Jbte, nikakve zaštite, majica kratkih rukava, asfalt katastrofa, niđe izletne zone, gume malo deblje nego na mountain bike-u....
Najjače je kad udari "kontru", a žbunje na 30cm od desne gume
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Mene zanima kako su disali? Svi valjda znate kako je tesko disati kad si ma motoru bez kscige na 100kmh ili glavu kroz prozor na autu d9k juri 100kmh.. uzas jbt.. a udarac komarca u obraz, vrat je kao metak... Da ne spominjem pcelu, muhu, osu, komadic gume, kamencic...
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Frantic je napisao/la: 13.05.2020., 09:32
Jbte, nikakve zaštite, majica kratkih rukava, asfalt katastrofa, niđe izletne zone, gume malo deblje nego na mountain bike-u....
Meni je baš asfalt skrenio pažnju, za to je bila potrebna fakat luda hrabrost. I kod nas u BiH je bolje stanje asfalta, na pojedinim dionicama
Frantic je napisao/la: 13.05.2020., 09:32
Meni je baš asfalt skrenio pažnju, za to je bila potrebna fakat luda hrabrost. I kod nas u BiH je bolje stanje asfalta, na pojedinim dionicama
Multi 21 je napisao/la: 20.05.2020., 02:33
PTSP sam dobio. Joj Sebastiane da nije bilo tog crnog dana
Ja se još uvijek točno sjećam kako sam ja to proživio.
Utrku sam gledao na mobitelu, bacio ga i počeo lupati šakom o kauč , na tren odustao od gledanja utrke, ali sam se odmah vratio
Ja naivac, nakon Njemačke i dalje mislio da osvajamo titulu 2018. tako da sam relativno mirno proživio ovo izlijetanje. Italija je bila moje neugodno buđenje i točka poslije kojeg nije bilo povratka.