F1 Vijesti
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Turrini: " #Sainz he is a solid driver, but it must also be said that in several years he has made one podium only, even if he has never had great means at his disposal. It is not the name that warms the heart. #Ricciardo ? It seems he has already signed with the #McLaren "
https://twitter.com/tutticonvocati/status/1260191950420037632
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Ferrari
- Formula 1
Ricciardo je očito bolji vozač od Sainza...nije imao neku sezonu za pamćenje prošle godine, ali je Top 5 kalibar. To nije upitno.
Sainz je Top 10, a ovaj Top 5. Biram Top 5.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
- Navija za: Ferrari
Samo ti je lova na pametiF12000 je napisao/la: 12.05.2020., 17:08 Ma da se mene pita treba uložiti i zadnji Euro i dovesti Riccija u Ferrari. Sad ili nikad.

Fino Alla Fine
- Ferrari
- Formula 1
Ricciardo bi vrlo lako ugrozio Leclerca i opet bi imao ludnicu kao Vettel/Leclerc...Ricciardo je skuplji i ne bi apsolutno nikada igrao ulogu drugog vozača, ono što Ferrari traži nakon Vettela.F12000 je napisao/la: 12.05.2020., 17:08 Ma da se mene pita treba uložiti i zadnji Euro i dovesti Riccija u Ferrari. Sad ili nikad.
Sainz je za njih idealan kandidat, ali ne bi isključio mogućnost da ozbiljno zaprijeti Leclercu...možda se nekome čini tako, ali ima on neki karakter i moglo bi isto biti vatreno, ako bolid bude Top 1. Stari Sainz ga je sigurno naučio nekim trikovima, a ima i određenu političku moć.

- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Ne znam zašto svi odjednom podcjenjuju Sainza. Po meni je on nešto tipa Rosberg, nije ona top klasa (a možda i je, ko zna), ali može se boriti s boljim vozačima. Volio bih ga vidjeti u Ferrariju. Samo se nadam da neće dovesti tipa Giovinazzija ili Wehrleina.
- Ferrari
- Formula 1
Nadali su se da će Vettel biti toliko očajan da će prihvatiti jednogodišnji ugovor pod jednakim uvjetima ili su mu ponudili možda 2 ili 3-godišnji ugovor, ali sa jasnom pozicijom drugog vozača.F12000 je napisao/la: 12.05.2020., 17:20 A mogli su riskirati Vettel/Leclerc? Možda odustaju od ideje 2 jaka vozača.
Za Riccija sam siguran da može do titule u Ferrariju, a i Sainz nije mačji kašalj.
Njemu je i jedna i druga opcija u potpunosti neprihvatljiva...tako da...
Što se tiče Sainza, nije mačji kašalj, ali Leclerc realno ne bi trebao ni smio imati problem s njim.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
Ovo je drukcije.. Dosta..F12000 je napisao/la: 12.05.2020., 17:20 A mogli su riskirati Vettel/Leclerc? Možda odustaju od ideje 2 jaka vozača.
Za Riccija sam siguran da može do titule u Ferrariju, a i Sainz nije mačji kašalj.
Fino Alla Fine
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
Slazem se mada mi je svejedno Sainz ili Ricci.f1zd je napisao/la: 12.05.2020., 17:21 Ne znam zašto svi odjednom podcjenjuju Sainza. Po meni je on nešto tipa Rosberg, nije ona top klasa (a možda i je, ko zna), ali može se boriti s boljim vozačima. Volio bih ga vidjeti u Ferrariju. Samo se nadam da neće dovesti tipa Giovinazzija ili Wehrleina.

- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Ne bih ja niposto otpisivao Sainza. Pitanje je sta ce se desiti kad sjedne u pobjednicki bolid.

- f1_zg
- Formula 4
- S nama već: 7 god 10 mj
- Navija za: Charles Leclerc
Potpisujem! Sainz je vrlo dobar vozač koji je do sada uglavnom vozio manje ili više loše bolide. Bumo videli....senna66 je napisao/la:Slazem se mada mi je svejedno Sainz ili Ricci.f1zd je napisao/la: 12.05.2020., 17:21 Ne znam zašto svi odjednom podcjenjuju Sainza. Po meni je on nešto tipa Rosberg, nije ona top klasa (a možda i je, ko zna), ali može se boriti s boljim vozačima. Volio bih ga vidjeti u Ferrariju. Samo se nadam da neće dovesti tipa Giovinazzija ili Wehrleina.
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
Bit ce sainz i leclerc poprilicno izjednaceni. Leclerc malo bolji ali ne onoliko koliko mi se cini da vecina ocekuje.
Sainz je opak lik. Nadam se da ima u sebi i onog spanjolskog temperamenta i da ce biti vatren
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Sainz je opak lik. Nadam se da ima u sebi i onog spanjolskog temperamenta i da ce biti vatren
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Ferrari je napisao/la: 12.05.2020., 17:14Ricciardo bi vrlo lako ugrozio Leclerca i opet bi imao ludnicu kao Vettel/Leclerc...Ricciardo je skuplji i ne bi apsolutno nikada igrao ulogu drugog vozača, ono što Ferrari traži nakon Vettela.F12000 je napisao/la: 12.05.2020., 17:08 Ma da se mene pita treba uložiti i zadnji Euro i dovesti Riccija u Ferrari. Sad ili nikad.
Sainz je za njih idealan kandidat, ali ne bi isključio mogućnost da ozbiljno zaprijeti Leclercu...možda se nekome čini tako, ali ima on neki karakter i moglo bi isto biti vatreno, ako bolid bude Top 1. Stari Sainz ga je sigurno naučio nekim trikovima, a ima i određenu političku moć.
Da se referiram na prvi dio tvog komentara. Koji je to tocno povod da se Vettelu nije produzio ugovor? Mozda grijesim ali malo mi ostavljas dojam kao da je problem bio u dva pijetla u istom kokosinjcu, sto moze biti samo 10% tocno.
- Ferrari
- Formula 1
Nije da Ferrari nije želio produžiti ugovor, Vettel nije želio prihvatiti ponudu od samo jedne godine produženja.Iceman je napisao/la: 13.05.2020., 18:00Ferrari je napisao/la: 12.05.2020., 17:14Ricciardo bi vrlo lako ugrozio Leclerca i opet bi imao ludnicu kao Vettel/Leclerc...Ricciardo je skuplji i ne bi apsolutno nikada igrao ulogu drugog vozača, ono što Ferrari traži nakon Vettela.F12000 je napisao/la: 12.05.2020., 17:08 Ma da se mene pita treba uložiti i zadnji Euro i dovesti Riccija u Ferrari. Sad ili nikad.
Da se referiram na prvi dio tvog komentara. Koji je to tocno povod da se Vettelu nije produzio ugovor? Mozda grijesim ali malo mi ostavljas dojam kao da je problem bio u dva pijetla u istom kokosinjcu, sto moze biti samo 10% tocno.
Ferrari je želio Vettela, ali očito samo za neki prijelazni period što ovome (razumno) nije bilo prihvatljivo.
Možda je i bila neka ponuda na stolu sa 2 ili 3 godine ugovora, ali tipa da bude ugovorom "drugi" vozač, što je Vettelu pogotovo neprihvatljivo. Očito da je osjetio da nije više to-to, da ekipa ne želi ništa duže od ozbiljne jedne dodatne godine i tjt.
Već sam prije govorio da je Binotto govorio da će nakon Vettela uzeti nekog "poput Bottasa" i to se sada događa. Ne želi imati dva No.1 vozača.

- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
Dobro samo ne treba podcijenjivati Sainza. Covjek je izmjenio 3 ekipe u 3 godine zaredom, sto mislim da se malo tko moze pohvaliti. U poziciji u kojoj se McLren nalazi ima i visenego dobru sezonutako da ipak mislim da ce se nesto i njega pitati. Taj decko sigurno ne potpisuje ugovor da bude drugi vozac. Ne sa tatom koji mu je visestruki Rally prvak... sa tatom koji ima mindset prvaka.
- Ferrari
- Formula 1
Ferrari očito računa da Sainz neće ugroziti Leclerca, ali moglo bi se dogoditi Leclercu ono što se dogodilo i Vettelu..."new kid" (iako je Sainz stariji) dolazi u ekipu. Sainz će se valjda htjeti pokazati Ferrariju, ali i ostalima, a Leclerc će već biti u svojoj 4-oj sezoni u F1 i trećoj u Ferrariju.
Ne bi trebalo biti nekih opravdanja. Traže se samo najbolji rezultati. Dob nije bitna, ili imaš ili nemaš ono nešto.
Ipak sam mišljenja da Leclerc ne bi trebao imati većih problema sa Sainzom. Možda ovo završi kao ona epizoda Pereza u McLarenu s Buttonom...da ovaj izgori od želje pa pokaže da nije za veliku ekipu.
Ne bi trebalo biti nekih opravdanja. Traže se samo najbolji rezultati. Dob nije bitna, ili imaš ili nemaš ono nešto.
Ipak sam mišljenja da Leclerc ne bi trebao imati većih problema sa Sainzom. Možda ovo završi kao ona epizoda Pereza u McLarenu s Buttonom...da ovaj izgori od želje pa pokaže da nije za veliku ekipu.

- Matek14
- GP3
- Navija za: Fernando Alonso, McLaren
- Kontakt:
i Alonsom koji stoji negdje u pozadini svega... Alonso je u jako dobrim odnosima s njima, Španjolci se drže zajedno i sigurno ako Sainz dođe u Ferrari da će i Alonso vući neke konce pogotovo u mind igrama s Leclercom koji se i sam pokazao kao dobar "psiholog"..Iceman je napisao/la: 13.05.2020., 18:21 Dobro samo ne treba podcijenjivati Sainza. Covjek je izmjenio 3 ekipe u 3 godine zaredom, sto mislim da se malo tko moze pohvaliti. U poziciji u kojoj se McLren nalazi ima i visenego dobru sezonutako da ipak mislim da ce se nesto i njega pitati. Taj decko sigurno ne potpisuje ugovor da bude drugi vozac. Ne sa tatom koji mu je visestruki Rally prvak... sa tatom koji ima mindset prvaka.
Kako god, Ricci ili Sainz svejedno mi je.. obojica su mi dragi i želim im uspjeh s Ferrarijem.. u svakom slučaju uskoro će biti papreno u crvenom domu došla tamo salsa roja ili guacamole

Fernando is faster than all of you