdje je Hamiltona riješio majstorski. Šteta velika da Williams nije imao bolji vozački par...Vettel-Ferrari je napisao/la: 16.05.2020., 17:10 Da, primjetio sam da je Lotus bas konkurentan tu bio, Groesjan prestize Hamiltona cisto i uzbudljivo.
Iz perspektive zadnjih sezona ovo se cini kao fantazija...
Pa bilo je dosta utrka gdje se ovo dešavalo, Belgija mi recimo pada na pamet kad su bukvalno svi bili jedni iza drugih u 1-2 sekunde, osim naravno HRTa, Marussie i CaterhamaVettel-Ferrari je napisao/la: 16.05.2020., 16:47 20-ti krug, a 10 bolida jedan iza drugog, razlika iza svakog manja od sekunde![]()
Pošto sam tu sezonu slabo prati, jel bila uobičajeno to viđat kroz sezonu ili je samo tako u Valenciji bilo?
Pohvalno, tu sezonu treba dobro izanalizirati.avetma je napisao/la: 17.05.2020., 12:48 Mogla bi na Pulsu uskoro osvanuti jedna serija članaka koja prati sezonu 2012., vidjet ćemo.
Inače, @Vettel-Ferrari svakako preporučam da pogledaš 2012., ako ne stigneš cijelu onda season review pronađi.
Imam u planu barem review pogledatiavetma je napisao/la: 17.05.2020., 12:48 Inače, @Vettel-Ferrari svakako preporučam da pogledaš 2012., ako ne stigneš cijelu onda season review pronađi.
Odlicna sezona.. Svakako se isplati pogledat sto vise mozesVettel-Ferrari je napisao/la: 17.05.2020., 15:34Imam u planu barem review pogledatiavetma je napisao/la: 17.05.2020., 12:48 Inače, @Vettel-Ferrari svakako preporučam da pogledaš 2012., ako ne stigneš cijelu onda season review pronađi.![]()