Limeni ljubimci (sadašnji i bivši)
Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.
- luka vz
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: McLaren
Što vozite dragi forumaši i kakva su vam iskustva sa automobilima?
Koje su vam omiljene marke, motori i modeli.
Evo.. Posjedujem Seat Leon iz 2006 1.9 TDI
[ link do slike ]
Zadovoljan sam, mala potrošnja i pouzdan motor iz golfa.
Negativna iskustva imam sa Peugeotom 207 1.6 VTI
Totalka na motoru na 100.000 km, ostavio me na autoputu i trošio je prekopreviše.
[ link do slike ]
Koje su vam omiljene marke, motori i modeli.
Evo.. Posjedujem Seat Leon iz 2006 1.9 TDI
[ link do slike ]
Zadovoljan sam, mala potrošnja i pouzdan motor iz golfa.
Negativna iskustva imam sa Peugeotom 207 1.6 VTI
Totalka na motoru na 100.000 km, ostavio me na autoputu i trošio je prekopreviše.
[ link do slike ]
- Lady
- GP3
Ja sam totalni Alfista.... <3
Imam 2 ljepotice u garaži
Ovu:
[ link do slike ]
i ovu:

Alfa 75 puno troši, ali je fenomenalan auto. Sad ju mama vozi. A 159 je zakon! JTD-m i ide ko zmaj, a malo troši....
Imam 2 ljepotice u garaži
Ovu:
[ link do slike ]
i ovu:
Alfa 75 puno troši, ali je fenomenalan auto. Sad ju mama vozi. A 159 je zakon! JTD-m i ide ko zmaj, a malo troši....

-
raca
- GP3
Kupio sam polovni Mitsubishi Carismu 1.8 GDI, uvoz iz Njemačke, pa, pošto ja nemam nikakvih iskustava s Japancima općenito (osim onih dobrih i loših sa McLarenom), može li mi netko reći što da očekujem od tog ¨zmaja¨. Bio je relativno jefitin pa sam išao probati (jedan probao pa se ....)
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Jbt prvi put cujem za motor GDI kakav je to motor neki divlji!?raca je napisao/la:Kupio sam polovni Mitsubishi Carismu 1.8 GDI, uvoz iz Njemačke, pa, pošto ja nemam nikakvih iskustava s Japancima općenito (osim onih dobrih i loših sa McLarenom), može li mi netko reći što da očekujem od tog ¨zmaja¨. Bio je relativno jefitin pa sam išao probati (jedan probao pa se ....)
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Mislim da je to Mitsubishijev benzinac s common-railom (otprilike)alonso5 je napisao/la:Jbt prvi put cujem za motor GDI kakav je to motor neki divlji!?
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
raca
- GP3
A šta misliš zašto sam potražio mišljenje drugih, a ima nas, ne samo mog mehaničara? U mnoštvu uvijek ima nekog tko možda ima takav auto ili poznaje nekog ko ga vozi, jer ma zanima i limarija i potrošnja uz motor.alonso5 je napisao/la:Jbt prvi put cujem za motor GDI kakav je to motor neki divlji!?raca je napisao/la:Kupio sam polovni Mitsubishi Carismu 1.8 GDI, uvoz iz Njemačke, pa, pošto ja nemam nikakvih iskustava s Japancima općenito (osim onih dobrih i loših sa McLarenom), može li mi netko reći što da očekujem od tog ¨zmaja¨. Bio je relativno jefitin pa sam išao probati (jedan probao pa se ....)
- alonso5
- Formula 1
Ma cudno mi bilo prvi put cujem za takav motor da si uzo neko "domace" auto msm za nas standard a koliko si platio Mitsubishi ako nije tajna i koje je godiste?raca je napisao/la:A šta misliš zašto sam potražio mišljenje drugih, a ima nas, ne samo mog mehaničara? U mnoštvu uvijek ima nekog tko možda ima takav auto ili poznaje nekog ko ga vozi, jer ma zanima i limarija i potrošnja uz motor.alonso5 je napisao/la:Jbt prvi put cujem za motor GDI kakav je to motor neki divlji!?raca je napisao/la:Kupio sam polovni Mitsubishi Carismu 1.8 GDI, uvoz iz Njemačke, pa, pošto ja nemam nikakvih iskustava s Japancima općenito (osim onih dobrih i loših sa McLarenom), može li mi netko reći što da očekujem od tog ¨zmaja¨. Bio je relativno jefitin pa sam išao probati (jedan probao pa se ....)
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Monty
- Karting
raca je napisao/la:A šta misliš zašto sam potražio mišljenje drugih, a ima nas, ne samo mog mehaničara? U mnoštvu uvijek ima nekog tko možda ima takav auto ili poznaje nekog ko ga vozi, jer ma zanima i limarija i potrošnja uz motor.alonso5 je napisao/la:Jbt prvi put cujem za motor GDI kakav je to motor neki divlji!?raca je napisao/la:Kupio sam polovni Mitsubishi Carismu 1.8 GDI, uvoz iz Njemačke, pa, pošto ja nemam nikakvih iskustava s Japancima općenito (osim onih dobrih i loših sa McLarenom), može li mi netko reći što da očekujem od tog ¨zmaja¨. Bio je relativno jefitin pa sam išao probati (jedan probao pa se ....)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ljudi jel se vi zafrkavate ili stvarno neznate GDI varijantu motora?Gasoline Direct Injection,dakle motor s injektorima poput dizla s direktnim ušpricavanjem,a trošit će ti koliko budeš pritiskao gas.GDI ali usavršen i s turbom ima današnja formula.Taj auto su zajednićki napravili
Mitsubiši i Volvo da bi isti platformu koristili za Mitsubishi Carismu i Volvo S40 i ako je suditi po Volvu koje vozim to su auti ko puške i to je to.
- Lady
- GP3
KUPILA....Magda je napisao/la:Lady sa koliko si km kupio alfu 159? Koliko sad ima, je li bilo kakvih problema. Ja sam imao prije 156 i od onda se strasno bojim alfa.

Alfa je imala 67000 km i 2009. Ko nova i nikakvih problema nemam. Ide ko zmaj i ne troši ništa s obzirom koliko je jak auto....
sad ima cca 80000 km.

- alonso5
- Formula 1
Pa to ti cak i nije lose 2003.g je dobro za ove nase standarde eto sam ces vidit sta je i kako je jer neznam ama bas nista o tom autu odnosno motoru koji je u njemu.raca je napisao/la:2003. g. metalik sivi, solidna količina opreme, očuvan iz vana i iz nutra i kad se riješe prijenos, trošarine i registracija- 1600 €
@Monty stvarno nezz za taj motor prvi put cujem jer ti motori imaju neku siru primjenu il ih samo Japanci stavljaju u svoja auta?
- Monty
- Karting
alonso5 je napisao/la:Pa to ti cak i nije lose 2003.g je dobro za ove nase standarde eto sam ces vidit sta je i kako je jer neznam ama bas nista o tom autu odnosno motoru koji je u njemu.raca je napisao/la:2003. g. metalik sivi, solidna količina opreme, očuvan iz vana i iz nutra i kad se riješe prijenos, trošarine i registracija- 1600 €
@Monty stvarno nezz za taj motor prvi put cujem jer ti motori imaju neku siru primjenu il ih samo Japanci stavljaju u svoja auta?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Te motore rade svi i rade se u nekoliko varijanti.Gdi multi-point koji sam opisao gore,koji ima injektor u svakom cilinderu i opet GDI koji na razne načine ušpricava u usisnu granu,jesu malo komplicirani ali su štedljivi i jaki osobito ako motor ima i turbo.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
vozim što mi daju, trenutno peugeot 406 sw. kad budem kupovo nešto, zna se što će bit.
radije pare trošim na putovanja nego na kupit 'auto iz snova'.
radije pare trošim na putovanja nego na kupit 'auto iz snova'.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Znači, na dobrom sam tragu bio kad sam rekao da je to "otprilike benzinac sa common-railom"Monty je napisao/la:alonso5 je napisao/la:Pa to ti cak i nije lose 2003.g je dobro za ove nase standarde eto sam ces vidit sta je i kako je jer neznam ama bas nista o tom autu odnosno motoru koji je u njemu.raca je napisao/la:2003. g. metalik sivi, solidna količina opreme, očuvan iz vana i iz nutra i kad se riješe prijenos, trošarine i registracija- 1600 €
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Te motore rade svi i rade se u nekoliko varijanti.Gdi multi-point koji sam opisao gore,koji ima injektor u svakom cilinderu i opet GDI koji na razne načine ušpricava u usisnu granu,jesu malo komplicirani ali su štedljivi i jaki osobito ako motor ima i turbo.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- alonso5
- Formula 1
@Monty zahvaljujem na objasnjenju.
Nezz za vas ali za mene je Svabo Bog sto se tice auta.
Ja vozim Mercedesa cacinog a kad sebi zaradim pare uzet cu sebi isto Mecku samo neku noviju vjerovatno C ili E klasu ili mozda cak nekog Audia tipa A3,A4,A5 ili A6.
Kad vecem budem kupovo onda da znam sta kupujem!
Nezz za vas ali za mene je Svabo Bog sto se tice auta.
Ja vozim Mercedesa cacinog a kad sebi zaradim pare uzet cu sebi isto Mecku samo neku noviju vjerovatno C ili E klasu ili mozda cak nekog Audia tipa A3,A4,A5 ili A6.
Kad vecem budem kupovo onda da znam sta kupujem!
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
@alonso5 - Možda jedan A4 radije. Jeftiniji djelovi, a vrlo zahvalan auto.
Što se mene tiče, ja volim karavane i posjedujem jednog takvog, kupio sam ga ovo proljeće. Volim Francuske aute, prvenstveno zato jer su pošteni kod davanja opreme za cijenu koju traže. Ne volim škrtarenje na opremi, to su mi ciganska posla.
Poslije zalijepim koju fotku svoje kante
Što se mene tiče, ja volim karavane i posjedujem jednog takvog, kupio sam ga ovo proljeće. Volim Francuske aute, prvenstveno zato jer su pošteni kod davanja opreme za cijenu koju traže. Ne volim škrtarenje na opremi, to su mi ciganska posla.
Poslije zalijepim koju fotku svoje kante

U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- alonso5
- Formula 1
@explorer slazem se s tobom sto se tice A4 mali su potrosaci a po meni oni imaju najbolje motore za mene su 1.9 tdi najbolji motori za nase standarde.
Jesi kupio Francuza ili ih volis meni su Peugeoti jako fina auta a sto se tice karavana ja ih i nevolim bas.
Jesi kupio Francuza ili ih volis meni su Peugeoti jako fina auta a sto se tice karavana ja ih i nevolim bas.
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Koga god sam upoznao, a da ima A4, nije rekao loše riječi o njemu. To je stvarno dobar auto, ima svoju cijenu, ali to je tako. Ono što valja, to i košta. 1.9 TDi su jedni od najboljih motora ikada napravljeni, i onaj u A4 iz 2008. (zadnja godina prije pretposljednje serije) kojeg sam i sam mislio kupiti. Iako je dizajniran 2004., još uvijek mi lijepo izgleda. Posebno ovaj RS4. Da, karavan <3alonso5 je napisao/la:@explorer slazem se s tobom sto se tice A4 mali su potrosaci a po meni oni imaju najbolje motore za mene su 1.9 tdi najbolji motori za nase standarde.
[ link do slike ]
Kupio sam Francuza, Renault Lagunu karavan. Renault mi je inače oduvijek bio najdraža francuska marka, iako Peugeot u zadnje vrijeme radi stvarno jako dobre aute. Ovaj novi 508 mi je prekrasan, a ni 308 ne zaostaje niti malo. Od Renaulta mi je trenutno Espace top, a Talisman treba još vidjeti kako će se pokazati. Po dizajnu mi je izvrstan.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- luka vz
- F1puls suradnik
Slažem se marko s tobom!
I meni je dobar karavan jedna velika želja za budućnost.
Stalno hodam u prirodu vozim svasta sa sobom i volim karavane - iako su vecini ljudi ružni, meni su baš super.
Stavit cu svoje omiljene modele kad dođem kuci
I meni je dobar karavan jedna velika želja za budućnost.
Stalno hodam u prirodu vozim svasta sa sobom i volim karavane - iako su vecini ljudi ružni, meni su baš super.
Stavit cu svoje omiljene modele kad dođem kuci