_bataziv_0809 je napisao/la: 14.05.2020., 12:59
Jako sam sretan, ne zamjerite sto cu biti malo osoban.....u ovakvim trenucima covjek shvati da je to recept za istinski strastveno pracenje formule 1. Jos kad ekipa ima konkurentan bolid...sad vidim da sam od 2002 godine manje vise "odradjivao" pracenje formule 1. Mislio sam da je to zbog godina i sazrijevanja i da sam Miku tako volio jer sam bio jako mlad i da je sve to normalan tijek stvari. Sve do jutros!
Dragi su meni bili i ostali Kimi, Alonso i DC, nesto manje Hamilton i Montoya, Button tako tako, simpaticni su mi i Lando i Carlos, ali nijednog od njih ne bih nesto posebno zarezivao da nisu vozili srebrni bolid, osim respekta za uspjehe i postignuca
Sa druge strane Ricci i Max su prvi vozaci mimo McLarena koje sam iskreno simpatisao jos od Villeneuvea i Hilla koji nikad nisu dosli u Woking. Dugo vremena sam se pitao koji mi je drazi i Riccardo mi je uvijek odnosio prednost zbog osobnosti, mada i Maxa strasno cijenim. Ali Ricci je ipak broj jedan i sad je u mojoj ekipi

a jesam se obradovao jbt isto da imam nesto opipljivo od svega ovoga
Cestitam i mogu misliti koliko si sretan

.
Osobno mi je Ricci jako drag.
Nije tajna da sam ja najvise navijao za istu postavu i dalje, bez ikakcih promjena.
Ali kako sam napisao na portalu ,ako je vec Carlos morao otici , ne postoji bolja licnost na gridu da ga zamjeni nego Ricci.
Tako da sam u jednu ruku nezadovoljan jer je Carlos otisao , a u drugu ruku se osjecam kao veliki sreckovic jer je dosla najbolja moguca zamjena.
Nadajmo se zajedno da ce nam Ricci i Lando donesti jako puno veselja na stazi , jer van staze je sve jasno sta ce se dogadati
Wehrlein94 je napisao/la: 14.05.2020., 13:16
Ako krenu dobro,možda se i ja vratim "kući" , u McLarenov tabor .
Vjerojatno ovo pises samo da zakuris vatru ovdje pa se necu uhvatiti za to.
Samo cu napisati sta sam vec pisao u ovoj temi. Da moj jako bliski prijatelj je samnom navijao za McLaren dok je pobjedivao, onda je Ferrari poceo pobjedivat i on se prebaci navijati za Ferrari i Schumachera. Pa kad se McLaren opet dignuo evo njega kao navijac McLarena.
Ako sam dugogodisnjem prijatelju u facu rekao da mi se takvi fanovi gade , onda je jasno da i tebi to mogu poruciti

.
Tj takve ljude niti nemogu nazvati fanovima i navijacima.
Kako su vec kolege pisale samo cu ponoviti " bolje nemoj"