Sebastian Vettel

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Ono što sam pitao prije par stranica, nije dugo trebalo da krene. Benson s BBC-a otvara sezonu u svom stilu :mrgreen:
Vettel was beaten on every measure by a team-mate who was in only his second season in F1
"After Alonso's time at Ferrari ended in bitterness, the Spaniard asking to be released from his contract because he had lost faith in the team's ability to deliver him the third world title he craved"
overly aggressive defensive swerve off the line in Singapore that took out both Ferraris, with Verstappen pincered between them.
He does not have many especially attractive options for a man of his status - with Hamilton set to stay, Mercedes are said not to be interested
I za kraj, sad već legendarna grafika:

slika

Baš se pitam tko će biti glavna meta kad Vettel ode u penziju, koga će uzeti za zub ovakvi ograničeni idioti poput Bensona... Max? Sainz? :zubo:

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
avetma je napisao/la:
LH44 je napisao/la: 13.05.2020., 15:22
F12000 je napisao/la: 13.05.2020., 14:47 Vettel se nije htio odreći 40 mil. € godišnje :chill:
Izvor?
Čuj tebe, izvor :mrgreen:
Vala ne vjerujem da je Seb zbog love napustio Ferrari, nego zbog dužine ugovora i statusa u ekipi, jebe mu se za pare dokle god dobija više od Charlesa, + sad će ionako svima bit skresane plaće i ne vjerujem da će iko biti idiot da traži ogromnu lovu jer logično da je neće dobiti.

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Multi 21 je napisao/la: 14.05.2020., 12:44
senna66 je napisao/la: 14.05.2020., 12:26 A ako i bude iskri unutar te postave, Mercedes si to itekako može dopustiti. Ne vjerujem da će im itko do novog pravilnika konkurirati.
Zašto to misliš? Zamisli da su imali drugog pivca 2017. i 2018. , pa to bi bio show. Kradu si bodove, mogući sudari, 1000x veći presing na ekipu.
Ne bi to bilo glatko, a niti možemo RB i Ferrari isključiti iz igre.
Jer u ovom slučaju ne razmišljam objektivno, već čisto navijački.
Za boldano. Da je Ferrari barem nekog potencijala za napasti Mercedes vjerujem da bi Vettel prihvatio to što mu se u ugovoru nudilo. Za RB si vjerojatno u pravu.
slika

Testarossa
Karting
Karting
S nama već: 6 god 11 mj
Ljudi moji Vettela ću nekako preboliti ali ako ode Britta ja ću da puknem od muke majke mi. :bonk:
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Zao mi seba, na kraju bi se moglo desit da ide ko jadnicak unatoc tome sto je jedan od najvecih. Svim srcem mu zelim naslov ove godine, zasluzio je. Cak ne toliko svojim voznjama ali kao covjek, osoba, ljudina i karakter, sve je zasluzio! Ako ne nalov, ond abarem mercedes. Ne bih volio da ode iz f1...

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Nazalost svijet ne funcionira tako.
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
zelot je napisao/la: 14.05.2020., 20:19 Zao mi seba, na kraju bi se moglo desit da ide ko jadnicak unatoc tome sto je jedan od najvecih. Svim srcem mu zelim naslov ove godine, zasluzio je. Cak ne toliko svojim voznjama ali kao covjek, osoba, ljudina i karakter, sve je zasluzio! Ako ne nalov, ond abarem mercedes. Ne bih volio da ode iz f1...

Četverostruki svjetski prvak ne odlazi kao jadničak. Barem ne u očima pravih fanova, kao jadničak odlazi onima kojima je nabio razloga za hejt 2010.-2013., a kao što i sam kažeš, ako je nekom ludom srećom taj Ferrari konkurentan ove sezone, možda možda, nije nam zabranjeno sanjati :cool:
slika

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
avetma je napisao/la: 14.05.2020., 12:53 Ono što sam pitao prije par stranica, nije dugo trebalo da krene. Benson s BBC-a otvara sezonu u svom stilu :mrgreen:
Vettel was beaten on every measure by a team-mate who was in only his second season in F1
"After Alonso's time at Ferrari ended in bitterness, the Spaniard asking to be released from his contract because he had lost faith in the team's ability to deliver him the third world title he craved"
overly aggressive defensive swerve off the line in Singapore that took out both Ferraris, with Verstappen pincered between them.
He does not have many especially attractive options for a man of his status - with Hamilton set to stay, Mercedes are said not to be interested
I za kraj, sad već legendarna grafika:

slika

Baš se pitam tko će biti glavna meta kad Vettel ode u penziju, koga će uzeti za zub ovakvi ograničeni idioti poput Bensona... Max? Sainz? :zubo:
Kako je Seb bad boy...

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Ovaj lik nije normalan. Ova grafika kao da se odnosi na ulične štemere, a ne F1 vozace. Budala

LH44
Formula 1
Formula 1
senna66 je napisao/la: 14.05.2020., 21:28
zelot je napisao/la: 14.05.2020., 20:19 Zao mi seba, na kraju bi se moglo desit da ide ko jadnicak unatoc tome sto je jedan od najvecih. Svim srcem mu zelim naslov ove godine, zasluzio je. Cak ne toliko svojim voznjama ali kao covjek, osoba, ljudina i karakter, sve je zasluzio! Ako ne nalov, ond abarem mercedes. Ne bih volio da ode iz f1...

Četverostruki svjetski prvak ne odlazi kao jadničak. Barem ne u očima pravih fanova, kao jadničak odlazi onima kojima je nabio razloga za hejt 2010.-2013., a kao što i sam kažeš, ako je nekom ludom srećom taj Ferrari konkurentan ove sezone, možda možda, nije nam zabranjeno sanjati :cool:
Vala ako Seb nema gdje dogodine, ovu sezonu bih mu odmah potpisao titulu za kraj, čisto onako za hejtere :trep:
slikaslika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Nešto drugačiji pogled na Vettelovo napuštanje Ferrarija: https://twitter.com/FormulaMoney/status/1260617822260035585

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
LH44 je napisao/la: 15.05.2020., 00:15 Vala ako Seb nema gdje dogodine, ovu sezonu bih mu odmah potpisao titulu za kraj, čisto onako za hejtere :trep:
LH44 je napisao/la: 14.05.2020., 13:22 Rađe' nemoj, nije to frizura, uzmeš mašinicu, naštimaš na 6mm i promijeniš.
Vidim, ima vas više koji bi sjedili sa jednom guzicom na više stolica ;)

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Vettel-Ferrari je napisao/la: 15.05.2020., 08:47 Nešto drugačiji pogled na Vettelovo napuštanje Ferrarija:
To je standardno kad si na trzistu.. Nista neocekivano..
Ipak je to Sebastian Vettel, nije neki anonimus..
Fino Alla Fine

dmj
GP3
GP3
S nama već: 5 god 3 mj
Već nekoliko godina odgađam pisanje velikog članka o Vettelu, ponajprije zato što imam dojam da ga najslabije razumijem od svih vodećih vozača i velikih prvaka. Sada sam se ipak odlučio prihvatiti toga, dati neko svoje viđenje njegovog svijeta i načina razmišljanja, odnosno nagađati što bi se moglo dogoditi s njim.

https://telesport.telegram.hr/price/vettelova-katarza/

LH44
Formula 1
Formula 1
Har Kl je napisao/la: 15.05.2020., 09:23
LH44 je napisao/la: 15.05.2020., 00:15 Vala ako Seb nema gdje dogodine, ovu sezonu bih mu odmah potpisao titulu za kraj, čisto onako za hejtere :trep:
LH44 je napisao/la: 14.05.2020., 13:22 Rađe' nemoj, nije to frizura, uzmeš mašinicu, naštimaš na 6mm i promijeniš.
Ovo je više respekt za vozača koji je zaslužio bolje uslove za naslov tokom stinta u Ferrariju koji mu je protraćio karijeru. Uostalom ne vidim uopšte problem da vozače favorizujem kako mi koji paše i kako se koji pokaže i dokaže na stazi, ionako sam prošle sezone rekao da je Lewis što se mene tiče završio svoju priču, nema više ništa dokazat ni pokazat, u top 10, ako ne i u top 5 svih vremena je se zacementirao, mislim jasno je bilo u Bahreinu prošle godine kad je Leclerc izgubio čistu pobjedu da nisam nit' slavio nit' mi je sjela pobjeda, džaba što je Hamilton.... ali to su opet vozači, a oni su manje bitni... ekipa.... bila u fudbalu, košarci, rukometu, odbojci, hokeju, bagmintonu ili F1..... to se ne MIJENJA!!! Radije bih gledao Maldonada i Grosjeana u McLarenu 1-2 svaku trku, nego Hamilton u Mercedesu/bilo gdje drugo da obara rekorde :klopa:
slikaslika

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Sto to znaci da je Ferrari protratio Vettelovu karijeru?

Mazzacane
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Minardi
Iceman je napisao/la: 15.05.2020., 18:05 Sto to znaci da je Ferrari protratio Vettelovu karijeru?
Ovo i mene zanima. Još mi je zanimljivije kako se nikad ne čuje da je recimo McLaren protratio Buttonovu karijeru, ili Red Bull Ricciardovu ili sutra Verstappenovu ako ovaj ne osvoji nijedan naslov za njih. Nego je uvijek Ferrari jedina momčad koja
"trati" nečije karijere. :mrgreen:

LH44
Formula 1
Formula 1
Iceman je napisao/la:Sto to znaci da je Ferrari protratio Vettelovu karijeru?
Nije mu isporučivao bolid i pit wall za titulu, bolid je imao 2 sezone za potencijalnu titulu, ali vodstvo ekipe nije.

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
dmj je napisao/la: 15.05.2020., 16:19 Već nekoliko godina odgađam pisanje velikog članka o Vettelu, ponajprije zato što imam dojam da ga najslabije razumijem od svih vodećih vozača i velikih prvaka. Sada sam se ipak odlučio prihvatiti toga, dati neko svoje viđenje njegovog svijeta i načina razmišljanja, odnosno nagađati što bi se moglo dogoditi s njim.

https://telesport.telegram.hr/price/vettelova-katarza/
Dobar tekst, objektivniji od većine komentara ovdje :thumbs:
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
LH44 je napisao/la:
Har Kl je napisao/la: 15.05.2020., 09:23
Ovo je više respekt za vozača koji je zaslužio bolje uslove za naslov tokom stinta u Ferrariju koji mu je protraćio karijeru. Uostalom ne vidim uopšte problem da vozače favorizujem kako mi koji paše i kako se koji pokaže i dokaže na stazi, ionako sam prošle sezone rekao da je Lewis što se mene tiče završio svoju priču, nema više ništa dokazat ni pokazat, u top 10, ako ne i u top 5 svih vremena je se zacementirao, mislim jasno je bilo u Bahreinu prošle godine kad je Leclerc izgubio čistu pobjedu da nisam nit' slavio nit' mi je sjela pobjeda, džaba što je Hamilton.... ali to su opet vozači, a oni su manje bitni... ekipa.... bila u fudbalu, košarci, rukometu, odbojci, hokeju, bagmintonu ili F1..... to se ne MIJENJA!!! Radije bih gledao Maldonada i Grosjeana u McLarenu 1-2 svaku trku, nego Hamilton u Mercedesu/bilo gdje drugo da obara rekorde :klopa:
Znam, ali on vozi za Ferrari :?
Ti si prvi navijač McLaren-a, za kojeg sam čuo da želi da Ferrari osvoji naslov.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡