Scuderia Ferrari
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
A kolega iz Torina mi isto potvrdio da je ovaj engleski dio krivi
Mislim, bilo bi jadno i za Binotta da je to tako reko ka da je doveo nekog juniora a ne covjeka sa podosta iskustva i talenta u vidu Sainza koji je ako se ne varam u kvalama bio brzi od svih kolega do sad, negdje sam to vidio ali nisam ziher da li je tocno..
Ispada je odmah isamaran a nije ni krocio u garazu..
Fino Alla Fine
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Evo deepl (google prevoditelj ne daje kontekst dosta puta)
Binotto on Sainz: "He is a concrete, robust, reliable pilot. He brings home points in the race, he is an excellent fighter. I believe that for us he is an excellent driver to be put by Charles' pure talent to grow and eventually win.
Gledaj, svakako računaju više na Charlesa nego na Sainza, ali malo je neobično kazati za Sainza da po ovome on mora rasti i sazriti, a ima više utrka, vozio je u više ekipa (dvije velike ekipe i sada treća), a Charles ima 40-ak utrka i 2 pobjede u Ferrariju. Ne znam... bezveze izjava.
Sumnjam da će Sainz baš tako lako prihvatiti 100% ulogu druge violine (osim ako baš striktno ne piše i ugovoru, ne znam da li bi ovaj baš pristao na to odmah u startu), ali na kraju je na njemu da dokaže koliko je brz u kvalama i utrci.
Binotto on Sainz: "He is a concrete, robust, reliable pilot. He brings home points in the race, he is an excellent fighter. I believe that for us he is an excellent driver to be put by Charles' pure talent to grow and eventually win.
Gledaj, svakako računaju više na Charlesa nego na Sainza, ali malo je neobično kazati za Sainza da po ovome on mora rasti i sazriti, a ima više utrka, vozio je u više ekipa (dvije velike ekipe i sada treća), a Charles ima 40-ak utrka i 2 pobjede u Ferrariju. Ne znam... bezveze izjava.
Sumnjam da će Sainz baš tako lako prihvatiti 100% ulogu druge violine (osim ako baš striktno ne piše i ugovoru, ne znam da li bi ovaj baš pristao na to odmah u startu), ali na kraju je na njemu da dokaže koliko je brz u kvalama i utrci.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Translate je ok, posluzi..
Kazem, zbog svegs sto znam o Sainzu sam i posumnjo da je ovaj englesi dio tocan, zato sam trazio da to pogleda ekipa kojima je talijanski prvi jezik..
Bilo bi jadno cak i za Binotta da je to tako reko, ko da je doveo Gia ili nekog jos slabijeg i sporijeg..
Slazem se da to Sainz nece prihvatit samo tako, od pocetka osim ako se ne pokaze da je Lec brzi na stazi onda mislim da ce Sainz "fall in line" kak se kaze..
Ako je pak ovo kako kazes to ugovorom definirano a on je to potpiso, pardon my french, nek se hebe
Kazem, zbog svegs sto znam o Sainzu sam i posumnjo da je ovaj englesi dio tocan, zato sam trazio da to pogleda ekipa kojima je talijanski prvi jezik..
Bilo bi jadno cak i za Binotta da je to tako reko, ko da je doveo Gia ili nekog jos slabijeg i sporijeg..
Slazem se da to Sainz nece prihvatit samo tako, od pocetka osim ako se ne pokaze da je Lec brzi na stazi onda mislim da ce Sainz "fall in line" kak se kaze..
Ako je pak ovo kako kazes to ugovorom definirano a on je to potpiso, pardon my french, nek se hebe

Fino Alla Fine
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Pa ti vjeruj medijima. Kome da vjerujem neznam ni sam.
Kad je nekim medijima tesko , a vjerojatno niti neznaju , prevesti doslovno svaku rijec.
A jedna rijec , samo malo izmjenjena , znamo da moze napraviti jako ogromnu razliku konteksta teksta.
Kad je nekim medijima tesko , a vjerojatno niti neznaju , prevesti doslovno svaku rijec.
A jedna rijec , samo malo izmjenjena , znamo da moze napraviti jako ogromnu razliku konteksta teksta.

- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Upravo to, hejtanje unaprijed Leclerca ali ne i onog koji je mozda nesto takvo i potpisao sto iskreno sumnjam.CrashOverride je napisao/la: 15.05.2020., 10:20 Translate je ok, posluzi..
Ako je pak ovo kako kazes to ugovorom definirano a on je to potpiso, pardon my french, nek se hebe![]()
Treba se opustiti i ne sve gledati dramaticno. Imali smo odlicnih feedbacka u vidu Vettela, Alonsa, Kimija, a zadnjih naslov smo osvojili 2007 odnosno 2008.
Zar stvarno netko misli da bi Carlos Sainz senior dozvolio sinu da potpise ugovor ala Massa?
- CrashOverride Verified
- Formula 1
@Iceman
Jasno..
Trasham Leclercla ili bilo koga kad nesto napravi za sto smatram da nije ok..
Ovdje ipak nemas njemu sta prigovarat ako je hipotetski druga strana ugovorno prihvatila bit no.2...
Ne vjerujem da je Sainz tako nerazborit i zeljan Ferrarija..
Jasno..
Trasham Leclercla ili bilo koga kad nesto napravi za sto smatram da nije ok..
Ovdje ipak nemas njemu sta prigovarat ako je hipotetski druga strana ugovorno prihvatila bit no.2...
Ne vjerujem da je Sainz tako nerazborit i zeljan Ferrarija..
Fino Alla Fine
- Ferrari
- Formula 1
Gledaj, ali imaš talijane koji ispod tweeta jasno komentiraju da su "uloge jasne" https://twitter.com/Gianludale27/status/1260934376969302027 https://twitter.com/gabambrosini/status/1260944234955358214 https://twitter.com/RBA193/status/1260975557241720833 https://twitter.com/Mad24787/status/1260994544390287363 https://twitter.com/AntonioScordato/status/1261035626503311360 Mislim, brige mene za to...meni je to bilo jasno od prvog dana, niti imam nešto protiv Čarlija.CrashOverride je napisao/la: 15.05.2020., 10:20 Translate je ok, posluzi..
Ako je pak ovo kako kazes to ugovorom definirano a on je to potpiso, pardon my french, nek se hebe![]()
Neka oni rade što žele. Ja to ne bi napravio niti bi nudio onakve ugovore...pogotovo kada ionako nismo u situaciji da imamo No.1 ekipu tj. ekipu i bolid koji su sposobni za naslove.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ma oni su sa juga Italije, nikad nisu ni znali talijanski 
Salim se al ono, ovo su rekla dvojica koja nisu nikad ni pogledala F1 nit znaju gko gdje i sta vozi
Mozda su pod dojmom otkantavanja Seba pa im sad sve vuce na to da je otkantan jer nije htio second fiddler pa je doveden Sainz da to bude..

Salim se al ono, ovo su rekla dvojica koja nisu nikad ni pogledala F1 nit znaju gko gdje i sta vozi
Mozda su pod dojmom otkantavanja Seba pa im sad sve vuce na to da je otkantan jer nije htio second fiddler pa je doveden Sainz da to bude..
Fino Alla Fine
- Ferrari
- Formula 1
Ma kako god...ionako će izaći dodatni članci i intervjui u narednim danima.
Staza i štoperica kao i komunikacija u 2021 i 2022 će pokazati sve i dati odgovore.
Sve je na Ferrariju kakvi su oni, organizacija, stabilnost, politika i sve što ide uz to. Nisam neki super optimista za naredni period, ali vidjet ćemo.
Samo da ne pokopaju dva talenta. Binotto i uprava će imati opravdanje, ako nešto krene po krivu jer će moći kazati da "imaju najmlađu postavu u zadnjih 50 godina", a već su X puta rekli da je "ekipa mlada" u zadnje 2-3 godine...
Ne bi me čudilo da neki šefovi kupuju vrijeme s ovim odlukama.
Staza i štoperica kao i komunikacija u 2021 i 2022 će pokazati sve i dati odgovore.
Sve je na Ferrariju kakvi su oni, organizacija, stabilnost, politika i sve što ide uz to. Nisam neki super optimista za naredni period, ali vidjet ćemo.
Samo da ne pokopaju dva talenta. Binotto i uprava će imati opravdanje, ako nešto krene po krivu jer će moći kazati da "imaju najmlađu postavu u zadnjih 50 godina", a već su X puta rekli da je "ekipa mlada" u zadnje 2-3 godine...
Ne bi me čudilo da neki šefovi kupuju vrijeme s ovim odlukama.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Bas, bit ce oko svega dosta teksta u narednim danima..
A ne vjerujem da se u organiziaciji ista promjenilo..
Ocekujem spore i lose reakcije tijekom utrka
Optmista nisam dok nam ne pokazu suprotno.. Jbg, navikli smo vec..
A ne vjerujem da se u organiziaciji ista promjenilo..
Ocekujem spore i lose reakcije tijekom utrka

Optmista nisam dok nam ne pokazu suprotno.. Jbg, navikli smo vec..
Fino Alla Fine
- Alen13ASC
- Formula 1
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Kvotam ovo jer sadržaj posta pogađa baš u sridu...f1zd je napisao/la: 15.05.2020., 02:29 Po meni cijela ova situacija je trčanje pred rudo....
Shvatili su da imaju generacijskog vozača u Leclercu i sad sve odmah ulažu u njega, ne razumijem to. Tko će im bolid razvijati i davati famozni feedback? Nije baš da su oni u tome briljirali u zadnjih 15 godina...
Drago mi je zbog Sainza, ali nekako ne mislim da će Ferrari vidjeti titulu u sljedećih 3-5 godina.
Moje neko skromno mišljenje je da su se Vettel I Ferrari razišli zbog skoro iste stvari zbog koje su izguvili Alonsa. Vettel svaća da Ferrari nema šampionski bolid za 2020 a shodno tome uz skoro pa nikakve promene pravila i u 2021 postalo je jasno da Ferrari neće imati šampionski bolid ni u idućoj sezoni.
Vettelu je u interesu ostati u F1 u ekipi koja se bori za naslov a nakon testiranja uvideo je da neće se moći boriti za titule ove ni sledeće godine a niko ne garantuje uspeh u 2022.
S druge strane Ferrari se bori da napravi sve da si osiguraju mirnu budućnost, uz rezanje budžeta 2022 njima je u interesu da štede te uposle Sainza koji će biti dobar No2 a istovremeno uz jako mladu vozačku postavu mogu si graditi sigurnu budućnost u kojoj mladi vozači polako razvijaju tim za vraćanje u dane stare slave te titulama. I Leclerc i Sainz imaju vremena i strpljenja čekati 5 i više godina za bolid koji može osvojiti titulu.
Vettel nema strpljenja i remeti novu filozofiju Ferrarija. Ako je ova odluka više na Vettelovoj strani onda ju 100% podržavam isto kao onomad što sam 100% poštivao Alonsovu odluku o napuštnaju Maranela. Vettel nije osvojio titulu, baš onako kao što je Alonso mislio te davne 2014, drago mi je što Alonso i Vettel zajedno imaju isto mišljenje o Ferrariju.

- senna66 Verified
- Formula 1
Meni se čini da Ferrari ionako ne radi bolid po feedbacku vozača tako da mlada postava tu ništa ne mijenja. S obzirom da su imali vrlo nagle promjene u filozofijama, i vrlo često neuspješne nadogradnje izgleda da oni imaju neki tvrdoglavi pristup. Ono, evo ti bolid ti vozi, mi mislimo da je to najbolja filozofija.
Vjerujem da je upravo to glavni razlog odlaska Vettela. Filozofija iz 2019. funkcionira samo u kvalifikacijama i na utrkama koje su power hungry, mada su i to što jesu dobili jedva su dobili. Ferrariju se očito potrefilo da Leclercu paše takav bolid više nego Vettelu pa su po svemu sudeći nastavili slično sa nešto više downforcea, barem se tako čini novi bolid.
Ako je tako onda su u Ferrariju idioti. Ne raditi bolid prema feedbacku vozača svih ovih godina je tračenje vremena i novca. Zar je toj nakupini debila bilo bolje čekati da dođe vozač kojem ta filozofija koliko toliko paše?
Vjerujem da je upravo to glavni razlog odlaska Vettela. Filozofija iz 2019. funkcionira samo u kvalifikacijama i na utrkama koje su power hungry, mada su i to što jesu dobili jedva su dobili. Ferrariju se očito potrefilo da Leclercu paše takav bolid više nego Vettelu pa su po svemu sudeći nastavili slično sa nešto više downforcea, barem se tako čini novi bolid.
Ako je tako onda su u Ferrariju idioti. Ne raditi bolid prema feedbacku vozača svih ovih godina je tračenje vremena i novca. Zar je toj nakupini debila bilo bolje čekati da dođe vozač kojem ta filozofija koliko toliko paše?

- Alen13ASC
- Formula 1
- Kontakt:
Tužno ali istinito, drago mi je što je Ferrari našao vozača uz kojeg mogu graditi budućnost i drago mi je što ih je Vettel odhebo.
ALi strašno sam besan što sada Vettel nema osigurano mjesto u 2021.
ALi strašno sam besan što sada Vettel nema osigurano mjesto u 2021.

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
Da im je bilo stalo do Vettelovog feedbacka nebi ga se olako odrekli.
-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 3 mj
Pa realno, za ovu godinu su očito išli na razvoj prošlogodišnjeg a više resursa na 2021...i desi se korona. I sad će ispast da su dogradili lanjski bolid, a 2021. će morat voziti isti bolid zbog zamrzavanja razvoja.senna66 je napisao/la: 15.05.2020., 12:28 Meni se čini da Ferrari ionako ne radi bolid po feedbacku vozača tako da mlada postava tu ništa ne mijenja. S obzirom da su imali vrlo nagle promjene u filozofijama, i vrlo često neuspješne nadogradnje izgleda da oni imaju neki tvrdoglavi pristup. Ono, evo ti bolid ti vozi, mi mislimo da je to najbolja filozofija.
- Ferrari
- Formula 1
Seb i Ferrari su raskrstili.Gilles je napisao/la: 17.05.2020., 21:14
A sta ako je ovo plan? Seb se mozda umorio od F1 a Ferrari je izrazio želju za drugim serijama. Možda Vettel osvoji triple crown?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Meni koliko znam motorsport prezime Sainz nikako ne zvuči kao nešto što bi prihvatilo jasnu i definiranu ulogu vodonoše.
Ali dobro, vrijeme će pokazati.
Osobno ne mislim da je Carlos bitno sporiji od Leclerca. Mislim da su to sve podjednaki mladići s tim da Charles ima strašnu medijsku potporu i bazu fanova pa s tim i bolji marketing.
Kako god, mlada ali nikako loša vozačka postava za Ferrari.
Ali dobro, vrijeme će pokazati.
Osobno ne mislim da je Carlos bitno sporiji od Leclerca. Mislim da su to sve podjednaki mladići s tim da Charles ima strašnu medijsku potporu i bazu fanova pa s tim i bolji marketing.
Kako god, mlada ali nikako loša vozačka postava za Ferrari.
"What a little star." May 26, 2012.