Ostale serije (general)
WEC, WRC, Indy...
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Pravila NASCAR-a su savršen primjer kako motorsport pravila nebi smijela izgledati 

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Na kraju nitko nije gledao NASCAR u nedjelju?
Vidim da bi i sad trebala biti neka utrka, ali kiša malo kvari planove, sad je stala i start bi trebao biti u 1:30.

- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 2 mj
- Navija za: Raikkonen
Gledao sam u nedjelju ali sinoć nisam jer je kiša stalno padala i sad ujutro vidim ipak se održala utrka i moj Elliot izbačen iz utrke od strane Kylea Buscha .

- Wehrlein94
- GP3
Pobijedio je Hamlin,ponovno u kaotičnoj završnici ,isto kao i u Daytoni. A lik ima sreće stvarno
- Wehrlein94
- GP3
Noćas ludnica od utrke u Nascar Xfinity,dakle u nižoj seriji NASCAR-a ali u kojoj Kyle Busch dosta često nastupa i uglavnom pobjeđuje,noćas nije uspio pobjediti i baš je bio ljut hehe
Chase Briscoe ga je nadmudrio u zadnjem krugu,ludnica baš od završnice ! Predobro ! Pronađite si na YT.. Toyota 500 Darlington Xfinity upišite. Extra završnica !
Chase Briscoe ga je nadmudrio u zadnjem krugu,ludnica baš od završnice ! Predobro ! Pronađite si na YT.. Toyota 500 Darlington Xfinity upišite. Extra završnica !
- Wehrlein94
- GP3
Večeras u 2 po našem vremenu,COCA COLA 600 utrka u NASCAR-u
Stage 1 is set to end at Lap 100, Stage 2 at Lap 200, Stage 3 at Lap 300, and the final stage slated to conclude on Lap 400.
Dakle,užasno dugačka utrka

Stage 1 is set to end at Lap 100, Stage 2 at Lap 200, Stage 3 at Lap 300, and the final stage slated to conclude on Lap 400.
Dakle,užasno dugačka utrka
- alokin2411
- F1puls suradnik
- S nama već: 8 god 1 mj
U ponoć, ne u 2. Prekasno, možda ostanem budan prvih par krugova 

- Wehrlein94
- GP3
e hvala na ispravci,da da..6 po njihovom je 00 po našem. sorry ma nisam provjeravao točno vrijeme. super,taman završim smjenu i palim stream i gledam utrkualokin2411 je napisao/la: 24.05.2020., 15:15 U ponoć, ne u 2. Prekasno, možda ostanem budan prvih par krugova![]()

- alokin2411
- F1puls suradnik
Ja se probudio, ovi još uvijek voze 

- Wehrlein94
- GP3
DAAA ,pa nisu normalni.. početak je kasno oko 40 minuta,ma daj,gledao sam do 27. kruga i otišao spavat.
Vidim pobjedio je Keselowski
- alokin2411
- F1puls suradnik
Nisam izdržao do starta, ali sam zato pogledao zadnjih 90 krugova 

- Wehrlein94
- GP3
alokin2411 je napisao/la: 25.05.2020., 15:21 Nisam izdržao do starta, ali sam zato pogledao zadnjih 90 krugova![]()
svaka čast što si uhvatio najbolje ,a gle,ja volim da se te utrke održavaju,barem imamo nešto za gledati. Čak i ovaj NASCAR truck series pogledam highlightse.
Evo Elliott pobijedio Buscha u truck race sinoć.
Fora je koliko Ameri ne vole Kyle Buscha pa je svaka pobjeda nekog drugog kada on nastupa u nižoj seriji veliki uspjeh za sve fanove hehe
Iako,ja nemam ništa protiv Kylea,čak i navijam više za njega nego za Jimmy Johnsona,Harvicka i ostalih velikana koji trenutno voze .
- alokin2411
- F1puls suradnik
Sinoć otkazano, dobro da se nisam budio
Noćas u 1 po našem vremenu. @Wehrlein94 neki dan se probudim u 3 ujutro i slučajno sam uspio odgledati dio te utrke na kojoj je pobijedio Elliott. Tijekom utrke sam se sjetio da Natalie Decker vozi Truck Series. I gle čuda, za par minuta je završila u zidu
Btw, super su mi ove utrke kroz tjedan 

- alokin2411
- F1puls suradnik
Malo kasnim... Elliott uzeo i Cup pobjedu. Večeras se vozi u Bristolu i napokon imamo povoljniji termin (21:30) 

- alokin2411
- F1puls suradnik
Ludnica od utrke
Skoro 20 prekida, 1 crvena zastava i Keselowski na kraju odnosi pobjedu 

- Wehrlein94
- GP3
Nisam gledao jer sam imao smjenu baš noćnu,dakle od 22 pa do 6 ujutro,ali pogledat ću danas highlightsealokin2411 je napisao/la: 01.06.2020., 01:36 Ludnica od utrkeSkoro 20 prekida, 1 crvena zastava i Keselowski na kraju odnosi pobjedu
![]()
- alokin2411
- F1puls suradnik
Večeras u Atlanti (21:00). Elliotta krenulo u posljednje vrijeme, lutrija mu donijela pole position 

- Wehrlein94
- GP3
Gledam,evo trećina utrke je prošla,čini mi se da Chase ima najbolji "pace",mislim da bi trebao ovo pobijediti.. Ali vidjet ćemo naravno .alokin2411 je napisao/la: 07.06.2020., 08:26 Večeras u Atlanti (21:00). Elliotta krenulo u posljednje vrijeme, lutrija mu donijela pole position![]()
- Wehrlein94
- GP3
Zadnju trećinu utrke je Harvick izdominirao ( a nije mi jasno kako ) i osvojio 51. pobjedu u karijeri .